Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ... "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ" ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΡΤ Ένα λιωμίδι που ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ... "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ" ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΡΤ

Ένα λιωμίδι που νομίζει πως μπορεί να πιάνει στο στόμα του τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού...Δεν μας κάνει καμία εντύπωση...γνωρίζουμε πόσο γελοίοι μπορούν να γίνουν κάποιοι...αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως ο λιωμίδης με το όνομα Μουζουράκης φιλοξενείται από την σελίδα του Σταύρου Θεοδωράκη....Και βέβαια θα αναρωτηθείτε γιατί μας κάνει εντύπωση;είχε δώσει ο Θεοδωράκης άλλα δείγματα;Οχι βέβαια!Αλλά τον κύριο αυτόν(Θεοδωράκη) που κάποιοι τον θεωρούν δημοσιογράφο...η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τον προορίζει για βασικό στέλεχος της ΕΤ!!!δείτε το βίντεο και καμαρώστε τον



Καθικάκι Μουζουράκη πες ότι θες...γνωρίζουμε πως απλά εσύ και τα αφεντικά σου εκμεταλεύεστε την επικαιρότητα...για να σας κράξουμε και να διαφημιστείτε τζάμπα....σας κάναμε την χάρη...είστε εντάξει;αν είστε εντάξει...

23 σχόλια

  1. Ατάλαντοι μαλακοπνήχτες!
    Είτε βρίζουν την σημαία είτε όχι.

    Κίμωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λέει, μας έχετε σπάσει τα αρχίδια με σημαίες, επετείους, χαμένες πατρίδες κτλ. Κοιτάξτε να βγάλετε κανά φράγκο να ανέβει το βιοτικό σας επίπεδο και αφήστε τις μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΤΙ ΠΙΘΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ? ΚΑΝΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ .ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΑΥΤΑ Τ ΑΤΟΜΑ.? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ?.

    ΓΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΟΥΦΡΙΔΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΑ ΛΕΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 28/10/09 3:42 μμ

    Τι είσαι ρε συ κανένας πεινάλας και τα λές αυτά...η μεγάλωσες σε κάμια τρώγλη;

    Το ένα δεν αναιρεί το άλλο βρε γελοίε. Ποιος σου είπε ότι όποιος τιμά την σημαία δεν βγάζει φράγκα.

    Το θέμα είναι ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ τα φράγκα. 'Αμα κρίνω απο τους δυο ατάλαντους φαίνεται πως πληρώνεται και η σούπερ-μαλακία την σήμερον... την οποία καταπίνουν κάτι τύποι σαν και του λόγου σου
    και τους αρέσει.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ Φτηνιάρηδες!

    Κίμωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 28/10/09 3:42 μμ

    Τι είσαι ρε συ κανένας πεινάλας και τα λές αυτά...η μεγάλωσες σε κάμια τρώγλη;

    Το ένα δεν αναιρεί το άλλο βρε γελοίε. Ποιος σου είπε ότι όποιος τιμά την σημαία δεν βγάζει φράγκα.

    Το θέμα είναι ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ τα φράγκα. 'Αμα κρίνω απο τους δυο ατάλαντους φαίνεται πως πληρώνεται και η σούπερ-μαλακία την σήμερον... την οποία καταπίνουν κάτι τύποι σαν και του λόγου σου
    και τους αρέσει.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ Φτηνιάρηδες!

    Κίμωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι βριζετε μωρε? καθολου χιουμορ δν εχετε?? χαχχχχχχχχχχαααααααααα ελιωσα μολις το ειδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί οι δύο καραγκιόζηδες είναι Έλληνες;;; ή απλά έτυχε και μιλούν ελληνικά;;; Η χαβούζα του Σχιστού είναι πιο καθαρή από το βόθρο που έχουνε για στόμα. Κάποιος εισαγγελέας για να τους μπουζουριάσει για προσβολή εθνικού συμβόλου και μνήμης νεκρών υπαρχει;;; ή όποιο αναρχοαυτόνομο αιδοιο-ύφασμα θα βρίζει και θα προσβάλλει κατά το πως του επιτρέπουν τα αμέτρητα συμπλέγματα που κουβαλάει ατιμώρητα;;; εσύ φίλτατε ανώνυμε των 28/10/09 3:42 μμ δεν μας λες σε ποιούς ανήκεις και "σου 'χουμε σπάσει τ'αρχίδια" (που απ' ότι φαίνεται δεν διαθέτεις) και τι δουλειά κάνεις και τα 'χεις οικονομήσει;;; Όχι τιποτ' άλλο. Για να τα κονομήσουμε και μεις για να μην σου τα σπάμε. Δεν ντρεπόσαστε λίγο ρε ανθελληνικά κόπρανα που ότι δεν μπορείτε να φθάσετε το βρωμίζετε με τα κόμπλεξ σας και τον ανθελληνισμό σας;;;; Αϊ στο διάολο κοπρίτες που δεν σέβεστε τίποτα και κανέναν. Αν δεν σας αρέσει η Ελλάδα, να πάτε στο διάολο και ακόμα παρα πέρα. Τομάρια. Δεν έχετε όμως ουδένα δικαίωμα να βρίζεται αυτούς που θυσιάστηκαν για να μπορείτε εσείς να υπάρχετε σήμερα. Θλιβερά απομεινάρια του τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το κακό για την πατρίδα μας είναι ότι αυτά τα μιάσματα Προωθούνται συστηματικά για να σώσουν το σύστημα.
    Κοροιδεύουν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν, όπως την έννοια και την ιδέα της πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καποτε καποιοι πεθαναν για να ζει ελευθερος σημερα αυτος ο ανοητος που βριζει αισχρα τα ιερα και τα οσια των ΕΛΛΗΝΩΝ.Ντροπη και θλιψη βαραινει την ψυχη μου αλλα καποτε θα"δικαιωθουμε".Και οπως λενε "καλυτερα ενας στρατος απο δεκα λιονταρια παρα ενας στρατος απο χιλια προβατα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. είτε είναι ρολάκι που τους πλήρωσαν να τα πούνε είτε έχουν πιεί τίποτα ληγμένα, είναι ασυγχώρητα. αν δε, είναι οι απόψεις τους αυτούσιες τότε ο Θεοδωράκης είναι μέγας γρόθος που τους φιλοξενεί στο blog του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μη ταράζεστε συναγωνιστές,έρχεται η ώρα να πληρώσουν όλοι αυτοί οι προδότες.... Ενωμένοι για να τελειώσουν τα καθίκια που έκαναν μόδα τον ανθελληνισμό... ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 28/10/09 3:42 μμ

    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8 σχόλια ένας με όνομα!
    Σε όλες τις χώρες υπάρχουν για πολλούς λόγους αυτοί που μισούν τα πάντα και την πατρίδα τους.
    Το παράξενο στην Ελλάδα είναι ότι το κάνουν φανερά και δεν βρίσκετε ένας Έλληνας να τους κλείσει για πάντα το στόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπείτε στο facebook του και γαμήστε τον τον παλιομαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποσο μενος μπορει να εχει καποιος για μια ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ή για ενα ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΠΩΣ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ που εχει ποτιστει με αιμα για να υπαρχουν καποιοι ψευτοκουλτουριαρηδες ανουσιοι προοδευτικοι εφιαλτες?
    Ποσο αναισθητος μπορει να γινει καποιος ισοπεδωνοντας τα εθνικα ιδεωδη ενω ταυτοχρονα προσπαθει με συκοφαντιες και ανυποστατες θεωριες να δημιουργησει συγκεκριμενη δομη ωστε να αποτελεσει την θεμελιο λιθο για το Βημα που θα προπαγανδιζει?
    Ισως καποιοι θεωρησουν πως γινονται για λογους διαφημηστικους ή ως κατοχυρωμενοι φορεις του μανδυα της βλακειας, αναζητουν τον ευκολο δρομο της δημοσιοτητας.
    Η πραγματικοτητα ομως ειναι εντελως διαφορετικη. Γνωριζουμε ολοι πως οτι γινεται, εχει καποια βαση και αποτελει ενα κομματι στο ντομινο που στηνουν οι διεθνιστες-καταστροφεις του Ελληνικου Εθνους. Η επαγρυπνηση μεγαλη οπως και η σοβαροτητα της καταστασης, γιατι δεν φτασαμε απο την μια μερα στην αλλη σε τετοια τερατουργηματα βωμολοχιων. Συντελεσαν και συντελουν ακομα πολλοι καταλυτικοι παραγοντες για την επικρατουσα σταση ολων αυτων. Οι ιθυνοντες τι κανουν?


    ΑΕΝΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτή είναι η Ελλάδα,ένας αγράμματος κομπλεξικός(ούτε το Λύκειο δεν έχει τελειώσει) παριστάνει το opinion maker και βάζει στην ιστοσελίδα του δυο ατάλαντους πίθηκους,που ύστερα παραδέχονται μάλιστα πως τα όσα λένε στο βίντεο δεν είναι παρά μια αντιγραφή ενός σκετς κάποιου Αμερικανού κωμικού(για τέτοιο ταλέντο μιλάμε),πάντως ο γυμνοσάλιαγκας Θοδωράκης τον πέτυχε τον στόχο του,έκανε γνωστό το εμετικό σαϊτ του και ετοιμάζεται για νέες κονόμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ 'ΚΥΡΙΟΙ' ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα σε όλους τους Έλληνες όπου γης και χρόνια πολλά για την χθεσινή μεγάλη επέτειο του Εθνικού αγώνα ενάντια στην σκλαβιά και την υποδούλωση για αλλη μια φορά στην μακράιωνη ιστορία μας. Τιμή και Δόξα στα Παλικάρια που έχυσαν το αίμα τους. Αίμα Ελληνικό που έχει την σπάνια ιδότητα εκεί που στάζει να γίνεται χρύσός και με αυτόν τον χρύσο να γράφεται η ιστορία μας.

    Υπάρχουν όμως κάποιοι που διάλεξαν την χθεσινή ημέρα για να χύσουν το δηλητήριό τους, να υβρήσουν όσια και ιερά, να προσβάλουν σύμβολα και νεκρούς και μερικοί από αυτά τα κόπρανα να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές. Για άλλη μια φορά, ξέρασε η θολοκουλτούρα της πλατείας των Πούστηδων, τα εμετικά και δύσοσμα σωθηκά της προσπαθώντας να τα πλασάρει ως φίνο άρωμα. Για άλλη μια φορά οι γελοίες μαριονέτες τα άξια πιόνια της παγκοσμιοποιήσης προσπάθησαν να αμαυρώσουν ότι με πολύ κόπο και αίμα έγραψαν οι προγονοί μας στην ιστορία αυτο΄του τόπου.

    Θα δανειστώ τον στίχο του Μεγάλου Έλληνα ποιητή Οδυσέα Ελύτη:

    [b]"ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ Τ' ΑΓΑΛΜΑΤΑ"[/b]

    Να φοβάστε τους νεκρούς και το αίμα καθάρματα. Να φοβάστε το αίμα των νεκρών που τόσο εύκολα υβρίζετε. Να φοβάστε καθάρματα γιατί χάρη σε αυτό το αίμα και αυτές τις ψυχές μπορείτε σημερα να σκορπάτε τον εμετό απο τα βδελυρά σωθικά σας. Να φοβάστε καθάρματα γιατί οι Εφιάλτες έχουν άσχημο τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟ ΧΑΊΒΑΝΙΩΝ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ:Η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!
    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για πάτε ρε να τα πείτε αυτά στις ΗΠΑ για την αστερόεσσα! Γκουαντανάμο κατ'ευθείαν! (Και μη νομίσετε ότι ο Ομπάμα το έκλεισε...)
    Ή πείτε τα στην Ελβετία, στη Σουηδία, στην Τουρκία, στη Ρωσία, στη Ισραήλ, στην Παλαιστίνη και σε κάθε άλλη πολιτισμένη ή μη χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Den simfonw me auton ton Mouzouraki, apo tin alli omos exei kapia swsta simeia pou prepei na mas provlimatisoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρε παλικάρια μην χολοσκάτε για τα δύο πιθηκάκια όπως τα αποκάλεσε έτερος φίλος!!
    Δεν χρειάζεται να ανοίξει κανένα νησί που να είναι μόνιμη κατοικία αυτών των δύο τύπων που κατ εμέ είναι τα αποτελέσματα από τα πειράματα του δοκιμαστικού σωλήνα!!
    Αποτέλεσμα πειράματος που δεν πήγε καλά είναι, τι να κάνουμε!!!!
    Μπορεί το IQ τους να είναι γυμνοσάλιαγκα, αλλά υπάρχουν ιδρύματα που λειτουργούν χρόνια τώρα όπως το Δαφνί κτλ κτλ.!!!
    Αν κάποιος μπορεί να τα βοηθήσει τα κακομοίρα ας το πράξει!!!
    Ίσως χρειάζεται δόντι για να εγκλειστείς εκεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.