Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΑΝΤΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΥΠΙΣΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ! ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Τ...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΥΠΙΣΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ!



ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΥΠΙΣΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ "ΤΗΛΕΑΣΤΥ" ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ -ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ- ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΠΙΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ. ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ -ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ- ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ...

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ" ΔΙΔΕΤΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ "ΧΩΣΙΜΟ" ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

"ΣΤΟΧΟΣ"

22 σχόλια

  1. http://www.youtube.com/watch?v=fEyO9meRkGE

    ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΖΑΜΠΕΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΖΩΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΜΟΥΣΙΚΩΝ-ΚΟΜΠΑΡΣΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΣΜΟ.
    ΟΣΟΙ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
    ΤΕΛΟΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.

    ΜΕ ΣΥΝ-ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

    λΕΩΝ πΟΥΣΤΡΩΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΠΙΓΡΑΦΗ "ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ". ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αεροιλογιες και ασστηρικτα μπουρδόλογια Στοχε!

    Την εχεις δαγκωσει την λαμαρρινα και ολο τα δοντια σου χωνονται πιο βαθεια Στοχε!

    Αλλο ΛΑΟΣ αλλο ΝΔ!

    Το ποιος στηριξε ποιον το ειδαμε τα τελαυτια 4 χρονια!!!
    Το βλεπουμε ακομα και τωρα...

    Λυπησου μας δεν ειμαστε οσο στοκοι μας κανεις.

    Ο ΛΑΟΣ ειναι εκεινος που κρατησε την πατριωτικη φλογα αναμενη και ειναι αυτος που θα την κρατησεις ακομα ζωντανη!

    ΥΓ
    Για την Ντορα ξερουμε αλλα μηπως εχεις μαθει περισσωτερα για το ποιες ειναι οι ιδεες Σαμαρα για την συνθετη ονομασια?? Γιατι μονο ο Πανικας απο οτι ξερω ειναι εντελως καθαρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ, ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΟΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mια μικρά μιά κεφαλαία θα μπερδευτείς στο τέλος... πήγαινε πάιξε πουθενά αλλού ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΩ και δεν θα είμαι μόνος... Και τότε χάθηκε το μεροκάματο στο ίντερνετ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιτάχτε ρε κάτι ανθρώπους που γουστάρουν να κάνει την σπέκουλα του ο Καρατζαφέρης στην Ντόρα και αντί να κράζουν τον Καρατζαφέρη που σέρνει σαν αρκούδα με χαλκά από την μύτη κομμάτι του πατριωτικού χώρου μαι μάλιστα μεγάλο, την λένε σε όποιον αποκαλύπτει το παιχνίδι του αρχηγού... ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, για να βλέπετε αυτές τις καταγγελίες εμπλοκής ως αβάντα στο Σαμαρά; Ο Καρατζαφέρης ο ίδιος τα γράφει ή υπάρχουν τόσο ΑΦΕΛΗΣ και ΘΥΜΑΤΑ μέχρι τις μέρες μας; Ντρέπομαι για λογαριασμό τους

    Ψηφοφόρος ΛΑ.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΡΑΚΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΜΑΝΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ


    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Καρατζαφερης αποψε ειπε οτι "εχει πολλα ραμματα για τη γουνα του Σαμαρα".ΟΥΤΕ Η ΝΤΟΡΑ δεν θα εκανε τετοια ξεφτυλισμενη δηλωση!Αυτα προς το παρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή με τη λογική ορισμένων όποιος αποκαλύπτει το παιχνίδι Μητσοτάκηδων- Καρατζαφέρη είναι Σαμαρικός!!!

    Ο λέγκο πάλι στο κόσμο του.
    Δεν είδα τίποτα - δεν άκουσα τίποτα.
    Και να πληρωνόσουνα ρε κορόιδο ανωνυμε που βγαίνεις μια με μικρα και μια με μεγαλα για να κάνεις αβάντα στη Ντόρα παει στο διάολο...
    Αλλά εσύ τόσο μπιπ είσαι που δε παίρνεις και φράγκο για να λες τις βλακείες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. **LEGO είπε...

    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΠΙΓΡΑΦΗ "ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ". ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!

    12/11/09 11:06 μμ***

    XAXAXAXA....kalo. Ontos, syntonistes tou Stoxou, vgeite kai peite kathara oti stireiztete Samara kai afiste tetiou eidous arthra.

