Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ Εμπρηστικές επιθέσεις σε τράπεζα και σε κάδους απορριμμάτων σημειώθηκαν χθες το βράδυ και νωρίς τα ξημερώματα στην Αττική....

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

Εμπρηστικές επιθέσεις σε τράπεζα και σε κάδους απορριμμάτων σημειώθηκαν χθες το βράδυ και νωρίς τα ξημερώματα στην Αττική. Στις 12.40 μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία του υποκαταστήματος της Alpha Bank στην οδό Κλεισθένους 223 στο Γέρακα και πέταξαν στο εσωτερικό της δύο μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά που προξένησε ζημιές στο υποκατάστημα.Η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Λίγο αργότερα άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και είπε ότι την ευθύνη αναλαμβάνουν οι «Επαναστάτες Αναρχικοί». Νωρίτερα άγνωστοι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Σολωμού στα Εξάρχεια και στη διασταύρωση Ιλισίων και Κερασούντος στου Ζωγράφου.Στη δεύτερη περίπτωση η φωτιά επεκτάθηκε σε ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές.

2 σχόλια

  1. Η καταντια της πατριδας μας, στα χερια ναρκωμανων αναρχικων και αλλων αποβρασματων.

    Αυτοι οι νεαροι βιαζουν κοπελιτσες, χτυπουν ανελεητα οποιον περναει απο την περιοχη. Μου θυμιζει Νεα Υορκη της δεκαετιας του 60 η Αθηνα. Ως ποτε θα ανεχομαστε το καθε τεμπελικο αποβρασμα να καταστρεφει ολα αυτα που οι πολιτες με τους φορους πληρωνουν για να καταστευαστουν? Ως ποτε θα ανεχομαστε μεταναστες να ξεκληριζουν την χωρα και να μας κανουν μειονοτητα στην χωρα ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες τα συνελληνβα. οι απλυτοι βιαζουν σκοτωνουν ,ληστευουν, τρωνε παιδια και λοιπα..τα λενε και στις ειδησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.