Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

... ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΤΗΝ WIΚIPEDIA ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ NA ΠΑΡΑΧΑΡΕΣΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΆΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΛΑΒΑΜ...

...
ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΤΗΝ WIΚIPEDIA ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ NA ΠΑΡΑΧΑΡΕΣΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΆΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ

"...εχθές έφαγα προειδοποιητικό 12ωρο block από την wikipedia επειδή επέμεινα να αλλάζω το "Macedonia" σε "FYROM" (παρά τις κάποιες προειδοποιήσεις των adminstaitors) με την λογική ότι οι adminstrators της wikipedia έχουν αποφασίσει με το έτσι θέλω πως το όνομα της των Σκοπίων είναι Μακεδονία. Είναι η εγκυκλοπαίδεια που αποφασίζει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 150.000 Τούρκοι όταν η μουσουλμανική μειονότητα ολόκληρη φτάνει μόνο στις 130.000, είναι η εγκυκλοπαίδεια που αναγνωρίζει ότι τούρκοι υπάρχουν και στην "Βόρια Κύπρο". Πρέπει το ΥΠΕΞ οπωσδήποτε να διαμαρτυρηθεί για αυτό το ζήτημα και αν οι adminstrators επιμένουν πως στο Σκόπια είναι Μακεδονία να σταματήσει σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια η πρόσβαση σε αυτό το site. Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο. Δεν μπορούμε να αφήνουμε αναπάντητα τόσο σοβαρά ζητήματα..."

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ. ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ...

"ΣΤΟΧΟΣ"

6 σχόλια

  1. Με το ζήτημα είχαμε ασχοληθεί πριν από χρόνια και είχαμε καταφέρει να προστεθεί η διευκρίνιση "It was admitted to the United Nations in 1993, but as a result of a dispute with Greece over its name, it was admitted under the provisional reference of the former Yugoslav Republic of Macedonia,[3][4] sometimes abbreviated as FYROM."
    Δεν βλέπω έκτοτε καμμία αλλαγή και συνεπώς ο αναγνώστης που έγραψε το κείμενο, προφανώς δεν είναι ενημερωμένος. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι άλλο, προς το παρόν και είχαμε και τότε δαπανήσει πάρα πολύ χρόνο και κόπο να τους πείσουμε να βάλουν την παράγραφο αυτή.

    Να διαμαρτυρηθεί το ΥΠΕΞ πού; Η Βικιπαίδεια είναι ανώνυμη.

    >σταματήσει σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια η πρόσβαση σε αυτό το site.<

    Και πώς θα γίνει αυτό; Θα μλοκάρουν τους παροχείς όλου του κόσμου;

    ΣΤΟΧΕ, νομίζω ότι όταν γίνονται παρόμοιες προτάσεις πρέπει να ενημερώνεις αυτούς που τις κάνουν ότι είναι εκτός πραγματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΨΙΛΟΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΣ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΜΑΣ. ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και να ήτανε μόνο στο σκοπιανό κατά της Ελλάδος η wikipedia, καταιγίδα παραπληροφόρησης μέσω του συγκεκριμένου σάιτ! Και το κακό είναι μέσω αυτού του σάιτ ΠΑΡΑπληροφορείτε πάρα πολύς κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΣΑΙΤ,ΤΥΠΟΥ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ?ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΗΡΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΣΑΙΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Βικιπαίδεια χρειάζεται στοιχεία και όχι "βομβαρδισμούς διαμαρτυρίας". Δεν τους λαμβάνει αυτούς υπ όψιν και καλά κάνει.
    Έχει μεγάλη αναγνωσιμότητα, αν και πολλοί αμφισβητούν το κύρος της (και δικαίως), όμως επιτρέπει την διόρθωση κάποιου θέματος και την παραπομπή του σε συζήτηση. Εκεί χρειάζεται κόπος και χρόνος πολύς, καθώς βέβαια και άριστη γνώση της αγγλικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε τι στοιχεία να χρειάζετε η wikipedia, αφού είναι 100% σίγουρο ότι θα απορίψουν κάθε στοιχείο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνουν, εδώ το συγκεκριμένο σάιτ θεωρεί την ελληνική γλώσσα παρακλάδι της γερμανικής; Όχι δεν διάβασες λάθος παρακλάδι της γερμανικής η ελληνική και όχι μόνο η γλώσσα... Έχουν φτάσει σε σημείο να κάνουν τους έξυπνους τα γερμανάκια στα ελληνάκια στα σχολεία με το επειχήρημα ότι μας δώσανε και γλώσσα να μιλάμε! Μα αφού το γράφει η Wikipedia, από ποιό σάιτ πληροφορούνται νομίζετε οι μαθητές εύκολα γρήγορα και "αξιόπιστα";. τέλος πάντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.