    Kai eseis tha esthantheite kalytera kai pio timio pros tous episkeptes sas tha einai an ksekatharisete tin thesis sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτέλους, μπορεί κάποιος να μου πει αν ποτέ ο Σαμαράς έχει εκφραστεί με σαφήνεια για τα παρακάτω θέματα και ποια είναι η γνώμη του; Παρακκαλώ, ΜΟΝΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ απαντήσεις:

    α) Είναι υπέρ της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας και στηρίζει την ελληνοτουρκική "φιλία"; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

    β) Αποδέχεται την σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, αυτός που ήταν κάποτε λάβρος κατά, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

    γ) Ποία η θέση του για το μεταναστευτικό;

    δ) Ποία η θέση του για την Β. Ήπειρο και την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, η οποία δοκιμάζεται τόσο άγρια, όσο ίσως ποτέ άλλοτε;

    Ουδέποτε τον άκουσα να μιλά με σαφήνεια, όπως π.χ. έχει κάνει για όλα τα παραπάνω ο Καρατζαφέρης.

    Τέλος, δεν καταλαβαίνω όλους αυτούς που ασχολούνται με την διαδοχή στην ΝΔ, γιατί ασχολούνται με τον Καρατζαφέρη και τι λέει, ή δεν λέει. Ο Καρατζαφέρης θα γίνει πρόεδρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Pragmatika...exoun mpleksei asxima ekei stin ND.

    Pion na psyfiseis...ton Apostati pou erikse tin Kyvernisi tis ND 2 fores i tin kyria tis diaplokis?? Hard decisions pou lene kai oi symaxoi.

    Opios kai na vgei i Neotaksiki politiki grammi einai dedomeni, Syntheti Onomasia protinoun kai i 2, Nai stin Evropaiki poria tis Tourkias, Dizonikes stin Kypro kai paei legontas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ANONYME TON 11 KAI 53... AYTO AKRIVOS KATAGGELOUN TA PAIDIA EDOSTON STOXO. OTI O KARATZAFERHS EMPELEKETAI ME TA ESOTERIKA THS NEAS DHMOKRATIAS KAI MALISTA PERNEI KAI THESI ANAMESA STOUS YPOPSIFIOUS KAI DIALEGEI KAI TON XEIROTERO. EGO AYTO ANTILAMAVANOMAI APO OPOIA SKOPIA KI AN TO DO. KI OTI MERIKOI EGKATHETOITOY KARATZAFERI AYTO KANOYN POS DEN TO VLEPOUN KAI LENE TO ASPRO GIA MAYRO. DEN EIDA POYTHENA NA LENE GIA SAMARA EDO. TI NA PO? TOSO XAXOLOI EINAI PIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11:53 πμ

    Ποιος έριξε την ΝΔ δύο φορές; Ο Σαμαράς, απεπέμφθη από τον Μητσοτάκη, επειδή αρνήθηκε να συμμορφωθεί με την προδοτική πολιτική του στο Σκοπιανό, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από βουλευτής και αποχώρησε από το κόμμα. Ούτε όμως και τότε έπεσε η κυβέρνηση. Αυτό έγινε όταν έφυγε ο Άκης Γεροντόπουλος.

    Η άλλη φορά πια είναι; Αλλά αλίμονο αν κολλήσουμε στο παρελθόν. Σήμερα τι γίνεται. Πολύς χρόνος καταναλώνεται για τον διάδοχο του Καραμανλή και ελάχιστος για τα σοβαρότατα προβήματα της Πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ... ΟΧΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολλες φορές τα συμφέροντα της Νέας Εποχής συγκρούονται μεταξύ τους. Αλλα επιθυμουν η πλευρά της Αμερικής (Ροκφελερ) και αλλά της Ευρώπης (Ρότσιλντ). Για αυτό το λόγο η κάθε πλευρά προωθει τους δικους της ανθρώπους. Ο Σαμαράς ήταν παρων σε παλιότερη συναντηση της Μπιλντεμπεργκ ενω η Μπακογιάννη φαίνεται οτι σπρώχνεται απο αμερικη μεριά. Το σίγουρο ειναι οτι η Νεα Εποχή και οι Σιωνιστές επιθυμούν την καταστροφη των εθνων και των ιδεων που αποτελουν εμπόδιο στην πορεία τους για την ολοκληρωτικη εκμεταλλευση του κόσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι κριμα,να μην εχω ενα DRAGUNOV!Να της στειλω εναν γρηγορο αγγελιοφορο να την συναντηση, με το μηνυμα μου...

