Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Στην είσοδο της πόλης του Μεσολογγίου βρίσκεται ο Κήπος των Ηρώων. Στο χώρο αυτό οι Μεσολ...

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ

Στην είσοδο της πόλης του Μεσολογγίου βρίσκεται ο Κήπος των Ηρώων. Στο χώρο αυτό οι Μεσολογγίτες έθαβαν τους νεκρούς τους κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Μεσολογγίου, αφού το νεκροταφείο ήταν αποκλεισμένο. Το 1830 ο Ιωάννης Καποδίστριας αποφάσισε τη δημιουργία του κήπου των Ηρώων στο χώρο αυτό. Στον Κήπο των Ηρώων βρίσκεται ο Τύμβος με τα οστά των αγωνιστών των Πολιορκιών και της Εξόδου, ο Τάφος του Μάρκου Μπότσαρη, το Μνημείο των Φιλελλήνων. Εκεί λοιπόν σχεδόν δίπλα στον Τύμβο των Ηρώων και στον Τάφο του Μάρκου Μπότσαρη, σε απόσταση λίγων δεκάδων μέτρων, υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ «Champion Μαρινόπουλος», το οποίο συστηματικά αφήνει σκουπίδια, δεκάδες κουτιά και άλλα πολλά στην μπροστινή πλευρά του κτιρίου που είναι ακριβώς απέναντι από τον Ιερό Κήπο των Ηρώων.
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

6 σχόλια

  1. Αν ήταν μόνο στο Μεσολόγγι, μικρό το κακό και θα διορθώνετο γρήγορα. Αλλά παντού συμβαίνει το ίδιο. Τύμβος Σαλαμινομάχων, Τύμβος Μαραθωνομάχων, Μνημείο αγνώστου Ναύτου, προτομή του Ζέρβα, το άγαλμα του Κ. Παλαιολόγου, τόσα και τόσα άλλα ανά την επικράτεια, ακόμα και αρχαιότητες που καταστράφηκαν ή θάφτηκαν για χάρη κάποιου Carefour, Jumbo ή Leroy Merlin που θα "δημιουργούσε νέες θέσεις εργασίας". Λίγο πιό πέρα από το Μεσολόγγι, κατεστράφει ο ανεκτιμήτου αρχαιολογικής αξίας παλαιολιθικός οικισμός του Πλατυγιαλίου Αστακού (όταν ΥΠ.ΠΟ ήταν η μακαρίτισα και "αγωνίστρια" Μελίνα), για να γίνει διαλυτήριο πλοίων. Αυτό το κράτος των ανελλήνιστων και ανιστόρητων ραγιάδων, δίνει πιό πολύ βαρύτητα στα τούρκικα σκουπίδια-υπολείματα της μογγολικής κατοχής, παρά σε κάτι Ελληνικό. Γι' αυτό και οι τυχάρπαστοι μας κλέβουν την ιστορία τα ιερά και τα όσιά μας. Αλλά μην στεναχωριόσαστε βρε παιδιά. Τώρα που ανέλαβε ο Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο κλπ., θα τα φτιάξει όλα. Θα ξαναβάλει κάποιον Υπ.Πο.,( ίσως τον αγαπούλη αρχικίναιδο Βαλλιανάτο) και θα εξαφανίσει κάποιο καινούργιο Ζαγάνι για να φτάξουν κανένα μνημειάκι για κάποιον εβραιομογγόλο ή θα εξαφανίσει κάποιο πεδίο μάχης σαν αυτό του Μαραθώνα για να κάνει κωπηλατοδρόμιο ή κανα γήπεδο Μπαμιγκτον. Δεν θα βρεί τίποτα η Ντορούλα για να πουλήσει ή να καταστρέψει(όταν θα έλθει η σειρά της). Ότι έμεινε όρθιο, "όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει" ο Ομάμα. περιμένετε λιγάκι. Ετσι όπως καταντήσαμε, μόνον για τον Καιάδα είμαστε άξιοι. Αντε και με τις υγείες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε άλλη ιστοσελίδα εμφανίζεται και η σχετική εικόνα. Μη τα ρίχνετε όμως στο σούπερ μάρκετ, αφού ο δήμος έχει τοποθετήσει ΕΚΕΙ τους κάδους και γύρευε πότε ενδιαφέρεται να αποκομί- σει τα σκουπίδια..! Άρα να ποιος εί- ναι ο ΕΝΟΧΟΣ. Σας λέω ότι δεν είμαι Μεσολογγίτης, για να μην κατηγορηθώ ότι κάνω αντιπολίτευση! Όσο για τον
    προηγούμενο σχολιαστή, αλλά και άλ- λους του ήθους και του ύφους του, που δυστυχώς με ύβρεις και αισχρολογίες γεμίζουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα διφορα θέματα της ιστοσελίδας σας έχω 2 ρητά αρχαιοελληνικά:
    1. "Έξεστι Λακεδαιμονίοις ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ"
    2. "Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά ΠΑ-
    ΡΑΦΡΟΣΥΝΗΝ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε των 12:35
    Αν θεωρείς την αλήθεια ύβρι και κακοήθεια, τότε τα λόγια περισσεύουν.
    Μία συμβουλή μόνο. "Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν" όπως έλεγε και ο Ευριπίδης. Έρρωσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε Πασοκάκι των 12:35. Σε πειράζει η αλήθεια ε;;; Υπομονή και θα σου περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απάντηση στους 2 τελευταίους σχολιαστές: 1. Αλήθεια είναι να βρίζεις χυδαία τους άλλους και να μην τους αντιμετωπίζεις με επιχειρήματα; Ρίξε μια ματιά να δεις σχόλια και θα με δικαιώσεις! Όσο για τη ρήση του Ευριπίδη λυπάμαι, αλλά την απευθύνεις σε άνθρωπο, που πράγματι είναι όλβιος!
    2. Για το β΄τόση ηλιθιότητα πια! Αν,
    όπως λες, είμαι πασοκάκι τότε ΤΙ θα μου περάσει, η συντριπτική νίκη του συγκεκριμένου κόμματος;
    Όποιος δηλαδή είναι αντίθετος είναι υποχρεωτικά για σένα πασοκάκι; Να η ηλιθιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απάντηση στους 2 τελευταίους σχολιαστές: 1. Αλήθεια είναι να βρίζεις χυδαία τους άλλους και να μην τους αντιμετωπίζεις με επιχειρήματα; Ρίξε μια ματιά να δεις σχόλια και θα με δικαιώσεις! Όσο για τη ρήση του Ευριπίδη λυπάμαι, αλλά την απευθύνεις σε άνθρωπο, που πράγματι είναι όλβιος!
    2. Για το β΄τόση ηλιθιότητα πια! Αν,
    όπως λες, είμαι πασοκάκι τότε ΤΙ θα μου περάσει, η συντριπτική νίκη του συγκεκριμένου κόμματος;
    Όποιος δηλαδή είναι αντίθετος είναι υποχρεωτικά για σένα πασοκάκι; Να η ηλιθιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.