Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ;

... "ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ " Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ...

...
"ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ"

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.

ΠΑΤΡΑ. ΑΠΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. «Πού σταματάνε επιτέλους τα σύνορα της Ελλάδας; Με απόφαση της «Μουφτίας» κατέβηκαν τα πανό του ΛΑ.Ο.Σ. στη Ροδόπη. Τα πανό που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, εκεί τα κάλυψαν, λόγω αναφοράς τους στην Τουρκία. Οι κάτοικοι μου λένε απογοητευμένοι, «δεν είναι Ελλάδα εδώ!»...»

ΑΘΗΝΑ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. «Στη Θράκη το τουρκικό προξενείο και οι ψευτο-μουφτήδες λειτουργούν ως κράτος εν κράτει. Μάλιστα, υπάρχει προσπάθεια να καλυφθούν οι αφίσες του ΛΑ.Ο.Σ. που έχουν σύνθημα «Σκόπια και Τουρκία απειλούν την Ελλάδα»

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ Ή ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΡΙΕΡΑ;

8 σχόλια

  1. χωρις πατριωτικο κομμα στην βουλη
    η ελλαδα θα παει κατα διαολου

    στηριξτε το ΛΑΟΣ

    ψηφιστε εθνικιστες βουλευτες του ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟ.ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ε Ξ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ω Ν ΓΙΑ ΑΥΤΑ ,ΤΑ ΕΜΦΑΝΗ ΠΛΕΟΝ,ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ?ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΩΝΕΙ Η Κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ?ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ?ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.! ΑΝ ΕΚΚΛΕΙΨΕΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει εθνικιστές το ΛΑΟΣ; Για πες μας κανέναν. Οι ίδιοι λένε ότι είναι κεντροδεξιοί, και οι κεντρομόλες δυνάμεις αυξάνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ποιος σου ειπε οτι πρεπει να εισαι ακροδεξιος εθνικοσοσιαλιστης για να εισαι εθνικιστης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ψηφίσουμε το ΛΑ.Ο.Σ δίνουμε την δυνατότητα στο δηλωμένο από της δικές του δηλώσεις προδότη Παπανδρέου να βγεί πρωθυπουργός και τότε δεν μας σώζουν όσα πατριωτικά κόμματα και να μπουν μέσα στην βουλή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 4:01 μμ

    Ο εθνικοσοσιαλιστής δεν μπορεί να είναι Έλληνας εθνικιστής, ούτε τίποτε άλλο. Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι μία κοσμοθεωρία φτιαγμένη από Γερμανούς για Γερμανούς και δεν νοείται χωρίς την Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διάβασες πουθενά να λέω για εθνικοσοσιαλισμό; Ρώτησα ποιοί είναι εθνικιστές στο ΛΑΟΣ. Δεν έχω ακούσει κανέναν να ισχυρίζεται ότι είναι εθνικιστής. Αυτοχαρακτηρίζονται ως κεντροδεξιοί. Τον Αντωνακάκη στα Χανιά που λέει ανοιχτά ότι είναι εθνικιστής τον καρατομήσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.