Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, "ΠΡΑΣΙΝΟΣ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ "ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ" ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ! Για την δράση των τούρκων της Γερμανίας που παριστάν...

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ "ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ" ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ!

Για την δράση των τούρκων της Γερμανίας που παριστάνουν τους... "Δυτικοθρακιώτες" και έχουν συστήσει και... ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ο "Στόχος" γράφει εδώ και χρόνια. Για να δείτε όμως πώς κοιμούνται διαχρονικά όλες οι ελλαδικές κυβερνήσεις -όλων των αποχρώσεων- αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στην τουρκική προπαγάνδα... Πριν λίγες ημέρες ο εμφανιζόμενος σαν πρόεδρος της... "ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τούρκων δυτικής Θράκης", Χαλίτ Χαμπίμπογλου, συναντήθηκε με τον γερμανό πολίτη, τουρκικής καταγωγής, Τζεμ Οζντεμίρ, συμπροεδρεύοντα του κόμματος Ενότητα 90/Πράσινοι. Ο Χαμπίμπογλου ανέπτυξε τα... προβλήματα που αντιμετωπίζει η "τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης" και η "τουρκική μειονότητα" που ζει στη Ρόδο και στην Κω! Ο Χαμπίπογλου πρόσφερε στον Οζντεμίρ... επιστημονικές έρευνες και βιβλία που αναφέρονται στα προβλήματα της "τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης" καθώς και το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης, από το χτες στο σήμερα» και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τη Δυτική Θράκη! Ο Χαμπίπογλου δήλωσε πως δεν έγινε καμία πρόοδος ως προς τα προβλήματα που δημιούργησε το άρθρο 19 του Κώδικα Ιθαγένειας και πως παρά την καταδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η κατάσταση παραμένει στάσιμη και ως προς την ελευθερία σύστασης συλλόγων (σωματείων)! Αναφέρθηκε δηλαδή στο γνωστό ζήτημα που τους καίει, να δημιουργούν δηλαδή με τις πλάτες της Άγκυρας και του προξενείου, συλλόγους "τουρκικούς"!
Με τη σειρά του ο Τζέμ Όζντεμιρ τόνισε πως, παρότι αναφέρεται ως το κύτταρο της δημοκρατίας και είναι παλιό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ελλάδα αντιμετωπίζει δυσκολίες στην πράξη ως προς την εναρμόνιση της με τις αξίες της πολυπολιτισμκότητας και της διαφορετικότητας! Ο Όζντεμηρ δήλωσε πως εξαιτίας της στάσης της Ελλάδας που βλέπει ως κίνδυνο την μειονότητα και τις πιέσεις που ασκεί, χαμένη βγαίνει και η Ευρωπαϊκή Ένωση και πως ευελπιστεί σε θετικά βήματα στην περίοδο διακυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μάλιστα δεν παρέλειψε ο Όζντεμιρ να τονίσει τόνισε πως είναι φίλος με τον Παπανδρέου και πιστεύει πως έχει δημιουργηθεί μια τάση για αλλαγές υπό την πρωθυπουργία του και πως θα αναφερθεί στα προβλήματα της... "τουρκικής μειονότητας" στις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.