Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΡΑΙΚΟ ''ΒΑΣΙΛΕΙΟ''

ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ Το Ισραήλ αποδεικνύεται ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές στο ψευδοκράτος και Ισραηλίτ...

ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Το Ισραήλ αποδεικνύεται ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές στο ψευδοκράτος και Ισραηλίτες επιχειρηματίες αλωνίζουν στα κατεχόμενα και ασχολούνται με κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα.
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Χουριέτ", υπό τον τίτλο "Από το Ισραήλ ρεκόρ επενδύσεων στην ΤΔΒΚ", η ισραηλινή εταιρεία "Ταχάλ" διαχειρίζεται δύο μονάδες αφαλάτωσης στα κατεχόμενα, μια στη Βοκολίδα και η άλλη στην Αμμόχωστο. Ακόμη, Ισραηλινοί επιχειρηματίες σε συνεργασία με Άγγλους κατασκευάζουν μαρίνα μεγάλων διαστάσεων στην κατεχόμενη Γιαλούσα. Όπως γράφει η εφημερίδα, οι εργασίες γίνονται με άκρα μυστικότητα και δεν επιτρέπεται η είσοδος στο εργοτάξιο και η λήψη φωτογραφιών.
Εξάλλου, στην περιοχή Κερύνειας δραστηριοποιούνται παράνομα πέντε εταιρείες με Ισραηλινούς συνεταίρους. Οι εταιρείες ανήγειραν πολύ μεγάλο αριθμό επαύλεων μεταξύ της κατεχόμενης Ακανθούς και του Αγίου Αμβροσίου, με καλύτερους πελάτες τούς Άγγλους.
...Οι Ισραηλινοί ενδιαφέρονται να επενδύσουν στα κατεχόμενα επειδή η γη είναι φθηνή και τα κατεχόμενα βρίσκονται πολύ κοντά στο Ισραήλ.

Όλο το άρθρο εδώ
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.