Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ

Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ Ο Πλάτων έλεγε στην Πολιτεία του ότι "όπου δεν υπάρχουν φύλακες δεν υπάρχει κράτος" σήμερα λοιπόν παρότι πέρασ...


Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ

Ο Πλάτων έλεγε στην Πολιτεία του ότι "όπου δεν υπάρχουν φύλακες δεν υπάρχει κράτος" σήμερα λοιπόν παρότι πέρασαν τόσοι αιώνες απο αύτο επαληθεύτηκε στο έπακρο. Ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ σε μια κίνηση άνευ προηγουμένου άνοιξε την πόρτα της αστυνομίας στους λαθρομετανάστες με πρόσχημα τον δήθεν ρατσισμό των λαθρομεταναστών από τους Έλληνες για τον ρατσισμό που δέχονται οι Έλληνες στην ίδια τους την χώρα ούτε λόγος. Φτάσαμε σε σημείο στην χώρα μας να μας θέτουν όρους οι λαθρομετανάστες και έμεις απλά να σκύβουμε το κεφάλι σε όλα. Ακομα και ο υπούργος σε μια έξαρση ''δημοκρατισμου'' ειπε: «όποιος αστυνομικός έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή και φασιστικές οργανώσεις θα πάει σπίτι του». Από πότε είναι φασίστας αυτός που υπερασπίζεται το δίκιο του; Αυτό φυσικά είναι μόνο η αρχή του φιλόδοξου σχεδίου του ΠΑΣΟΚ και των εργοδοτών του τα χειρότερα έρχονται...

Δείτε την είδηση εδώ

egersis για το stoxos.gr

11 σχόλια

  1. Συγνώμη να ρωτήσω κάτι....οποίος αστυνομικός ψήφισε την Χρύση Αύγη την 4-10-2009 υπάρχει πρόβλημα....
    και αν ο Άρειος Πάγος γιατί βρε παιδιά δεν του απαγόρευσε την κάθοδο τους στις εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΠΛΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΩΓΟΥΛΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.000.000)ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα βάλουνε τον λύκο να φυλά τ' αρνιά;
    Όλα βαδίζουν "ομαλά", βάσει του σχεδίου διάλυσης της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ποιος μου εγγυάται ότι οι μετανάστες της ΕΛΑΣ δε θα δράσουν σαν πράκτορες υπέρ των ομοεθνών τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ποιος μου εγγυάται ότι οι μετανάστες της ΕΛΑΣ δε θα δράσουν σαν πράκτορες υπέρ των ομοεθνών τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Χ.Α.! ΑΜΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ, ΕΤΣΙ? ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ειναι το προβλημα οι ανικανοι αστυνομικοι για την ομαλη διαβιωση των λαθρομεταναστων στην χωρα μας,τοτε ν'αλλαξουμε και τους ανικανους δικαστες,τους ανικανους γιατρους,τους ανικανους εκπαιδευτικους,το συνολο των ανικανων δημοσιων υπαλληλων και τους μονιμως αθεραπευτα ανικανους πολιτικους και να τους αντικαταστησουμε με "ικανους" Πακιστανους,Αλβανους,Νιγηριανους,Σομαλους,Γεωργιανους,Τουρκους,Αφγανους,Ιρακινους κι οτι αλλο κατακαθι εχει μαζευτει στην Ελλαδα.
    Μαλιστα θα προτεινα ν'αλλαξουμε και τ'ονομα της πατριδας μας για να παψουν μερικοι της διεκδικησεις.
    Ποιος θα ηθελε να καπηλευθει τ'ονομα μια χωρας που θ'ονομαζετε:"μπουρδελο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ?

    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως είχε υποσχεθεί ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και σημερινός πρωθυπουργός, Γιωργάκης Παπανδρέου, η κυβέρνηση του ξεκίνησε τις συνεργασίες με αποκόμματακαι συνιστώσες. Την αρχή έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος ξεκίνησε φουριόζος προκειμένου να μας αποδείξει ότι θα τα καταφέρει με την δημόσια τάξη

    Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (!) όπου συζητήθηκαν θέματα όπως η αστυνομική αυθαιρεσία, η κατάσταση των λαθρομεταναστών (ευγενιστί προσφύγων) καθώς και για την απειλητική διάθεση των κατοίκων στους ανήμπορους μετανάστες.

    Ο κύριος Χρυσοχοϊδης υποσχέθηκε ότι θα φιμώσει κάθε αντίθετη άποψη αυτών των ψυχικά άρρωστων κατοίκων που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Γι' αυτό το λόγο υποσχέθηκε ότι θα γίνει διαγωνισμός για πρόσληψη κοινωνιολόγων και μεταναστών με ρόλο υποστηρικτικής ομάδας. Οι κοινωνιολόγοι θα βγάζουν πιστοποιητικά ξενοφοβικής συμπεριφοράς και οι μετανάστες θα είναι οι μπάτσοι των αστυνομικών (θα ρίχνουν και καμιά ψιλή άμα λάχει)..

    Περιμένουμε τις γκιλοτίνες που θα στηθούν στην πλατεία για τους αντιφρονούντες...
    Welcome to Jeffry's HELL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AS ETIMAZOMASTE SIGA SIGA GIA TON ENFILIO POLEMO POU INE STO KATOFLI TOU ELINIKOU LAOU.KE MIN KSEHNATE OTI KE I MAO MAO EHOUN KSIPNISI I MONI POU KIMONTE AKOMA INE I MEGALI PLIOPSIFIA TON ELLINON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.