Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΤΕΣ ΣΤΗ ''ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ'' Βίντεο απάντηση στις λασπολογίες των ανθελλήνων. ''...


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΤΕΣ ΣΤΗ ''ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ''


Βίντεο απάντηση στις λασπολογίες των ανθελλήνων.
''Χρυσαυγίτες'' οι Βετεράνοι πολεμιστές της Κύπρου και οι μανάδες των αγνοουμένων για τη ''Χαφιεδοτυπία'', τη Ζουγκλα και τ άλλα μισθαρνά της Νέας Τάξης.
Δείτε την αντίδραση των Ελλήνων στο βιβλίο έκτρωμα του Γκουρογιάννη που χρησμοποιείται από τη τουρκική προπαγάνδα και θέλουν ορισμένοι να το βάλουν στα σχολεία για να μαθαίνουμε ιστορία!!!
Μιλούν ο κ.Νίκος Αργυρόπουλος, πρόεδρος του συλλόγου "ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 74" και η κ. Μαίρη Κουρουπή, πρόεδρος του συλλόγου αγνοουμένων Κύπρου 74'



egersis για το stoxos.gr

4 σχόλια

  1. ΕΛΛΑΣ σήκω επάνω και άρπαξε το σπαθί γιατί ο γόρδιος δεσμός δεν λύνεται αλλά κόβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια στους Ελληνες Πατριωτες που αντισταθηκαν στο υποκινουμενο κατεστημενο και με βροντερη φωνη αποσιωπησαν την παρουσιαση του βιβλιου.
    Τους πνιγει το δικιο και εχουν καθε δικαιωμα να πολεμουν ακομα και σημερα, με διαφορετικο τροπο. Πολεμουν για την αναγνωριση υποτιθεται, του αυτονοητου..
    Ομως σε αυτην την χωρα που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ οι αγνοι πατριωτες που εχουν δωσει τα παντα, λαμβανουν την απαθεια τον παραγκωνισμο, την απαξιωση των ιερων αγωνων υπερ πατριδος, και σημερα εχουν να αντιπετωπισουν ντροπιαστικα φαινομενα τετοιου ειδους που εχουν σκοπο την καπηλευση, την αποσιωπηση και την διαστρεβλωση των πραγματικων γεγονοτων.

    ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ αισθανομαστε εθνικα υπερηφανοι που παρολες τις δυσκολιες εκ των εσω καταφερατε να σταθειτε στο υψος της τιμης που προσταζει στην υπερασπιση των ιερων χωματων της Ελληνικης γης.

    Ας μην ξεχασουμε την μανια των γειτονων μας, (καποιοι τους εχουν αποδεκτει ως φιλους..) πανω στους στρατιωτες της ΕΛΔΥΚ που μαζευαν τους νεκρους και αφου τους απογυμνωναν τους εκοβαν τα κεφαλια και τα φωτογραφιζαν επιδεικτικα.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Τα Ηρωικα λογια του Λοχαγου Σταυριανού επικεφαλη της διμοιριας Μηχανικου της ΕΛΔΥΚ που αντιχουν σημερα στα αυτια μας! ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΑ τουρκικα ΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ! ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ!!! Σκοτωθηκε απο πυρα πολυβολου.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Τον Ηρωισμο του Καταδρομεα Μανωλη Μπικακη που ΜΟΝΟΣ, διελυσε 6 αρματα του τουρκικου στρατου (Μ-48-Α2) και εκατονταδες στρατιωτες, σκορπωντας τον πανικο στην ψυχολογια του καταπατητη. Παρεμεινε 4 μερες χωρις τροφη πολεμωντας με ενα πολυβολο που βρηκε πεταμενο στον διπλανο λοφο. ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΚΑΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ Η ΕΠΑΙΝΟ. Ενω η προταση τους Διοικητη του για το χρυσο Αριστειο Ανδρειας δεν υλοποιηθηκε ποτε.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Τον Ηρωισμο του Πλωταρχη Χανδρινου κυβερνητη του Α/Γ Λεσβος που με μοναδικο του οπλα την πιστη και βληματα των 40mm συνετριψε ολοκληρο των τουρκικο θυλακα με αποτελεσμα την διασωση της Παφου!
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τους χιλιαδες υπερασπιστες ή τα θυματα που πολεμησαν επεσαν ή ξεριζωθηκαν.

    Γινεται μεθοδευμενη επιθεση καθημερινα με απωτερο σκοπο την αλλοιωση ή την εξουδετερωση της εθνικης συνειδησης. Θα χρησιμοποιησω τα λογια του Λοχαγου Σταυριανου και θα τονισω πως οσο θα υπαρχει η πνοη ακομα και ενος Ελληνα, τοτε υπαρχει ελπιδα.


    ΑΕΝΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ άκουσα τον Άδωνι Γεωργιάδη, να λέει ότι μπήκαν κάποιοι και σκίζανε τα βιβλία του Γκουρογιάννη (προφανώς εννοούσε Χρυσαυγίτες), και κοπτόταν για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Είναι και ο κ.Νίκος Αργυρόπουλος εναντίον της ελευθέρας διακινήσεως των ιδεών;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΑΤΙ ΑΥΤΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΕΡΓΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΧΥΣΑΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ....ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ...ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ "ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ" ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ,ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.