Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΦΑΛΚΟΝ

... ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΝΟΥΚ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. Οι τίτλοι...

...
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΝΟΥΚ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.

Οι τίτλοι δικοί μας το κείμενο από το ΑΠΕ

Ημέρα μνήμης και τιμής για τον Γιάννο Κρανιδιώτη οργανώθηκε σήμερα - δέκα χρόνια μετά το θάνατό του -από την Ελληνική Εταιρία Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων, παρουσία πολιτικών,φίλων και συγγενών του,στην αίθουσα του Υπουργείου των Εξωτερικών που φέρει το όνομά του.

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλητές τον πρώην υπουργό Παρασκευά Αυγερινό, τον πρώην υπουργό της Κύπρου Κύπρο Χρυσοστομίδη και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πάνο Μπεγλίτη, τη δε έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο Πρόεδρος της Εταιρίας καθηγητής Στέλιος Περράκης. Ολοι μίλησαν με συγκίνηση για τον "εμπνευστή και αρχιτέκτονα" της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ, για τον πολιτικό με τις εθνικές ευαισθησίες και παράλληλα για τον "κοσμοπολίτη" και "διεθνιστή", για τον "ευρωπαϊστή" και "ρεαλιστή", που τοποθετούσε το Κυπριακό στο ευρύτερο γεωστρατηγικό "γήπεδο".

Η μνήμη του Γιάννου Κρανιδιώτη,ο οποίος έχασε τη ζωή του στο αεροπορικό δυστύχμα με το κυβερνητικό Φάλκον, μαζί με άλλους έξι ανθρώπους,μεταξύ των οποίων και ο μονάκριβος γιός του Νικόλας,ενώ μετεβαινε ως αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών σε διάσκεψη στο Βουκουρέστι, τιμήθηκε από το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας και από το δημοσιογραφικό κόσμο.

2 σχόλια

  1. Αυτοι οι θανατοι δεν ηταν τυχαιοι.Καποιοι ξερουν πολλα και καιρος ειναι να μιλησουν στον Ελληνικο λαο για το παρασκηνιο αυτων των θανατων και ποιους εξυπηρετησαν οι απωλειες αυτων των ανθρωπων με τις θεσεις κλειδια για τα συμφεροντα του Ελληνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Οι τίτλοι δικοί μας το κείμενο από το ΑΠΕ»

    Το πρακτορείο λέγεται ΑΠΕ-ΜΠΕ!

    Μην πέφτετε στην παγίδα της συντόμευσης, ώστε να μην ακούγεται το «Μακεδονικό».

    Γι' αυτό ακριβώς συνέπτυξαν τα 2 πρακτορεία σε 1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.