Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ- ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΚΙ ΕΤΑΙΡΟΙ Χτες στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Κωνσταντινούπολη μεταξύ του Ταγίπ Ερντογάν...


ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΚΙ ΕΤΑΙΡΟΙ


Χτες στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Κωνσταντινούπολη μεταξύ του Ταγίπ Ερντογάν και του Πρωθυπουργού του ψευτοκρατιδίου των Σκοπίων Νικολά Γκρουέφσκι, ο Τούρκος Πρωθυπουργός δεν παρέλειψε εντέχνως να δηλώσει την υποστήριξη του ως προς την ευρωπαϊκή προοπτική των Σκοπίων, αναφέροντας ότι "η ΠΓΔΜ αποτελεί πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ, εξαιτίας της συμμετοχής της στις διεθνείς αποστολές της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας", ενώ στην ομιλία που παρέθεσε στα εγκαίνια των γραφείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κωνσταντινούπολη, στην οποία παρευρέθηκε και ο Γκρουέφσκι, ανέφερε σχετικά με το μείζον θέμα της ονομασίας ότι "η Ελλάδα πρέπει να πάψει να ασχολείται με ασήμαντα ζητήματα και να επιτρέψει στη Μακεδονία να αποκαλείται Μακεδονία, προς το συμφέρον ολόκληρης της περιοχής". Και, φυσικά, ο Πρόεδρος του ψευτοκρατιδίου σε μία κίνηση καλής πίστεως δεν αρνήθηκε να δηλώσει δημοσίως την εγκάρδια φιλία που υπάρχει ανάμεσα στα δύο εχθρικά διακείμενα κατά της Ελλάδος κράτη, υποστηρίζοντας ευθαρσώς ότι "Η Τουρκία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές και φίλους της χώρας μου".

Να σημειώσουμε ότι εν μέσω της συνάντησης τους παρευρέθηκαν και σε εργασίες επιχειρηματικού φόρουμ, που σχετίζονται με την οικονομική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών και την προοπτική αύξησης των τούρκικων επενδύσεων στα Σκόπια.

2 σχόλια

  1. ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΑ.


    ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ


    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δυό γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα". Ερτογάν και Γκρουέφσκι, μας κανονίζανε τα ονόματα. Αντί να συνειδητοποιήσουν ότι και οι δύο τους "κάθονται" επάνω σε Ελληνικά χωράφια που άρπαξαν με σφαγές και εξανδραποδισμούς, ξεπερνούσαν ο ένας τον άλλον σε ηλιθιότητα. Ορέ τι μας λέτε ρε ανιστόριτοι;;; Δεν πάτε πίσω στις στέππες σας να μας αδειάσετε την γωνιά σιγά-σιγά;; Αντε μπράβο λεβέντες μου. Που θα μιλήσετε κι' από πάνω. Ο Τζέφρυ όμως!! τι λέει για όλα αυτά;;; Η σύνοδος του Δεκεμβρίου πλησιάζει. Θα αφήσει πάλι Γερμανούς και Γάλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα;;; ή θα έχουμε ένα καινούργιο Νταβός;; Οίδωμεν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.