Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΤΑΛΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

''ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ'' Ο υφυπουργός Υποδομών κα...

''ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ''

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών της Ιταλίας Ρομπέρτο Καστέλι πρότεινε σήμερα να προστεθεί ο σταυρός στην εθνική σημαία της χώρας, ένα μέτρο που επιβεβαιώνει "το δικαίωμα της Ευρώπης να ξαναβρεί την ταυτότητά της".
"Πιστεύω ότι η Ευρώπη έχει το δικαίωμα να ξαναβρεί την ταυτότητά της που σιγά σιγά χάνει εντελώς", επεσήμανε.
Ο Καστέλι
είναι μέλος της Λέγκας του Βορρά, ένα λαϊκιστικό κόμμα που τάσσεται κατά των μεταναστών και που ανήκει στην κυβερνητική συμμαχία με πρωθυπουργό τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του ελβετικού δημοψηφίσματος για την απαγόρευση των μιναρέδων ο Καστέλι δήλωσε: "Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε μία δυνατή επίθεση ενάντια στην ταυτότητά μας από μία μισαλλόδοξη θρησκεία όπως το Ισλάμ".
Ο υπουργός Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι, μέλος του Κόμματος του Λαού της Ελευθερίας(δεξιά) έκρινε αυτή την πρόταση του Καστέλι "δελεαστική". "Εννέα χώρες της Ευρώπης έχουν ήδη τον σταυρό στην σημαία τους, πρόκειται λοιπόν για μία πρόταση ιδιαίτερα λογική", πρόσθεσε.
Ο υπουργός Άμυνας Ιγνάσιο Λα Ρούσα από την μεριά του είναι αντίθετος και δηλώνει: "Δεν έχουμε ανάγκη να βάλουμε τον σταυρό στην σημαία μας, αλλά πρέπει να τον φέρουμε στον πολιτισμό μας και την χριστιανική μας παράδοση".
Ο υπεύθυνος
του Δημοκρατικού Κόμματος (αριστερά) για θέματα μετανάστευσης έκρινε την πρόταση "βλακώδη", ενώ ο Αντόνιο Ντι Πιέτρο, αρχηγός του Κόμματος των Αξιών, την απέρριψε λέγοντας: "Δεν υπάρχει λόγος να ρίχνουμε λάδι στην φωτιά".
Και ο δήμαρχος
της Ρώμης Τζιάνι Αλεμάνο θεωρεί ότι "αυτή η πρόταση έχει μία δημαγωγική επίγευση".

πηγή:ikypros.com

Θυμίζουμε εδώ την αρνητική ψήφο των ελβετών στο δημοψήφισμα για την ανέγερση νέων μιναρέδων.

αετός για το stoxos.gr

12 σχόλια

  1. E λοιπόν εγώ πιστεύω ότι για να ξαναβρούμε τις ρίζες μας όπως ο κύριος Ρομπέρτο Καστέλι προτείνει, πρέπει να ξαναγυρίσουμε στην Ολυμπιακή θρησκεία τον προγόνων μας. Εσείς τι λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!
    ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
    http://karthaianos.blogspot.com/2008/12/blog-post_249.html

    Νεκτάριος - Πειραιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PROS Νεκτάριος - Πειραιάς THELO NA SOU IPENTHIMISO KATI POU ETHELOTIFLIS SYNIDITA. OTI I PROGONIMOU EMENA KE OSOI TOUS PISTEVOUME DEN ITAN EMPORI TON THEONTOUS OS PROS TIN EPIVIOSITOUS ALA LATRIS AFTON. ENO ESIS POU THELETE NA LEGESTE HRISTIANI KANATE IKONES TON THEO KE TOUS AGIOUSAS KE TOUS POULATE STA PAZARIA GIA PROSOPIKOSAS OFELOS KE AFTO TO LETE ALITHINI THRISKIA. SYNHARITIRIA IPOKRITES............... PAPADOPOULOS ANDREAS APO MONTREAL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεκτάριος - Πειραιάς PIO GELIA PROPAGANTA DEN THA PMOROUSE NA GINI APO ANTHROPOUS POU POULANE TON THEO KE TOUS AGIOUS GIA NA KANOUN MEROKAMATO AFTOI NEKTARIE STIN KLATHOMILOUMENI LEGONTE OHI MONON IPOKRITES ALA KE AGIOGDITES. EAN TO KATALAVES EHI KALOS EAN OMOS SOU HALA-I- TO MEROKAMATO MIN TO LAMVANIS IPOPSIN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1/12/09 2/04. συμφωνω απολυτως.αρκετα με την εβραιουργια.την μυθωδια την ειδατε? ξυπνατε ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΠΑΝΤΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΣΜΟΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ, ΠΑΛΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ "ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΚΟΝΙΝ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΦΕΡΟΝΤΕΣ" ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ (ΠΕΣ ΜΕ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ). ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανω ακομα κι απο την αγαπη για τον Θεο(η' τους Θεους)υπαρχει η αγαπη για την πατριδα.
    Γιατι χωρις πατριδα δεν εχεις ουτε θρησκεια,ουτε οικογενεια,ουτε γλωσσα,ουτε και πολιτισμο.
    Χωρις πατριδα δεν εχεις παρον,δεν εχεις μελλον,δεν εχεις τιποτα.
    Δεν εχεις υπαρξη.
    Ας αγαπησουμε πρωτα την πατριδα μας και μετα τα βρισκουμε με τον Θεο(η' τους Θεους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρω τι βλέπεις εσύ νεκτάριε, εγώ είδα έναν βλαμμένο σατανιστή χριστιανό που προσπαθεί να ξεράσει την χολή του για την Ελληνική Εθνική θρησκεία.

