Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ

50ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΑΓΕ ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟ! Ενας 50χρονος δέχθηκε κατά λάθος μια σφαίρα, κατά τη διάρκεια ε...

50ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΑΓΕ ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟ!

Ενας 50χρονος δέχθηκε κατά λάθος μια σφαίρα, κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ Κούρδων και Αλβανών, στη μιάμιση τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας 69, κοντά στο Πεδίον του Αρεως.
Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δύο Κούρδοι, οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, διαπληκτίζονταν με τον οδηγό μοτοσυκλέτας, τον οποίο πυροβόλησαν με πιστόλι αλλά δεν τον πέτυχαν και η σφαίρα χτύπησε τον 50χρονο στο πίσω μέρος του μηρού, καθώς περπατούσε στο πεζοδρόμιο.
Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Τον πυροβολισμό άκουσαν αστυνομικοί-πλήρωμα διερχόμενου περιπολικού και μετά από αναζητήσεις και καταδίωξη συνέλαβαν τους δράστες στην οδό Πατησίων.
Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε εγκαταλελειμμένη μια μοτοσυκλέτα που ανήκει σε Αλβανό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης το επεισόδιο έγινε για μια γυναίκα που διεκδικούσαν οι αντίπαλοι. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης.

Και σύλληψη 27χρονου για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

«Εργαστήριο» κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και εγγράφων νομιμοποίησης αλλοδαπών στη χώρα μας είχε στήσει 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Κυψέλη Αττικής από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 διαβατήρια, 8 ταυτότητες, 1 άδεια ικανότητος οδήγησης, 6 άδειες διαμονής, 2 προξενικές θεωρήσεις και 2 δελτία αιτήσαντος άσυλο αλλοδαπού, όλα αμφιβόλου γνησιότητας, καθώς και πλήθος φωτογραφιών αλλοδαπών (τύπου διαβατηρίου). (απε - μπε)
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

5 σχόλια

  1. kai ayto ti einai,Eidhsh?
    tetoia einai ka8hmerinh katastash sthn Ellda,me thn sara kai thn mara pou ferame edo.
    As mhn mas kanei Entyposh,etsi strosame,etsi 8a koimh8oume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ, ΣΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ! ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΒΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΗ! ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΙΠΕ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ! ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΠΡΟΛΑΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ! ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΑΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ "ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΡΙΦΟΣ! ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΘΟΣ ΕΠΙ ΛΙΘΟΥ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΠΟΛΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΠΥΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΠΛΗΓΩΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκουσα οτι Τυνήσιος πυροβόλησε πριν λίγη ώρα στην Μαινάνδρου και από εξοστρακισμό τραυματίστηκαν δύο, μάλλον αλλοδαποί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΝ ΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.