Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΙ 6 ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...

ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ; Ελεύθεροι, με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκαν μετά ...

ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ;

Ελεύθεροι, με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 2ης Ειδικής Ανακρίτριας έξι από τους νεαρούς που συνελήφθησαν την Κυριακή σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και αντιμετωπίζουν κακούργημα. Οι κατηγορίες σε βάρος των νεαρών αφορούν τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης από δράστη που τελούσε βιαιοπραγίες με καλυμένο το πρόσωπο (κακούργημα) ,απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού,παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι οι νεαροί επιβάλοντας τους ,τους περιοριστικούς της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

4 σχόλια

  1. Giati tous afhse elef8erous h anakritreia? anarwtiete o agaphtos stoxos?GIATI EITAN SYRIZAIOI POU EINE KRATOS EN KRATEI KAI TOUS TREMOUN OLOI,AFOU H ELLAS KATHNTHSE OXI ENA APERANTO FRENOKOMEIO POU EIPE KAPOTE O KOUFOS E8NARXHS,ALA ENA APERANTO ANARXO MPOURDELLO,POU 8YMIZEI TIS TELEFTAIES MERES TIS VYZANTINHS AFTOKRATWRIAS, AN EITAN PAIDIA FTWXWN AGROTWN 8A "ETRWGAN" 5 XRONIA FYLAKH!!!
    Lolakas555

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.Άμεση επστροφή στην πατρώα Θρησκεία.
    2.ξυλοφόρτομα σέ όποιο αλλόδαπο και άπλυτο υποκείμενο κυκλοφορεί.
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο.Ε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΕΣΡ
    είναι ο εχθρός του έθνους μας.
    3.Ανελλέιτος συνουσιασμός σε όλους τους.
    Ν Ι Σ Π Α
    (Νεμεσις-Ιερου-Συμπαντος-Πλεγματος-Ανδρομεδας).
    ------ )))) + (((( ------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΕΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμος γραφει οτι η Εκκλησια ειναι εχθρος του Εθνους και ζητα την επιστροφη στην Πατρωα Θρησκεια!!!
    ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΣ,ωρε ΠΕΤΡΟΜΠΕΗ...
    Θυμασαι αυτη την σκηνη απο την ταινια ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ;
    Μας ζητας να διαγραψουμε την ιστορια του 1821,μας ζητας να διαγραψουμε το ΒΥΖΑΝΤΙΟ,μας ζητας να πριονισουμε το κλαδι που καθομαστε αφου φυλαμε τον ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ και κραταμε τα ηνια σε μια απο τις μεγαλυτερες Θρησκειες του κοσμου!Μας ζητας να αφανισουμε αυτα που μας διηγηθηκαν οι προγονοι μας για την Εκκλησια.
    Μας ζητας να διαγραψουμε καλους ιερεις οπως τον Ανθιμο!
    Μας ζητας να καταργησουμε τον εαυτο μας,..το αιμα μας!

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ,ΩΡΕ;Συνερθε..Η Πατριδα,σε χρειαζεται.Και συ ωρε Πετρομπεη,μου τσαμπουνας ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!Μα θα χρειαστης την προσευχη την ωρα της μαχης στην πρωτη γραμμη,ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.