Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΚΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΖΙΡΑΤ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο Νίκος Αγγελίδης πρόεδρος του Εμπορικού Βιομηχανικού Ε...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΚΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΖΙΡΑΤ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Ο Νίκος Αγγελίδης πρόεδρος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης καλωσόρισε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κεσσάνης Τζελί Τανιολάτ και την 17μελή αντιπροσωπεία των επιχειρηματιών που συνοδευόταν από τον γενικό πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, όπου υλοποιούν το δεύτερο μέρος του προγράμματος Leonardo Da Vinci που αφορά θέματα κατάρτισης.
Για τα θέματα υλοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων ανέφερε ότι «οι Τούρκοι επιχειρηματίες μπορούν να υπολογίζουν στην βοήθεια του επιμελητηρίου που έχει υλοποιήσει και διαχειριστεί εκατοντάδες προγράμματα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι, «όταν εμείς μπήκαμε στην Ε.Ε. δεν είχαμε γείτονες να μας βοηθήσουν στην πορεία εναρμόνισης και εκσυγχρονισμού του οικονομικού καθεστώτος, την επαγγελματική των στελεχών επιχειρήσεων και τόσα άλλα θέματα στα οποία μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά».
Εκ μέρους της τουρκικής αποστολής των επιχειρηματιών μίλησε και λίγο στα ελληνικά απευθύνοντας ένα μήνυμα φιλίας ευχόμενος καλύτερες μέρες, αγάπη εφ’ όρου ζωής μεταξύ των χωρών και των κοινωνιών ο Τζελίλ Τανιoλάτ, για να δεχθεί το «τεσεκιουρλέρ» από τον κ. Αγγελίδη και τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. Τους Τούρκους επιχειρηματίες συνόδευε στην συνάντηση ο διευθυντής της τουρκικής Τράπεζας Ζιράτ Νεσιμί Οζάϊ, ο υποδιευθυντής Τσαρί Ιζμιρλίογλου, ο Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής Μουσταφά Σαρνίτς, ενώ από πλευράς επιμελητηρίου παραβρέθηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Γιώργος Κυρίδης, Χαλήλ Χασάν Ιμπραήμ, Μουσταφά Μουσταφά, Σταμάτης Κουρούδης.
«Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και αληθινά μου αισθήματα και την αγάπη μου και χαίρομαι πάρα πολύ που βρισκόμαστε στην Κομοτηνή στα πλαίσια της πραγματοποίησης του προγράμματος για την ανάπτυξη που πραγματοποιείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό είναι το δεύτερο σκέλος που πραγματοποιείται στην Κομοτηνή και νιώθουμε ότι κι εμείς είμαστε οικοδεσπότες εδώ. ...»

Πηγή:xronos.gr
Αετός για το stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.