Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΜΑΤΑΝΤΖΗ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ!

... ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟN ΕΠΙΔΟΞΟ «ΝΕΟ ΔΡΑΜΑΛΗ» ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΑΣ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ... Τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη Τσ...

...
ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟN ΕΠΙΔΟΞΟ «ΝΕΟ ΔΡΑΜΑΛΗ» ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΑΣ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
...
Τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη Τσετίν Ματαντζή κατεβάζει ξανά στο ψηφοδέλτιό του ο Γιωργάκης αδιαφορώντας για την προκλητική και καθοδηγούμενη από το προξενείο στάση του συγκεκριμένου και κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο και κατά την διάρκεια της θητείας του. Δεν τολμάει να τον φάει τον εκλεκτό του Προξενείου ο Γιωργάκης, αφού μάλλον η παρεμβατικότητα του επίδοξου "νέου Δράμαλη" και πρώην "κοσοβάρου" προξένου, είναι μεγαλύτερη κι από αυτή του συγκροτήματος Λαμπράκη που ούτε έναν πρώην πρωθυπουργό του συναφιού του δεν μπορεί να προστατέψει.
...
Αντίθετα στη Φλώρινα που δεν υπάρχει κανένα προξενείο να προστατέψει τον Λιάνη, ο Γιωργάκης που δεν ξεχνάει ποιοί έδιωξαν την μαμά του από το Καστρί, ετοιμάζεται να φάει τον Λιάνη κατά την προεκλογική περίοδο, έχοντας στήσει μηχανισμό προώθησης ενός κατά πολύ νεαρότερου ποντιακής καταγωγής υποψηφίου. Βέβαια ο Λιάνης δεν είναι εύκολο πιάτο αλλά και ο Γιωργάκης και η Μάργκαρετ είναι αποφασισμένοι...

Όταν πρόκειται για τα οικογενειακά του, το σηκώνει το ανάστημα το παιδί, όταν πρόκειται για την Πατρίδα κάθεται κότα... Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και είναι από την προεκλογική περίοδο των περασμένων εθνικών εκλογών ποιός είναι ο Ματαντζή (ο πρώτος που μιλάει) και ποιές είναι οι παρέες του...
...

..
Περιμένουμε με... «αγωνία» και τους εκπροσώπους του τουρκικού Προξενείου στα υπόλοιπα κόμματα...

"ΣΤΟΧΟΣ"

9 σχόλια

  1. Καραμανλής - Παπανδρέου - Μηστοτάκης - Παπανδρέου - Καραμανλής - Παπανδρέου, a ναι και Σημίτης, e λοιπόν είμαστε ο πιο βλαμμένος λαός τις Ευρώπης και μην παραπονιέστε αλλα αποδεχθείτε την μοίρα σας, έτσι σας καταντήσανε, αυτοί είσαστε.

    Τώρα θα μου πεις εμείς είμαστε οι γνωστικοί, η άλλοι είναι οι παλαβοί, εγώ θα σου πω, έτσι νομίζεις, όπως ακριβώς νομίζουν οι άλλοι για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΏΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΏΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ,ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙ Η ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΓΡΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣΜΟΣ.ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ.

    Ο.Ε.Ν ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν μας φτανουν οι προδοτες οι δικοι μας μαζευουν και τους ξενους πρακτορες στα κομματα οι ξεφτιλες.στοχε ωραια ιστιοσελιδα.[ελευθεροι ελληνες,]ellania.pblogs,gr.να δειτε τι ωραια εχουν την ελληνικη σημαια,οχι για μη λενε μερικοι για τους εθνικους κακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λιανης θα πληρωσει τωρα τα γ........κα της ξαδερφης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλες φορες στην ιστορια απλοι αγανακτισμενοι και αποφασισμενοι ανθρωποι,παρεσυραν και τις ηγεσιες τους σε ανατροπες. ( βλ. πως ξεκινησε η Επανασταση του 1821).
    Στο χερι μας ειναι να επιβαλλουμε το κλεισιμο του Τουρκικου προξενειου που δεν εχει λογο υπαρξης ( η μειονοτητα ειναι μουσουλμανικη και οχι Τουρκικη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. hellas orthodoxy,εχει σχεδιο να κανει ολους τους ξενους νομιμους και μη ελληνες αρκει να ειναι εδω 5 χρονια ωστε να εχε ψηφοφορους .θα δωσει σε ολους ελληνικη υπηκοοτητα αφου ετσι θελουν τα αφεντικα του εβραιου ρουφιανου,.θα του μπει ο διαολος του πουσταρα.φαντασου να βγει τι μας περιμενει,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ερε ξυλο που θελετε...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εργα και δηλώσεις του ΓΑΠ.
    Ανοίξτε τους συνδέσμους που περιλαμβάνει το κέιμενο-σχόλιο και θα δείτε τι ετοιμάζει για την Ελλάδα ο έταιρος ανίκανος διεκδικιτής της εξουσίας και δυστηχώς αυριανός πρωθυπουργός.

    http://www.defencenet.gr/forum/index.php?topic=11587.msg182776#msg182776

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνεργασία γιωργάκη και ντοράκλα με στόχο την Ελλάδα και την Κύπρο.

