Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙ...

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ
ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:
Οι γνωστοί και συστηματικοί συκοφάντες της Χρυσής Αυγής του TVXS.GR του κ. Κούλογλου δεν παρέλειψαν πριν από λίγο να ρίξουν για ακόμη μια φορά λάσπη εναντίον του κινήματός μας αναφερόμενος σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή του Ν. Κόσμου. Σαν Χρυσή Αυγή διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα όσα εγράφησαν στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Συγκεκριμένα αρθρογράφος του site ανέφερε:
«TVXS.GR:Επίθεση κατά Σύριων μεταναστών σημειώθηκε απόψε γύρω στις 21:30 στην περιοχή του Νέου Κόσμου, πίσω από το ξενοδοχείο Intercontinental, όπου βρίσκονται εργατικές κατοικίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 40 ατόμων επιτέθηκε κατά 2 καταστημάτων που ανήκουν σε Άραβες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 3 άτομα, τα 2 εκ των οποίων διακομίστηκαν στο νοσοκομείο… Οι δράστες, ντυμένοι στα μαύρα και φορώντας μαντίλια στο κεφάλι, πέταξαν βόμβες μολότοφ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης κατά των συγκεντρωμένων Αράβων, που συνηθίζουν να συχνάζουν στην περιοχή, καθώς και εναντίον δύο μίνι μάρκετ με αραβικά προϊόντα, τα οποία στη συνέχεια έσπασαν. Δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές… Όπως καταγγέλλει ο Θανάσης Κούρκουλας, μέλος της Κίνησης “Απελάστε το Ρατσισμό” που έσπευσε στην περιοχή, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τραυματίες μετανάστες ένας εκ των οποίων φαίνεται σοβαρότερα ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. Όπως τονίζει όλα τα σημάδια της επίθεσης δείχνουν το σχεδιασμό της από τη Χρυσή Αυγή…»

7 σχόλια

  1. Na apela8oun oloi oi paranomoi ksenoi apo tin Ellada amesws!! Na apela8oun kai oloi oi "kourkoules" pou ypostirizoun tin Paranomia aftin.
    Xwris apodeikseis kai me ta an den mporoume na kathgoroume,giati me to an kai an....AN I GIAGIA MOU EIXE DIO KARYDIA 8A TIN FWNAZAME PAPPOU!!!
    MEGALO ASTYNOMIKO DAIMONIO O KYRIOS KOURKOULAS, AFOU LEEI OTI OLA DEIXNOUN XRYSH AVGH,STO KTYPHMA TOU NEOU KOSMOU EX8ES, APO OTI FAINETE SYRIOI,I ALOI ARAVES KTYPH8HKANE ME OMOE8NEIS TOUS OPWS SYNI8IZOUN NA KANOUN TA PARANOMA SKYLIA STIN XWRA MAS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στα αδερφια μου οταν ερθει η στιγμη και εγω μαζι σας.εξω η μεταναστες δουλεια στους ελληνες και μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο στα αδερφια μου οταν ερθει η στιγμη και εγω μαζι σας.εξω η μεταναστες δουλεια στους ελληνες και μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέλληνες , πρέπει να φύγουν όλοι οι ξένοι απ' την πατρίδα μας. Όλοι μαζί με μιά φωνή να το φωνάζουμε έως ότου το πιστέψουν και οι πλέομ δύσπιστοι. Όχι στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων μέσα στην ίδια μας την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ) ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ! ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΕΙΧΕ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥΣ! ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά είναι στημένη προβοκάτσια από ΚΥΠατζίδες που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ! Ο ΠΡΟ.ΠΟ.τζής υπουργός θέλει να θέσει την Χ.Α. εκτός νόμου και να αφήσει ελεύθερο το πεδίο σε ΜΚΟ που ασχολούνται με την προώθηση φανατικών μουσουλμάνων εντός της Ελληνικής επικράτειας! Είναι πολλά τα αραβικά πετροδόλλαρα, Άρη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΣΚΑΣΕ ΛΕΕΙ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΤΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.