Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΝΕΑ ''ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ''

ΤΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ... ; Ομάδες αντιεξουσιαστών από την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία ετοιμάζονται να έρθο...

ΤΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ... ;

Ομάδες αντιεξουσιαστών από την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα εν όψει της 6ης Δεκεμβρίου- της επετείου του φόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επ. Κορκονέα.
«Σε διαδικτυακούς χώρους αντιεξουσιαστών έχουν εντοπιστεί κείμενα με τα οποία προσκαλούνται να έρθουν στην Αθήνα ομάδες αναρχικών με αφορμή τις εκδηλώσεις που ετοιμάζονται για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου», είπε στα «ΝΕΑ» ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Την παρακολούθηση των διαδικτυακών χώρων αλλά και της γενικότερης κίνησης των αντιεξουσιαστικών ομάδων έχει αναλάβει η ΕΥΠ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρώτη πληροφόρηση της ΕΥΠ προς την Ελληνική Αστυνομία αφορά οργανωμένες κινήσεις από Ιταλία και Ισπανία, όπου δεκάδες αναρχικοί ετοιμάζουν βαλίτσες με προορισμό την ελληνική πρωτεύουσα.
Βασική πύλη εισόδου θεωρείται το λιμάνι της Πάτρας για όσους τελικά αποφασίσουν να έρθουν στην Αθήνα και να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της 6ης Δεκεμβρίου αλλά και των επομένων ημερών. Ήδη από την ΕΥΠ έχει ζητηθεί η συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών Ιταλίας, Ισπανίας αλλά και Γερμανίας και Σερβίας. «Δεν γνωρίζουμε πόσοι μπορεί να έρθουν και κάθε εκτίμηση μπορεί να αποδειχθεί ανακριβής. Το σίγουρο είναι όμως πως ορισμένοι θα ήθελαν να δημιουργήσουν εκ νέου μια εκρηκτική κατάσταση στην Αθήνα», αναφέρει ανώτερο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Άκρα Αριστερά

Τις στενές σχέσεις των αναρχικών της «ευρωπαϊκής» Μεσογείου έχουν αποκαλύψει στο παρελθόν μυστικές υπηρεσίες άλλων ευρωπαϊκών κρατών, οι οποίες έχουν ζητήσει κατ΄ επανάληψη τη βοήθεια των ελληνικών αρχών. Σε σχετική αναφορά της η Γενική Διεύθυνση Γενικών Πληροφοριών (Direction Centrale des Renseignements Generaux) προειδοποιεί για την απόπειρα οργάνωσης μιας ριζοσπαστικής Άκρας Αριστεράς στη Γαλλία και στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή Ελλήνων, Ισπανών και Ιταλών αναρχικών. Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες μάλιστα βάφτισαν τη «συμμαχία», «τρίγωνο αναρχικό- μεσογειακό».
Όπως αποκαλύπτεται στην αναφορά των γαλλικών αλλά και των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών, «η ανταλλαγή ομάδων υποστήριξης από αντιεξουσιαστές άλλων χωρών είναι συχνές σε γεγονότα που κρύβουν τον κίνδυνο εκδήλωσης εκτεταμένων επεισοδίων». Για τους Γάλλους το καμπανάκι ήταν η σύλληψη του αναρχικού Ζιλιέν Κουπά στη Θεσσαλονίκη και για τους Ιταλούς η παρουσία ομάδας από το μπλοκ Τutte nere στην Ελλάδα, η ίδρυση της Βrigada Giuliani σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και η εγκληματική δραστηριοποίηση του Ιταλού αναρχικού Αλφρέντο Μπονάνο, στην ελληνική επικράτεια.
Γερμανοί και Σέρβοι

Μικρότερο αριθμό αντιεξουσιαστών από τη Γερμανία και τη Σερβία περιμένουν οι ελληνικές αρχές. «Ομάδες Ελλήνων αντιεξουσιαστών διατηρούν δίαυλο επικοινωνίας με τη Γερμανία» επισημαίνει ανώτερο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.
Κανάλι επικοινωνίας αντιεξουσιαστών από την Ελλάδα υπάρχει και με αναρχικές ομάδες στη Σερβία, με τις οποίες τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μια πιο στενή σχέση. Στις 4 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, συνελήφθησαν 5 μέλη της Αναρχο-συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας, για τα όσα έγιναν στην ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι στις 25 Αυγούστου. Τότε Σέρβοι αντιεξουσιαστές σε ένδειξη συμπαράστασης στον Θόδωρο Ηλιόπουλο που είχε συλληφθεί για τα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου είχαν προκαλέσει μικρές υλικές ζημιές στο κτίριο.

