Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ... Συμφωνία γ...

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ...

Συμφωνία για θέματα ενέργειας υπέγραψαν χθες στην Κωνσταντινούπολη Ελβετία και Τουρκία, στο περιθώριο του ελβετο-τουρκικού οικονομικού φόρουμ και της διεθνούς έκθεσης για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Renex 09, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελβετικού υπουργείου Εξωτερικών.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Ελβετός Υπουργός Ενέργειας, Moritz Leuenberger, υπέγραψε χθες με τον Τούρκο ομόλογό του, Taner Yildiz, συμφωνία με την οποία οι δύο χώρες επιβεβαιώνουν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν στενότερα στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της ενεργειακής αποδοτικότητας, στην κατασκευή και επέκταση του ηλεκτρικού δικτύου στην Τουρκία καθώς και στη διανομή ηλεκτρισμού σε αυτήν την χώρα.
Η συμφωνία καλύπτει, επίσης, τη διέλευση του φυσικού αερίου, επιστημονικές ανταλλαγές καθώς και συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας των πυρηνικών εγκαταστάσεων.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αετός για το stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.