Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΖΑΜΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ... Ιστορική Εκκλησία στο Μάντσεστερ της Αγγλίας μετατράπηκε σε τζαμί, ενώ ο περίβολος της Εκκλησίας στον οποίον υ...

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ...


Ιστορική Εκκλησία στο Μάντσεστερ της Αγγλίας μετατράπηκε σε τζαμί, ενώ ο περίβολος της Εκκλησίας στον οποίον υπήρχαν παλαιοί χριστιανικοί τάφοι, σκάφτηκε με εκσκαφέα και ισοπεδώθηκε, με αποτέλεσμα πολλοί τάφοι να καταστραφούν και άλλοι να μεταφερθούν αλλού.

Η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Αποστόλου και Ευαγγελιστή (St John the Apostle and Evangelist) κτίστηκε το 1845 σε μια τοποθεσία που δώρισε ο Sir JWH Anson και μέχρι πρόσφατα ήταν η μεγαλύτερη εκκλησία της Αγγλικανικής ενορίας στο Longsight, συνοικίας του Manchester, ενώ ήταν η μόνη στην περιοχή που είχε νεκροταφείο.

Με την συνεχή εισροή μεταναστών – ειδικά από χώρες του τρίτου κόσμου – τα τελευταία χρόνια, η περιοχή άρχισε να αποκτά συμπαγείς πληθυσμούς μεταναστών, την ίδια ώρα που οι Βρετανοί εγκατέλειπαν την περιοχή.

Σήμερα στην περιοχή αυτή ο γηγενής βρετανικός πληθυσμός έχει αντικατασταθεί πλήρως από τους Ασιάτες και Αφρικανούς μετανάστες.

Καθώς δεν έμεινε κανένας Βρετανός πλέον στην περιοχή, η Αρχαιολογική Υπηρεσία άναψε το «πράσινο φως» ώστε η Εκκλησία να μετατραπεί σε Τζαμί.

Σήμερα πλέον, μόνο η ταμπέλα της οδού ‘St. John’s Street’ θυμίζει την ιστορική Εκκλησία.

Έξω από την εκκλησία υπάρχει μεγάλη ταμπέλα με αραβικούς και αγγλικούς χαρακτήρες που κάνει γνωστό στους περαστικούς ότι εκεί βρίσκεται το «Ισλαμικό Κέντρο» ‘Dar-ul-Ulum Qadria Jilania’.

Μία μικρότερη ταμπέλα στην παλιά ξύλινη είσοδο, ενημερώνει ότι ο χώρος είναι ήδη «ανοικτός για προσευχή», κάτι που στην ουσία δηλώνει ότι το «Ισλαμικό Κέντρο» χρησιμοποιείται για τζαμί.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
egersis για το stoxos.gr

2 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ LONGSIGHT,ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ?ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ?ΓΙ"ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνες,τι δειχνει αυτη η ειδηση που δημοσιευσατε;
    Δειχνει οτι οι Εγγλεζοι ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΒΑΡΒΑΡΟΙ!
    α)Ερχονται πρωτοι στον κοσμο σε κακοποιησεις μικρων παιδιων.
    β)Δολοφονουν και δερνουν ανελεητα τους ποδοσφαιρικους αντιπαλους.
    γ)Εχουν τις περισσοτερες ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες και βιασμους στις πολιτισμενες χωρες.
    δ)Δεν εδιστασαν να υπερψηφισουν αλλα και να συμμετασχουν ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ στον βομβαρδισμο της Ευρωπης(!),βλεπε Σερβια.
    ε)Δεν δισταζουν να δωσουν σε ζευγαρι ομοφυλοφιλων το δικαιωμα να υιοθετησουν παιδι(ΕΛΤΟΝ ΤΖΩΝ)!!!
    Ας μην μας εκπλησσει η συμπεριφορα τους.Καθε χρονο και χειροτεροι...
    Απλα,δεν σεβονται τιποτα.ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ η ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΑΣ;Προκειται για γουρουνια.
    Σκεφτειτε:Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ.Η τεχνολογικη υπεροχη, ειναι μονο μια μικρη πλευρα της ανθρωπινης ευφυϊας και δεν συνεπαγεται τον Πολιτισμο.

    Γρηγοριος Δικαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.