πηγή:altermedia.info
αετός για το stoxos.gr

11 σχόλια

  1. Εκει που το αισχος δεν εχει τελειωμο. Ντρεπομαι να λεωοτι ειμαι Ελληνας, ντρεπομαι να αντικριζω την πατριδα μου και να βλεπω αυτο το χαλι καθε μερα με τους αναρχικους, σαν να μην μας εφταναν τα ντοπια αποβρασματα και οι μεταναστες, εχουμε και τα εξωτερικα σκουπιδια.

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. Τι κανει η κυβερνηση? Τι θα κανει η αστυνομια? Θα καθεται και θα τους κοιταει?

    Πληρη υποστιριξη στην Ελληνικη Αστυνομια. Ας καταλαβουν τα εξωτερικα αποβρασματα οτι στην Ελλαδα πολυπολιτισμικη κοινωνια δεν θα περασει. Ας καταλαβουν οι loosers Ευρωπαιοι επαναστατες οτι η Ελλαδα θα μεινει Ελληνικη. Δικο μας προβλημα το τι θα γινει τον Δεκεμβρη. Αν θελουν να διαμαρτυριθουν για κατι ας το κανουν στην χωρα τους. Σε αυτην την χωρα ζουνε Ελληνες και φωνη εχουν μονο οι Ελληνες, αλλα βλεπεις η δικτατορια των Βρυξελλων, ο διεθνισμος και η "πολιτικη ορθοτητα", να σεβεσαι ολους τους ανθρωπους και να αγαπας τους μεταναστες ειναι πανω απο ολα. Αυτο ομως δεν θα περασει. Η αγανακτηση του Ελληνα εχει χτυπησει κοκκινο. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμενουμε και ξενα σκουπιδια ε? Δεν μας εφταναν οι μεταναστες, οι αναρχικοι και τα χιλιαδες αποβρασματα, τωρα θα εχουμε και εξωτερικα σκουπιδια, Ευρωκουλτουριαριδες επαναστατες.

    Αισθανομαι πληρη ντροπη να λεω οτι ειμαι Ελληνας και να βλεπω την πατριδα μου να ξεκλιριζεται στα χερια μιας μικρης μειοψηφειας...

    Πληρη υποστιριξη στην Ελληνικη αστυνομια. Αυτοι που θα ερθουν ειναι ξενοι, σε αυτην την χωρα ζουν Ελληνες και φωνη εχουν μονο οι
    Ελληνες. Δικο μας προβλημα τι θα γινει τον Δεκεμβρη. Ας πανε στην χωρα τους να διαμαρτυρηθουν. Εδω φωνη θα εχουν μονο οι Ελληνες. Αλλα τι να περιμενει κανεις απο μια χωρα που στεναζει κατω απο την δικτατορια των Βρυξελλων, μια χωρα οπου δεν εχει ο ντοπιος φωνη και κυριαρχια οπου η πολιτικη ορθοτητα ειναι πανω απο ολα, να αγαπας τους μεταναστες, να εισαι καλος με τους ξενους, και αν πεις κατι διαφορετικο αμεσως ρατσιστης... Ας το καταλαβουν τα διεθνιστικα αποβρασματα οτι η Ελλαδα θα μεινει Ελληνικη, πολυπολιτισμος δεν θα περασει εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνουμε και φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Poloi Ellhnes stin prospa8eia tous na geinoun "Evrwpaioi"exoun aparnh8ei tous progonous mas,TIN ISTORIA MAS,H PIO ENDOXH ISTORIA TOU KOSMOU!! kai proskynoun ksenous 8eous(EOK KTL), Toso poli komplex exoume telika?
    ELLHNES AKOUSTE DEN MPOROUME NA METAFEROUME TIN XWRA MAS DIPLA APO TIS VRYKSELES,ALO O VELGOS KAI ALO EMEIS!! EIMASTE OI PRWTOI TIS ANATOLHS KAI OXI OI TELEFTAIOI TIS DYSHS !!MIA XARA EIMASTE EDW POU EIMASTE. EIDATE NA APARNIETE I AGGLIA TON AGGLISMO TIS EPEIDH EINE STIN EOK?EIDATE TIN GALIA POU LENE SYNEXEIA VIV LA FRANS(ZHTW I GALIA),GIATI 8ELETE NA GEINETE ME TO ZORI VELGOI? PIA EINE I KOULTOURA TOU VELGIOU? 8A POULHSETE TIN AKROPOLI GIA NA ASPAS8HTE TIN VELGIKH KOULTOURA?(MPYRA ME LOUKANIKO KAI SEX)PIA EINE I KOULTARA AFTWN TWN VODIWN?
    TELOS I ELLADA MPOREI NA STAMATHSEI STA SYNORA TOUS TOUS ANARXIKOUS TARAKSIES POU 8A ER8OUN GIA TIN EPETEIOU TOU ATYXHMATOS(EKSWSTRAKISMOS SFAIRAS)ME TON ALEX GRHGOROPOULO,NA KANEI OTI EKANE KAI H SOUHDIA PRIN APO MERIKA XRONIA,DHLADI NA APOENERGOPOIHSH TIN SYN8HKH SEGEN GIA MIA DIO MERES STA SYNORA TIS,TOTE KANENAS OUTE YPHKOOI TIS EOK MPOROUN NA EL8OUN STIN ELLADA.
    Lolakas555

