Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ Β' ΑΘΗΝΩΝ!!!

ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ... Ο αντιπρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Λαλ Χουσεΐν Σαχ, ένας απ’ τους εμπλεκόμενους στην ...

ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ...

Ο αντιπρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Λαλ Χουσεΐν Σαχ, ένας απ’ τους εμπλεκόμενους στην περίεργη αυτή ιστορία με τους «απαχθέντες» Πακιστανούς, είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθηνών! Δείτε βίντεο απ’ την προεκλογική ομιλία του ανθρώπου που πρόκειται να μας κυβερνήσει. Είναι από το 2007 αλλά είναι ενδεικτικό του τι μας ετοιμάζουν.




Το λύσανε το πρόβλημα οι πολιτικοί «μας». Δεν τους κάνει ο ελληνικός λαός; Είναι ατίθασος και δυσκολοκυβέρνητος; Αλλάζουνε λαό και καθαρίζουν για πάντα. Πακιστανοί υποψήφιοι, ελληνοποιημένοι Πακιστανοί ψηφοφόροι, Αλβανοί υποψήφιοι, Αλβανοί ψηφοφόροι, Αφγανοί, Σομαλοί, Βούλγαροι, Νιγηριανοί, Κινέζοι και ότι άλλο μπορεί να φανταστείτε. Αυτοί θα αποφασίζουν πλέον για τη μοίρα μας. Τεράστιας σημασίας εξέλιξη.

Ο Γκιώργκος (για λογαριασμό ολόκληρου του πολιτικού κόσμου) διέβη τον Ρουβίκωνα. Τα χρόνια της προσμονής κάποιου θαύματος τελείωσαν. Το πολυπολιτισμικό πραξικόπημα ολοκληρώθηκε. Ας το πάρουμε όλοι χαμπάρι. Οι Έλληνες προδομένοι απ’ τα κόμματα τους, ή αποφασίζουν να ριχτούν σε αγώνα μέχρις εσχάτων, εναντίον των ντόπιων προδοτών και των αλλοδαπών μισθοφόρων τους, να ξαναπάρουν πίσω τη χαμένη πατρίδα τους, ή θα μεταβληθούν σε παρίες, μέσα στην ίδια τους τη χώρα και σε λίγες δεκαετίες θα χαθούν και ως έθνος.

Ο Τζέφρι κατόπιν εντολής των ανωτέρων του... ξεκινάει την αντικατάσταση των Ελλήνων απο παντός ειδούς λαθρομετανάστες... "Ο Ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθειά στίς πολιτιστικές του ρίζες" έλεγε για εμάς ο εντολέας του εν λόγω κυριου. Όμως όπως φαίνεται ο ΓΑΠ μην ξέροντας φυσικα τι είναι Ελληνικό Έθνος όντας Αμερικάνος ο ίδιος δεν έφερε και πόλλες αντιρρήσεις. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να του το θυμίσουμε:

Έθνος καλούμεν την Φυλήν, την έχουσα συνείδησιν της υπάρξεώς της .
Μόνον το «όμαιμον», δηλαδή η κοινή καταγωγή, αποτελεί αναγκαίαν συνθήκην δια την ύπαρξην του Έθνους… Αντιθέτως τα ομότροπα ήθη, ο κοινός τρόπος του σκέπτεσθαι και η κοινή παράδοσις είναι παράγωγα της κοινής καταγωγής. Άτομα συνδεόμενα μεταξύ των εν κοινωνία δι’ οιονδήποτε λόγον πλην του φυλετικού δεν αποτελούν Έθνος αλλά «Λαόν».Πολιτισμόν ούτε εν άτομον δύναται να δημιουργήσει, ούτε ολόκληρος ανθρωπότης, ούτε εν οιονδήποτε σύνολον ανθρώπων, αλλά μόνον η Φυλή, το Έθνος. Εν Έθνος, το οποίον θέλει να είναι άξιον της υπάρξεώς του, πρέπει κατά πρώτον να φροντίζει δια την υγείαν και την εξύψωσιν της φυλής του, η οποία είναι το θεμέλιον αυτής ταύτης της υπάρξεώς του."

Άυτα κύριε ΓΑΠ για να καταλάβεις ότι Έλληνας δεν γίνεσαι,αλλά γεννιέσαι!

Αντιγραφή από το Egersis

5 σχόλια

  1. ΝΙΩΘΩ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ο Γιωργάκης δεν είναι Έλληνας. Ούτε ως προς την φυλή (25% ελληνικό αίμα, καθ' ότι ο πατέρας Ελληνοπολωνός και η μητέρα Αμερικανίδα), ούτε ως προς την παιδεία. Είναι εντελώς ανελλήνιστος και τα ελληνικά τα μιλά σαν δεύτερη γλώσσα. Από πού κι ως πού να έχει συνείδηση ελληνική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρατηρωντας το βιντεακι(οχι ολοκληρο,δεν ειμαι και τοσο μαζοχιστης)ειδα οτι το μεγαλυτερο μερος του ακροατιριου ειναι μεγαλης ηλικιας ανθρωποι(το επισημαινει και ο πρωτος σχολιαστης)που αυτοι κι αν ξερουν πως ηταν η Ελλαδα μας πριν την εισβολη ολων αυτων των λαθρομεταναστων που τωρα καποιοι θελουν να τους κανουν και διαχειρηστες της εξουσιας του τοπου.
    Πως μπορουν τετοιας ηλικιας ανθρωποι που προσφεραν με τον κοπο και τον ιδρωτα τους σ'αυτον τον τοπο,ανθρωποι μερακοματιαριδες που φτυσαν αιμα να σπουδασουν τα παιδια τους,που αγωνιουν κι απελπιζοντε γιατι οι δικοι τους οι κοποι και οι κοποι των παιδιων τους πανε χαμενοι γιατι στο νεοελληνικο κρατος τιποτα δεν λειτουργει αξιοκρατικα,πως γινετε λοιπον αυτοι οι ανθρωποι να κουνανε τις κομματικες σημαιουλες και ν'αποθεωνουν εναν παρανομο λαθρομεταναστη που επιβιωνει κι εξελισετε πανω στις δικες τους πλατες;
    Ποιανων παιδιων τις δουλειες θα κλεψουν τα παιδια του κι αυτα των ομοεθνων του;
    Οχι παντως αυτες των παιδιων των πολιτικων.
    Κι αυτος ο πακιστανος σε περιπτωση που εκλεγει(αραγε με την ψηφο ποιων;)για ποιανων τα συμφερωντα θ'αγωνιστει;
    Η καταγωγη του,το θρησκευμα του τι ρολο θα παιξουν στις αποφασεις που πρεπει να παρει για τα εθνικα μας θεματα;
    Θα μπορουσα να συνεχισω μεχρι αυριο με τετοιου ειδους ερωτηματα,σταματω ομως εδω.Οποιος καταλαβε,καταλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί όμως δεν υπάρχει το όνομα του Πακιστανού στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών το 2007?
    Το ψάξατε καλά ή ότι ναναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε παιδιά, με τόση επιπολαιότητα γράφετε; Γιατί δεν κοιτάζετε πρώτα την λίστα των υποψηφίων του ΠαΣοΚ στην Β' Αθηνών, ώστε να βεβαιωθείτε αν υπάρχει όνομα πακιστανικό, παρά πάτε και ακούτε video και αρλούμπες;

    Ποιος είναι ο Πακιστανός; πώς τον λένε; Αν είναι δυνατόν, δηλαδή, να γράφετε με τέτοια ανευθυνότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.