Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Στην Ιπποκράτους βρίσκονται απο τα πρωί στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ο γιος της Μαργαρίτας, προκειμένου να καταλήξουν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Μ...

Στην Ιπποκράτους βρίσκονται απο τα πρωί στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ο γιος της Μαργαρίτας, προκειμένου να καταλήξουν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Μάθαμε λοιπόν ότι ο Γιωργάκης πιστός στα όνειρά του περί πολυπολιτισμικής Ελλάδας έχει προτείνει -και μάλιστα με αξιώσεις- τον Μοχάμεντ Άλι γιατρό που ζει στην Κρήτη (!) και την πλουσιοπάροχα αμοιβόμενη απο την κρατική τηλεόραση "ταξιδιάρα" Μάγια Τσόκλη, που είχε κάνει εκπομπές ακόμη και για τους πράκτορες της σκοπιανής προπαγάνδας στη Μακεδονία ΜΑΣ, στο "Ουράνιο Τόξο"! Καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο Γιωργάκης και οι συν αυτώ (μην ξεχνάμε τις θέσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, του επόμενου ΥΠΕΞ της Πατρίδας μας) έχουν πάρει τις κατευθύνσεις και βιάζονται να τις εφαρμόσουν!

3 σχόλια

  1. γιατι δεν συνεργαζεται με τους οικολογους του Τρεμοπουλου,ουτως ωστε να εχει και μια σθεναρα βοηθεια απο αυτους,διοριζοντας τους πιο φανατικους οπαδους του ανθελληνισμου,ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ στην Κυβερνηση του.Ο Παπανδρεου απο τοτε που ηταν υπουργος εξωτερικων μιλουσε για Τουρκικη μειονοτητα στην Θρακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι ζείτε στο Μεσαίωνα ήταν γνωστό. Το ότι μπλέκετε το ...γάλα με την ...καβάλα, ομολογώ πως δεν το περίμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στελακι καλυτερα να ζουμε στον Μεσαιωνα παρα στην Πλειστοκαινη εποχη σαν εσενα και τους ομοιους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.