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Lolakas555 την εθνικη ταυτοτητα τους την εχουν χασει εδω και χρονια οι ξενοι. Αν ρωτησεις εναν Αγγλο "τι σημενει να εισαι Αγγλος σημερα" δεν θα εχει να σου απαντησει. Αυτα που λεμε εμεις τωρα αυτοι θα τα λενε σε 30 χρονια γιατι οι καμερες και τα Political correct διασφαλιζουν πληρως την "ομορφια" της πολυπολιτισμικης κοινωνιας.

    Και τι πρεπει να κανουμε στα εισαγωμενα απλυτα σκουπιδια. Θα τους υποδεχτουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε οτι αφορα τον Θανατο του Γρηγοροπουλου... και επειδη σκοτωθηκε ενας πρεπει να σκοτωθουν αλλοι 20? Και στο κατω κατω αυτος προκαλεσε, ο αστυνομικος ηταν σε αμυνα, τι να εκανε λοιπον? Και αν εκανε λαθος και οντως πυροβολησε τοτε ας τα βρουν τα δικαστηρια. Αλλα βλεπεις η πολιτικη ορθοτητα εχει τραβηξει παρα πολη. Η βαλιτσα πηγε μακρυα...

    Να δουμε τι θα εχουμε να λεμε μετα απο 20 χρονια που θα εχουμε γειτονες να μας λενε I am African-Greek... ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ Η ΛΥΣΣΑ ΘΑ ΞΕΧΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΦΟΡΜΕΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΟΛΕΜΟ
    ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΧΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκουπιδι και πιονι δαιμονισμενων εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα κανουμε καλα Χριστουγεννα,αλλα με την σφαιρα στην θαλαμη!
    Ελπιζω να περασατε και απο την γειτονια μου και τοτε θα δειτε τι μπορει να κανει ενας ελευθερος σκοπευτης.
    καλη ανταμωση σκουλικι!
    Ναι φιλε συνΕλλην σωστα το λες,ηλθε η ωρα να παρουμε πισω την Πατριδα μας και να μαθη ο κοσμος ολος οτι εμεις οι Ελληνες θα τους δειξουμε για μια ακομη φορα τον δρομο της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ.
    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oxiii file mou exeis la8os, Oi Egglezoi kseroun poli kala ti eine dioti:
    1=On DEN KATARGOUN POTE TIN VASILEIA TOUS ,(Ton E8niko Kriko pou tous krataei Syndedemenous,den exoun Proedro opws emeis pou tin mia eine pasokos kai tin allh ND)
    2=0n DEN KATARGOUN TO NOMISMA TIN LIRAS TOUS.
    3=On DEN KATARGOUN TON STAVRO APO TIN SHMAIA TOUS.
    4=on OTAN TOUS KOUNH8H KAMIA ARGENTINH (2 "kylotes" H Elisavet kai h 8atser nikhsan tin Argentinh)h Kanena IRAK kanoun polemo,
    5=On MAKARI NA EIXAME KAI EMEIS TETIES Kylotes na mas kybernoun,otan mas "phdoun" oi Tourkoi me ta aeroplana tous ka8e mera!!!
    H AGGLIA EIXE TIS APOIKIES TIS KAI EPINE TO AIMMA TOU KOSMAKH,GIAFTO EXEI KAI POLOUS KSENOUS EKEI,KSENOUS EKEI,EIDES OMWS TI EPA8E O VRAZILIANOS "METANASTHS" PRIN APO MERIKA XRONIA OTAN DEN STAMATHSE STON ELENXO THS ASTYNOMIAS EKEI,KAI KANENAS ASTYNOMIKOS DEN DIKASTHKE GIA TIN EKTELESH TOU METANASTH AFTOU.
    EMEIS DEN EIXAME APOIKIES OUTE PINAME TO AIMMA TOU KOSMAKH GIA NA MAZEFTOUN OLOI OI KANIVALLOI EDW:
    SYMPERASMA OI EGGLEZOI GNWRIZOUN POLI KALA TI EINE,KAI MPOROUN NA YPERASPIZWNTE,SE ANTI8ESH ME TOUS ELLHNES POU TA POULHSAN OLA MA OLA STIN EOK,H ELLAS SHMERA DEN EXEI OUTE STRATO,OUTE ASTYNOMIA,OUTE KYVERNHSH,OUTE KRATOS, OUTE LAO ELLHNIKO!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Se gelasane file mou Oi Egglezoi kseroun poli kala pioi eine....OI ELLHNES den kseroun afou ta diafora ypourgeia paidias stin Ellada ma8ainoun sta paidia mas oti eine Tourkoi,mpastardoi ktl.(...Ta YPOURGEIA SAS )
    H ELLADA EXEI ENAN KAKOMOIRH PROEDRO TIS DHMOKRATIAS POU TIN MIA EINE NEODHMOKRATHS KAI TIN ALLH PASOKOS,KAI KANEI OTI TOU LENE TA KOMMATA!!!ASE POU TON PSIFIZEI I VOULH!! AFTOS MALON PREPEI NA LEGETAI :PROEDROS VOULEFTWN !!!
    H ELLADA FOVATE TIN TOURKIA KAI KANEI KA8HMERINA YPOXWRHSEIS PANTOU,O DE STRATOS TIS ELLADAS EXEI MAVRA XALIA,TON KATASTREPSAN OI POLITIKANTHDES (PLHRWS POLITIKOPOIHMENOS)

