Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ "ΜΑΡΙΔΑ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

... ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΟ «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΗΤΑΝ Η ΕΡΤ, ΜΕ ΔΑΦΝΗ ΜΠΟΚΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ; Το γνωστό παραμύθι των "γαλ...

...
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΟ «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΗΤΑΝ Η ΕΡΤ, ΜΕ ΔΑΦΝΗ ΜΠΟΚΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;

Το γνωστό παραμύθι των "γαλάζιων παιδιών" ειδικά στην ΕΡΤ, έχει καταρρεύσει από καιρό. Από όταν η Κυβέρνηση της ΝΔ μονιμοποίησε όλους τους συμβασιούχους που είχαν μπει στην Αγία Παρασκευή από το 1994 και μετά, και ανανεωνόταν συνεχώς επί ΠΑΣΟΚ η σύμβασή τους.Και κάτι ΠΑΣΟΚόσκυλα-με όλη τη σημασία της λέξεως-που είχαν βάλει τα παιδιά τους επί Σημίτη, έμειναν να φωνάζουν για την Δεξιά που έχει γεμίσει την ΕΡΤ ΟΝΝΕΔίτες. Δηλαδή, είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!!!
Και φυσικά, οι υπηρεσίες της πράσινης ΕΡΤ στο Κίνημα ήρθαν να αμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο, με τις υποψηφιότητες της Μάγιας Τσόκλη και της Δάφνης Μπόκοτα.Η πρώτη, με την πολύ καλή ομολογουμένως εκπομπή της στην ΝΕΤ, έγινε ευρύτερα γνωστή ως κόρη του γνωστού ζωγράφου, ο οποίος σε ερώτηση για το τι πρέπει να κάνει το Υπουργείο Πολιτισμού με το Κτήμα Τατοϊου, είχε πει "να το κάνουν χωματερή, να πετάμε τα σκουπίδια εκεί". Άνθρωπος του πολιτισμού βλέπετε ο γέρος...και η κορούλα του, μετά από τα ταξίδια που έκανε ανά τον κόσμο, με πληρωμένα τα έξοδα από εμάς φυσικά, αμείφθηκε και με την 4η θέση του ψηφοδετίου Επικρατίας του Κινήματος. Κακούργα ΕΡΤ!
Η εταίρα των κρατικοδίαιτων υποψηφίων, η Δάφνη Μπόκοτα, δεν χρειάζεται συστάσεις. Μετά από 12 χρόνια αργομισθία στην ΕΡΤ, όπου κάθε χρόνο το μόνο που έκανε ήταν να παρουσιάζει την Γιουροβίζιον και τα "Παιχνίδια χωρίς σύνορα", μόλις την αντικατέστησαν έγραψε μέχρι και βιβλίο, πριν καταφύγει στην ηρεμία του λιμανιού του Φασούλα.Αν δε προσθέσω σε αυτές κι άλλη μια κυρία, υπεύθυνη παραγωγής στην εκπομπή του "παιδιού" του Κινήματος Σταύρου Θεωδοράκη-που τον ετοιμάζουν λέει για...διευθυντή της ΕΡΤ,έλεος!- ψάξτε εσείς να βρείτε μετά, τις άκρες της διαπλοκής στα ΜΜΕ!

ΠΗΓΗ: dexi extrem

3 σχόλια

  1. Δεν είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Είναι να πιάνης τα δικά τους τα σκατοκέφαλα και να τα χτυπάς στον τοίχο μέχρι να ανοίξουν μπας και σωθούμε τελικά από τον κάθε τυχάρπαστο σωτήρα που θέλει ντε και καλά να γίνει βο(υ)λευτής στην θέση του βο(υ)λευτή. Εδώ ταιριάζει η παροιμία "Μάθανε ότι γα....στε και πλακώσανε και οι γύφτοι". Η Δαφνούλα ειδικά, αφού "έσωσε" από τα σκουπίδια, τις πλήμμύρες, το κυκλοφοριακό και την εγκληματικότητα τον Πειραιά, τώρα θα "σώσει" και την Ελλάδα. Έ ρε βρεγμένη σανίδα γεμάτη με μικρές σκουριασμένες προκίτσες που χρειάζεται. Φτάνουν ρε οι σωτήρες. Μην μας σώνετε άλλο. Από το 74 και μετά, τι εύρωστα ταμεία έχουμε, τί σύχρονα νοσοκομεία, τι τα παιδιά μας σπουδάζουν από το κράτος, τι κοινωνική πρόνοια έχουμε,τι μισθοί είναι αυτοί που παίρνουμε, τι γερή και εύρωστη οικονομία έχουμε, τι σοβαρή χώρα είμαστε, πως μας τρέμουν οι εχθροί μας και πως μας σέβονται οι φίλοι, δεν γίνεται ούτε ένα θανατηφόρο τροχαίο, κανένα Ελληνόπουλο δεν πεθαίνει από ναρκωτικά, κι' άλλα κι' άλλα, τι να σας πω ρε παιδιά. Δεν αντέχουμε τόσο σώσιμο. Κάντε και λίγο κράτει. Μην μας σώνετε άλλο!! Ψάξτε να βρείτε καμμιά άλλη δουλειά μπας και ανασάνουμε λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχάσατε και τη Μάρνη Χατζηεμμανουήλ που παρουσιάζει την εκπομπή "Κυριακή στο χωριό" στην ΕΡΤ 3....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη ξέχασα να γράψω ότι η συγκεκριμένη είναι υποψήφια με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Α' Θεσσαλονίκης. Αφού έλυσε τα προβλήματα στα χωριά καιρός είναι να λύσει και τα προβλήματα των πόλεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.