Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΡΑΝΤΗΣ VS ΔΡΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

AYTO ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ , ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΑΥΤΑ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ! Δείτε & ακούστε ΤΙ ρωτάει ο Βουλ...

AYTO ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ , ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΑΥΤΑ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Δείτε & ακούστε ΤΙ ρωτάει ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ τον εμπνευστή του σχεδίου ΑΝΑΝ κ. Δρούτσα & ΤΙ απαντάει αυτός! ΤΙΠΟΤΑ! Και πρόκειται για ΕΘΝΙΚΟ, Ελληνοτουρκικό θέμα! Τελικά εκτός από ενδοτικοί είναι και ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετοι οι άνθρωποι.

Κοραντής – Δρούτσας Βουλή 12 Nov’09:



...
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΛΛΑ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ!

9 σχόλια

  1. τι αγγουρι ειναι ο δρουτσας,ουτε να μιλησει δεν νιωθει.να χαρω εγω γιδι που του εμπιστευομαστε και την εξωτερικη μας πολιτικη.θελει κλωτσες μπολικες.ηθελα να ηξερα εχει υπηρετησει ,την πατριδα του η ειναι τρελος και αυτος?αφου δεν εχουν τα κοτσια γιατι αναλαμβανουν και τα κανουν μπαχαλο οι προδοτες.ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στον ΛΑΟΣ!

    Ουτε Ντορα ουτε Αντωνακης

    ΛΑΟΣ και ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ για το σταυρό

    Το θέμα της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, για την κατάργηση του σταυρού στις σχολικές αίθουσες στην Ιταλία, ετέθη στη σημερινή συνεδρίαση στην Ομάδα EFD του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην οποία συμμετέχει ο ΛΑΟΣ.

    Η ομάδα των Ιταλών ευρωβουλευτών πρότεινε την υποβολή αναφοράς στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, για το κατά πόσο έχει δικαιοδοσία το Δικαστήριο του Στρασβούργου να γνωμοδοτεί επί θεμάτων θεμελιωδών για τη συνοχή της -κατά συντριπτική πλειοψηφία- χριστιανικής Ευρώπης.

    Η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, κ. Νίκη Τζαβέλα, στηρίζοντας την πρόταση, σημείωσε ότι το Ευρωκοινοβούλιο θα πρέπει να διαφυλάξει τις αρχές και τις αξίες πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η ίδρυση και η διαμόρφωση της Ευρώπης.

    Και οι αξίες αυτές είναι οι αρχές του ελληνικού χριστιανικού πολιτισμού, που αποτελούν το βασικό πυρήνα του δυτικού πολιτισμού, τόνισε η κα Τζαβέλα.

    Από την πλευρά του, ο κ. Σαλαβράκος ανέφερε:

    «Ο σταυρός για τους Έλληνες δεν είναι μόνο θρησκευτικό σύμβολο, αλλά και εθνικό, αφού η ελληνική σημαία φέρει το σύμβολο του σταυρού.

    Συνεπώς, οι οποιεσδήποτε αιτιολογίες, που διατυπώθηκαν στην απόφαση του Δικαστηρίου, αποτελούν ρεαλιστικά υπερβολή και μάλιστα προκλητική.

    Αφετέρου, από νομικής πλευράς, η απόφαση παραβιάζει την αρχή της «επικουρικότητας» αφού, ανεπίτρεπτα, στερεί τη δυνατότητα της κρατικής εξουσίας των κατ΄ ιδίαν μελών της Ε.Ε. να ρυθμίσουν εσωτερικής φύσεως θέματα».

    ΣΤΟΧΕ ΑΝ ΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Korantis einai an mi ti alo enas apo tous pio xrisimous Vouleftes tou patriotikou xorou...exei dilosei anoikta oti i Patrida einai pano apo ola kai tha kanei ta panta gia na prostatefsei ta symferonta mas. Sto klipaki vlepoume oti oi erotiseis tou einai syngekrimens kai ousiastikes...i apantisi tou Droutsa kai to peplo mystikotitas pou exei pesei pano stin Epistoli Erdogan vazei polla erotimatika. As elpisoume oti den tha ginoun mirea lathi apo tim meria tou PASOK sta Ethnika themata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. **Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΛΛΑ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ!**

    Sygnomi re paidia...ala to Video tis Doras eitan pio simantiko apo tis erotiseis Koranti gia ta Ellinotourkika???

    Min peftoume se tetio epipedo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ιωάννης Κοραντής είναι διπλωμάτης καριέρας με πείρα. Ο άλλος τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανάγνωση δεν έμαθε ο πρόεδρος της Βουλής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Κωνσταντίνος
    Ο εκ της συντακτικής ομάδος του σχεδίου Ανάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πατέρας του Δρούτσα ''Εθνικόφρων''απο τον Μελιγαλά,υπεύθυνος του γραφείου τύπου της πρεσβείας μας στην Κύπρο επί επταετίας,νέος Δημητράς δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.