    H ELLADA KAI XWRIS APOIKIES ME 10 EKATOMYRIA KATOIKOUS EXEI 5 EKATOMYRIA KSENOUS.)ANTI8ETA H AGGLIA DEN KATARGEI POTE TIN VASILEIA THS,SYNDETIKOS KRIKOS ME TIS PALIES APOIKIES TIS.
    STA SXOLEIA TOUS MA8AINOUN GIA TON NELSWNA KAI TIN NAVMAXIA TOU TRAFALGGAR,H AGGLIA OXI MONO DEN YPOXWREI POU8ENA ALA AMMA LAXEI KAI ME GYNAIKA PRW8YPOURGO(8ATSER,KAI GYNAIKA VASILIA,VASILISA ELISAVET!!DIO GYNAIKES!!) EKSTRATEVEI STIN ARGENTINH KAI KANEI POLEMO GIA DIO VRAXOUS ME STIN 8ALASSA;XILIADES MILIA MAKRYA APO TIN AGGLIA!!(POLEMOS TWN FOKLANDS,)
    H AGGLIA ME TIS APOIKIES TIS EPINE TO AIMA TOU KOSMAKH ,KAI EXEI 5 EKATOMYRIA KSENOUSOSOUS I ELLADA DHLADI, ENW O PLY8HSMOS TIS EINE 65 EKATOMYRIA NOMIZW.FILE MOU KYTAKSE H ELLADA EXEI PESEI POLI XAMHLA,OI PARANOMOI EINE EKSW KAI OI NOMIMOI POLITES STIS FYLAKES,H ELLADA DEN SYGKRINETE ME MIA XWRA PIA,H PATRIDA MAS EINE KATEXOMENH XWRA KATALAVE TO......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν ειναι δυνατον!!!! θελουν να δοσου ελληνικη ιθαγανεια σε ολου εκινους που ηρθαν παρανομα εγγατασταθικαν παρανομα πιραν τις δουλιες των ελλινων και τωρα αυτο που εμενε ειναι να τους διναμε και δικαιομα ψιφου και οπος ηταν φυσικο με τετια κυβερνιση θα το επρατε την ωρα βασυ οικονομικων στοιχειων ενα κρατος πρεπι να εχει μονο 5τις εκατο μεταναστες για να εχει ισοροπιοια και εμεις εχουμε κοντα 2 εκατ. αντι να διοξομε κανεναν τους κανουμε ελληνες το μονο που περιμενουμε τωρα προκιμενου να παρουν ψιφους οι διθεν φιλελλινες πολιτικι μας ειναι να πολιτικοποιεισουν τους μεταναστες και να τους δουμε και στην βουλιι......!!!! επιδι παρατιρω οτι δν προβαλοντε καθολου το σιγκεκριμενο θεμα ο μονοσ τροπος για αλλαγισ των πραγματων ειναι να ενιμεροσουμε των κοσμο μεσο οπιοδιποτε μεσο εχομε..... το σιγκεκριμενο νομοψιφισμα για να περασει χριαζετε 200 βουλευτες γιατι ειναι ιδικο, βλεπεισ αυτι που φτιαχνανε το συντγμα ξερανε οτι θα υπιρχαν περιπτοσεις ανθελλινησμου αλλα που να ξεραν οτι ολοι θα ηταν ετσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.