Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΣΑΙ "ΡΟΜ"; ΠΑΡΕ 20.000 ΕΥΡΩ!

Με απόφασή της η Ευρωπαϊκή Ένωση εξέδωσε κονδύλιο 20 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να στηρίξει τους ΡΟΜ της Ελλάδας, μέσα απο την επιχειρημ...

Με απόφασή της η Ευρωπαϊκή Ένωση εξέδωσε κονδύλιο 20 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να στηρίξει τους ΡΟΜ της Ελλάδας, μέσα απο την επιχειρηματικότητα. Παλαιότερα μάλιστα είχε δοθεί άλλο κονδύλιο, 80.000 ευρώ για τους ΡΟΜ, προκειμένου να αγοράσουν σπίτι! Ναι, σωστά διαβάσατε... Για όσους μπορούν να πιστοποιήσουν την καταγωγή τους ως αθίγγανοι, το ελληνικό κράτος δίνει 20.000 ευρώ! Χρειάζεται απλά ΑΦΜ, έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας και μια κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ! Προσωπική μου και ταπεινή μου άποψη είναι πως το μέτρο είναι σωστό, αν και όλοι γνωρίζουμε πως τα χρήματα αυτά θα δαπανηθούν σε αγορές νέων αυτοκινήτων απο τους αθίγγανους Έλληνες. Και καλά θα κάνουν, φυσικά, να εξοπλίσουν τον "στόλο" τους, αφού το ίδιο έκαναν και οι βουλευτές μας! Το ζητούμενο ή η απορία μου, είναι: Γιατί αυτό το κράτος δεν εξασφαλίζει κάποια χρηματοδότηση και για τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες; Γιατί θα πρέπει οι Έλληνες φορολογούμενοι, στο τεράστιο ποσοστό τους, να συνεισφέρουν μόνιμα και κάποιοι άλλοι να απολαμβάνουν μόνιμα; Γιατί να μην χρηματοδοτούνται (ανεπιστρεπτί) οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών της χώρας μας, προκειμένου να παραμείνουν στους τόπους όπου γεννήθηκαν και να μεταβληθούν έτσι σε σύγχρονους άκαμπτους ακρίτες; Γιατί θα πρέπει το κράτος να αδιαφορεί, σε μόνιμη βάση, για όλους εκείνους που παρά τις αντιξοότητες συνεχίζουν να "φυλάττουν Θερμοπύλας"; Γιατί θα πρέπει να εξαναγκάζονται οι νέοι μας σε φυγή απο την πατρίδα τους, για να μπορέσουν να επιβιώσουν ή και να καταξιωθούν κοινωνικά, επαγγελματικά ή και επιστημονικά; Γιατί αυτή η χώρα θέλει να εξαφανίσει τους πολίτες της και μάλιστα εκείνους που παράγουν;

Κωνσταντίνος
Για τον "Στόχο" (19 Νοεμβρίου 2009)

5 σχόλια

  1. Τι γιατί ρε παιδιά! τι ερώτηση είναι αυτή;;; Αφού η Ελλάς βρίσκεται υπό κατοχή. Γι' αυτό. Οι Έλληνες και κάθε τι ελληνικό, βρίσκονται υπό απηνή διωγμό. Από κει και πέρα μην ρωτάτε για ακρίτες για φορολογούμενους, για δημογραφικό καί λοιπά. Η Ελλάς βρίσκεται υπο κατοχή. Όποιος δεν το καταλαβαίνει ή κομματόσκυλο είναι ή χαζός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουν να γινουν Ντατσουν αυτα τα εικοσι χιλιαρικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝΘΕΛΙΝΕΣ,ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!!!ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ¨ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ¨!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. spitia sthn kouneba,spitia stous gyftous,spitia stous dithen omogenhs ths rosias.eise ellhnas;pare ta arxidia mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ναταν μονο οι Ρομ...

    Μεταναστες εντος και εκτος της ΕΕ, δουλευουν μας κλεβουν τις δουλειες και στελνουν τα λεφτα στην χωρα τους!!! Αυτο τι ειναι! Ποσο ακομα μπορει να αντεχει μια χωρα σαν την Ελλαδα? Τι οφελος ειχε η μεταναστευση στην Ευρωπη τα τελευταια δεκα χρονια?

    Τι σχεση εχουν οι γυφτοι με τους Ελληνες? Οι γυφτοι ηταν μεταναστευτικες νομαδες που ηρθαν και εγκατασταθηκαν στην Βορεια Ελλαδα με το τελος των Βαλκανικων πολεμων. Αυτη ειναι η μεταναστευση και πολυπολιτισμικη κοινωνια. Συγνωμη αλλα δεν κανουμε τιποτα ετσι. Δεν θα μας βγαλει σε καλο αυτη η τακτικη και το βλεπουμε καθε μερα ολο και περισσοτερο.

    Ας ενωσουμε εθνικιστικη φωνη τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.