    Δείτε με ποιούς συνεργάζονται οι ξεπουλητάδες του ελληνισμού οι εραστές της καρέκλας...

    Θέλω να παρακαλέσω όλους κάτι. Ψηφίστε το κόμμα που σας εκφράζει περισότερο αλλά επιλέξτε υποψήφιους που εξυπηρετούν το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ σε όποιο πολιτικό σχηματισμό και αν ανήκουν. Και την ιδεολογική σας συνείδηση θα έχετε καθαρή, και μια μικρή εξυπηρέτηση θα κάνετε στην πατρίδα σας, αφήνοντας έξω ρεμάλια και ξενόδουλους από τα κόμματα.


    Όλο το κείμενο με γιωργάκη και ντορακλα:

    Μια καθόλου “αθώα” συνάντηση.

    Συνάντηση με την αντιπροσωπεία των «Elders» είχαν χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και η υπουργός Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη. Η «άγνωστη», για τους πολλούς, αυτή οργάνωση που αυτοαπακαλλείται «πρωτοβουλία προσωπικοτήτων για την εμπέδωση της ειρήνης και των ανθρώπινων δικαιωμάτων», έχει πολύ γνωστά μέλη με πλούσια και συγκεκριμένη δράση.

    Μια καθόλου «αθώα» συνάντηση.

    Συνάντηση με την αντιπροσωπεία των «Elders» είχαν χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και η υπουργός Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη.

    Η «άγνωστη», για τους πολλούς, αυτή οργάνωση που αυτοαπακαλλείται «πρωτοβουλία προσωπικοτήτων για την εμπέδωση της ειρήνης και των ανθρώπινων δικαιωμάτων», έχει πολύ γνωστά μέλη με πλούσια και συγκεκριμένη δράση. Μέλη που ισχυρίζονται ότι «προσφέρουν την συλλογική τους επιρροή και πείρα για να στηρίξουν πρωτοβουλίες ειρήνευσης και δραστηριοποιούνται σε διάφορα παγκόσμια θέματα, όπως το Μεσανατολικό και το Κυπριακό»… Πίσω από τους «αθώους» τίτλους που χρησιμοποιούν, βρίσκονται πολιτικά πρόσωπα που στήριξαν, δρομολόγησαν και προώθησαν ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή.

    Σήμερα οι «Elders», βρέθηκαν στην Ελλάδα και πραγματοποίησαν τις συγκεκριμένες συναντήσεις «στο πλαίσιο των επαφών για την επίλυση του Κυπριακού»… Μάλιστα, η αντιπροσωπεία των «Elders» ήρθε από την Αγκυρα και θα μεταβεί μετά την Αθήνα, στην Κύπρο!
    Ας δούμε όμως μερικά από τα μέλη της για να καταλάβουμε πώς ακριβώς έχουν δραστηριοποιηθεί στην περιοχή, για να …«στηρίξουν πρωτοβουλίες για την ειρήνευση».

    Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζ. Κάρτερ που υπήρξε βασικός «εμπνευστής» των σχεδίων για το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, με πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο της ιμπεριαλιστικής επιδρομής των ΗΠΑ στη γειτονική χώρα επί προεδρίας Μπιλ Κλίντον.

    Μάλιστα, ο Τζ. Κάρτερ θεωρείται και ο «αρχιτέκτονας» της συμφωνίας του «Ντέιτον» που οδήγησε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.

    Στην «πρωτοβουλία» συμμετέχει και ο πρώην γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν γνωστός για την προώθηση του «ομώνυμου» σχεδίου για τη διχοτόμηση της Κύπρου. Βασικός χρηματοδότησης της οργάνωσης είναι ο Ρ. Μπράνσον μεγάλος Βρετανός ιδιοκτήτης της αεροπορικής και δισκογραφικής εταιρείας «virgin».

    Με τέτοιες «προσωπικότητες» στις τάξεις τους, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς το σκοπό της επίσκεψής τους και στις συναντήσεις τους με τον Γ. Παπανδρέου και την Ντ. Μπακογιάννη, σε προεκλογική μάλιστα περίοδο στην Ελλάδα και ενώ «αναθερμαίνονται» τα ιμπεριαλιστικά σχέδια για τη διχοτόμηση της Κύπρου.
    Τις προθέσεις των εταίρων του δικομματισμού σφυγμομετρούν, ειδικά για την επομένη των εκλογών. Και είναι βέβαιο ότι βρίσκουν απόλυτα εναρμονισμένες τις θέσεις και των δύο.

    ΠΗΓΗ: http://nationalpride.wordpress.com/2009/09/12/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b8%cf%8e%ce%b1%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.