    MR MAJESTYK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Arxisan ta organa stin ND

    Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής της ΝΔ, Δ. Σταμάτης

    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=101795

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άστε τον άνθρωπο να κάνει παιχνίδι! Ο Καρατζαφέρης έχει μεγαλώσει μέσα στο σύστημα και γνωρίζει πολύ καλά πως λειτουργεί. Σκοπός του είναι να διασπάσει την ΝΔ και να απορροφήσει το πατριωτικό κομμάτι της, και για να το πετύχει αυτο έχει ανάγκη την εκλογή της Ντόρας Μπακογιάννη. Η Ντόρα είναι ξεκάθαρα εκπρόσωπος της Νεοφιλελεύθερης Νέας Τάξης, γεγονός που θα αποξενώσει ένα μέρος των βουλευτών και ψηφοφόρων του πατριωτικού χώρου της ΝΔ. Ενώ ο Καρατζαφέρης λέει ότι μόνο η Ντόρα μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του κόμματος, στην πραγματικότησα ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει αποδέιξει και στο παρελθόν ότι είναι μεγάλος πολιτικός στρατηγός, ίσως ο πιο ικανός που έχουμε σήμερα στην Ελλάδα. Μπορεί ορισμένοι να αμφισβητούν τα κίνητρα ή ακόμα τις μεθόδους του. Αυτό έχει λίγη σημασία. Αυτό που μετρά στην πολιτική είναι το αποτέλεσμα. Και ο ΛΑΟΣ έχει πετύχει πολλά. Όσο και αν δεν αρέσει, ο Καρατζαφέρης είναι ο μοναδικός πολιτικός τα τελευταία 35 χρόνια που κατάφερε να ενώσει και να δώσει φωνή στον πατριωτικό χώρο. Δεν υπάρχει άλλος. Είναι η μοναδική μας επιλογή. Θα τολμούσα να θέσω στην κυριολεξία το δίλημμα «ΛΑΟΣ ή βαρβαρότητα» δηλαδή Καρατζαφέρης ή βαρβαροκρατία στην Ελλάδα. Κατά την γνώμη μου ο πατριωτικός χώρος πρέπει να δράσει με μια στρατηγική τανάλιας. Από την μια, μέσα απο το σύστημα μέσω της κοινοβουλευτικής δράσης, κυρίως του ΛΑΟΣ, και από την άλλη, έξω από το σύστημα, μέσω εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, οργανώσεων και ΜΜΕ πάσης μορφής όπως αυτή η εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για να καταλάβετε σε τί λέτε και γιατί πράγμα αναρωτιέστε!

    Ένα πράγμα είναι βέβαιο!
    Η θα βγει η ΝΤΟΡΑ ή θα ΒΓΕΙ ο Σαμαράς!
    ΤΟ θέμα είναι τί συμφέρει τον τόπο. Μια δεδηλωμένη πιστή στο νεοταξικό αντεθνικό μέλλον της Ελλάδος ή ένας έστω και αμφίβολος πολέμιός του;
    Τι περιθώρια να παράγει πολιτική και ιδεολογία έχει το 5-6% μόνο , σε σχέση με το διαμορφούμενο 80-90% που θα του συμπαρίσταται με όλα τα ΜΕΣΑ η παγκόσμια τάξη πραγμάτων!
    Η μήπως εν τέλει, είναι άλλο ένα γραμμάτιο του Καρατζαφέρη, άλλη μια κλοπή πατριωτικής προοπτικής όπως συνέβη με τις δύο θέσεις που πήρε στην Ευρωβουλή;
    Ποια είναι η φωνή εκεί που να υπερασπίζεται τα Ελληνικά θέματα εκεί; Αν ήταν η μια του Παπαθεμελή, δεν θα ήμασταν όλοι πιο ήσυχοι, από το γεγονός ότι είναι εκεί η Νίκη Τζαβέλα και, αντί του αντίβαρου της, του Θανάση Πλεύρη, ένας κάποιος που ΔενΘυμάμαιΠωςτονΛένε;
    Μήπως το άλλοθι του αρχηγού του ΛΑΟΣ είναι ότι "είναι πολλοί οι άλλοι και μικρός εγώ"; Και ποιός θα τους κάνει "περισσότερους τους πολλούς και λιγότερους τους λίγους", παρά εκείνος που θέλει να κάνει τη Ντόρα αρχηγό;
    Και τους οπαδούς του Αντώνη να μην θέλουν ως εκ τούτου, ούτε να τον δουν ούτε να τον ξέρουν;

    Υπάρχει θέση για θέσεις και ιδεολογίες όχι για καιροσκόπους και παλάντζες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.