Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΄΄ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ΄΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Στις 28 Οκτωβρίου 1940 ακούστηκε το ''ΟΧΙ''.Ένα στόμα το είπε,μα ήταν η φωνή ολόκληρου το...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ



Στις 28 Οκτωβρίου 1940 ακούστηκε το ''ΟΧΙ''.Ένα στόμα το είπε,μα ήταν η φωνή ολόκληρου του Ελληνισμού. Θα χυνόταν αίμα γι'αυτό το ''ΟΧΙ'' κι αυτός ήταν ο λόγος που ακούστηκε ως τα πέρατα της Οικουμένης. Για να ακουστεί παντού πως οι Έλληνες δε βάζουν τίποτα πάνω από την Ελευθερία και να μάθουν όλοι πως όταν πρόκειται γι'αυτή ... οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες, αλλά οι ήρωες σαν Έλληνες. Οι Ανένταχτοι Πατριώτες,
μαζί με όλους τους Ελληνόψυχους δέχονται αυτή την παρακαταθήκη,την κληρονομιά και δίνουν υπόσχεση στην Ιστορία μας ότι θα την τιμήσουν και θα δίνουν ότι έχουν για την Ελευθερία της Πατρίδας και όλα όσα σημαίνει το να είσαι Έλληνας.


Ζήτω η 28η Οκτωβρίου! - Ζήτω το Έθνος!

1 σχόλιο

  1. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
    Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ.


    ΘΕΙΕ ΙΩΑΝΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΝΔΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ.

    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.