    και αναρωτιέμαι, θα είχε το θάρρος να το κάνει αυτό για άλλη θρησκεία? η το μονο που σας καίει είναι η θρησκεία το προγόνων μας?

    Γενίτσαροι, υβριστές, ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστα μιλησε ο Ηellraiser.H υφη της θρησκειας αναδεικνυει το επιπεδο της πνευματικοτητας και ψυχικης εξελιξης ενος λαου.Το Εθνος ομως εκφραζει την αμεσοτητα της υπαρξης που χωρις αυτη οι λοιπες αξιες αποβαινουν κενες περιεχομενου.Μεγαλειωδης η προγονικη μας θρησκεια εξαιρετος επισης και ο Χριστιανισμος Ελληνοκεντρικου χαρακτηρα εμπλουτισμενος με τα Αρχαιολατρικα εθιμα και την πλειαδα Ελληνων Aγιων Mαρτυρων του Εθνους.Οσο οι μεταξυ τους διαφορετικοτητες αποτελουν αντικειμενο φιλοσοφικης αναζητησης με διαθεση συγκλινουσας πορειας το αποτελεσμα θα ειναι δημιουργικο.
    Ας γινει κατανοητο οτι στον Iχωρ των αληθινων Ελληνων η καταγραφη του Θειου ειναι αρχετυπικου χαρακτηρα συμβατη της γονιδιακης μας ανωτεροτητας.Καθε προσπαθεια συνειδητης εκφρασης και απεικονισης της εσωτερης θεικοτητας αυτης θα παραμενει ατελης.Μην ανησυχειτε προκειται για διαφορετικη οπτικη αντιληψη του ιδιου πραγματος.Σκεφθειτε καθε φορα που κυριαρχει το πνευμα της μισαλλοδοξιας τι ικανοποιηση προσφερουμε στα φιδια,αριστερους προδοτες,τουρκους,ισλαμιστες,(ο Εφιαλτης ηταν αριστερος).Οσο για τους καραγκιοζηδες θα υπαρχουν παντα ενθεν και εκειθεν.Ηλθιοδεστερος του βλακος ειναι εκεινος που αποκλινει του σκοπου του εξαιτιας του.
    Μονο οταν η Ελληνορθοδοξη λαβη του ξιφους θα σπρωξει βαθια την κοφτερη Ελληνοθεικη λεπιδα στο υπογαστριο του υπερφιαλου ασιατικου κτηνους θα αποκατασταθει η Θεια δικαιοσυνη διαφορετικα οι συζητησεις περι του Θειου θα ειναι ισοδυναμες με αυτες ποδοσφαιρικου περιεχομενου.
    Πρωτιστα ομως "σκοτωστε" τον τουρκοσπορο βαλκανιο "ελληνα",βρωμαει και πιανει χωρο!

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "H ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΠΑΝΤΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΣΜΟΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ."
    H aristera file den exei kivernisei akoma stin ellada. Oute sthn Mikra Asia htan to 22 , oute to 74 itan stin eksousia. Mhn stenaxwriesai kai o kosmos kserei poios exei kanei tis megalyteres prodosies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @1:08
    Αγαπητε μου δεν στα μαθανε σωστα,στην Μικρασια το 22' μπορει να μην κυβερνουσατε αλλα κανατε μια χαρα τα σαμποταζ σας και σπειρατε αοκνα τις αμφιβολιες και το χαμηλο ηθικο στις ταξεις του ηρωικου Ελληνικου στρατου,οπως το κανατε και το 1940,οπως το κανατε και το 74(που παρεπιπτοντως κυβερνουσε ο Καραμανλης)και ειστε παντα ετοιμοι να το κανετε και στο μελλον,μια ζωη δειλοι,ριψασπιδες και προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Ζανγλο

    >Εσείς τι λέτε?<
    Ότι λες μαλακίες.

    Τα θρησκευτικά σύμβολα και τα «ατομικά δικαιώματα»

    Μακράν το καλύτερο άρθρο που έχω διαβάσει σχετικά με το θέμα των θρησκευτικών συμβόλων. Ίσως θα έπρεπε να μπει πρωτοσέλιδο στο ωραίο σας ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.