Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

. "ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ 25.ΟΟΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ..." Με δημόσια ανακοίνωση ο Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓ...

.
"ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ 25.ΟΟΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ..."


Με δημόσια ανακοίνωση ο Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ξεκαθαρίζει την ΑΥΤΟΝΟΜΗ κάθοδο στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Πιό συγεκριμένα από την Κεντρική Επιτροπή ανακοινώνεναι:

"Η Κεντρική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή αποφάσισε κατά πλειοψηφίαν την συμμετοχή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ΑΥΤΟΝΟΜΑ στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009 σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.
Οι 25 χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν στις 7 Ιουνίου δεν θα προδοθούν από το Κίνημά μας. Άλλωστε από την πρώτη μετά τις εκλογές της 7ης Ιουνίου ημέρα είχαμε δηλώσει ότι οι ψήφοι αυτοί δεν πωλούνται, δεν παραχωρούνται, δεν είναι διαπραγματεύσιμοι."


Είμαστε θέση να αντιληφθούμε ότι η απόφαση αυτή της "Χρυσής Αυγής" εκπορεύεται και από την επιθυμία και την απαίτηση των μελών της και των ψηφοφόρων της, που όλες αυτές τις ημέρες δεν έπαψαν να προβάλουν παντού με στόμφο και ένταση την άποψη τους, συμβάλοντας με τον τρόπο αυτό στις αποφάσεις της Κεντρικής Διοίκησης. Κι επειδή οι Εθνικές Εκλογές δεν είναι ευρωεκλογές με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο λίγων υποψηφίων, αλλά απαιτούν αυξημένες τεχνικές και υλικές υποδομές και μαζική πολιτική συμμετοχή στελεχών, καταδεικνύεται ήδη η πολιτική και οργανωτική ανάπτυξη της "Χρυσής Αυγής" το τελευταίο διάστημα κι αυτό είναι κάτι που ούτε οι κακοπροαίρετοι δεν μπορούν να αμφισβητήσουν.

33 σχόλια

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ....
    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ
    "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ !
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία στη Χρυσή Αυγή..Πόσο θα ήθελα να μπει στη βουλή..Πασοκ θα κάνει πάρτυ στην εξωτερική πολιτική..Σκόπια, Τουρκία, Αλβανία ήδη πανηγυρίζουν..Φοβάμαι αυτά που έρχονται..Ποιός θα μας υπολογίσει εμάς τους κακόμοιρους Έλληνες πολίτες;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΣΟΚ Ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΑ. ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΗ ΧΕΣΩ ΜΕΣΑ ? ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!! ΑΝ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΣΟ ΘΕΛΩ.ΤΙ ΝΑΚΑΝΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ??? ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H X.A. δεν μπορεί να υποσχεθεί "βόλεμα" του παιδιού στο δημοσιο και άλλα παρόμοια. Συνεπώς, δεν προτιμάται από τον Έλληνα ψηφοφόρο. Κατάλαβες, φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφηστε καταμερος τα εκβιαστικα διλληματα Πασοκ η' Νεα Δημοκρατια.
    Ουτε Πασοκ,ουτεΝΔ,ουτε Λαος,οσοι ειναι Χρυσαυγιτες η' πιστευουν πως η Χρυση Αυγη διαφερει απο τους υπολοιπους ψηφηζουν ΜΟΝΟ Χρυση Αυγη.
    Εμεις θα κανουμε τον αγωνα μας,θα δωσουμε την μαχη μας γιατι ειμαστε πανω απ'ολα Ελληνες Εθνικιστες κι οχι γλοιωδη κομματοσκυλα που σκεφτοντε μοναχα την βολεψη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΑΝ Η Χ.Α. ΔΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ??? ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ 'Η ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ???? ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η Ν.Δ. !!! ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗ Χ.Α. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΓΑΜ....ΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!! ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΛΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΕΛΑ !!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για οσους πατριωτες δεν εχουν καταλαβει η εικονα εχει ως εξης
    ΟΠΟΙΟ ΜΑ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗ
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝ ΨΗΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ (αυτος και ο λογος που τους λεν κακους)
    ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΘΟΛΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ(βλ.δημοκρατια)
    ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ(δηδεν)
    ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΚΟΣ ΜΑΣ ξυπνατε γκιαουριδες με γουρουνισια μυτες ξυπνατε ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ !ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ

    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρέπει να είμαστε πραγματιστές.

    Η Χρυσή Αυγή, δεν πρόκειται να βγάλει βουλευτή σύντομα, ούτε καν να περάσει το όριο για να πάρει κρατική επιχορήγηση ώστε να αποκτήσει καλύτερη υποδομή για το μέλλον.

    Στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, υπάρχει η επιλογή ΠΑΣΟΚ και η επιλογή ΝΔ. Ο Λοβέρδος, με τις διάφορες περίεργες δηλώσεις του τελευταίου καιρού, ήταν ο συνοδοιπόρος του Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ. Επομένως, ξέρουμε τι να περιμένομε σε Αιγαία, Θράκη, Σκόπια, Κύπρο.

    Η ΝΔ, παρά την πολιτική Μπακογιάννη και φυσικά χωρίς να έχει ικανοποιητικές θέσεις, είναι το ελάχιστον δυνατό κακό. Δεν αποκλείεται και μετακίνηση της Μπακογιάννη σε άλλο πόστο.

    Ο ΛΑΟΣ μένει ασχολίαστος.

    Είναι απολύτως σεβαστές οι επιθυμίες μας και οι προσωπικές ιδεολογικές τοποθετήσεις, αλλά στο τέλος ζυγίστε το συμφέρον της πατρίδας. Η Χρυσή Αυγή και ο ΛΑΟΣ θα συνεχίσουν να υπάρχουν, οι μεν εκτός Βουλής και οι δε εντός. Όμως, μας ενδιαφέρει ποιος ελέγχει το ΥΠΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MONO XRYSH AYGH,εθνικισμος πατριωτισμος ενοπλες δυναμεις.εχω ενα ονειρο εθνικιστες στο τιμονι της ελλαδας στοχικοι χρυσαυγιτες μαζι με την υπευθυνη και σωστη και διαφορετικη ηγεσια των ενοπλων δυναμεων οχι τους σημερινους που δεχονται διαταγες απο πολιτικα κοπροσκυλα που δεν εχουν παει στο στρατο.καμια αναμιξη της πολιτικης στις ενοπλες δυναμεις,αφηστε την ηγεσια των ενοπλων δυναμεων να πραξει το καθηκον και το σωστο για το καλο της ελλαδας.εξω η βουλη απο τις ενοπλες δυναμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ 7/9/09 10:04 πμ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΛΑΣΜΑ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΚΟΥΩ."ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΠΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ" Ή "ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ". ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΟΛΕΡΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΣΧΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ; Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΓΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΕΗΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε ΝεοΔημοκράτη 7/9/09 4:26 μμ έχεις μεγάλο θράσος να κάνεις την πολιτικάντικη κομματική σου προπαγάνδα εδώ.Η ΝΔ ταυτίζεται σε προδοσία και ξεπούλημα με το ΠΑΣΟΚ, μισεί τους εθνικιστές και αδιαφορεί για την κατάντια της Ελλάδος.Μα τί θέλετε επιτέλους, να προσκυνήσουν όλοι σε αυτήν την χώρα; Ας μείνουν και μερικοί απροσκύνητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΩ ΣΕ ΑΥΤΟ . .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε αυτες τις Εθνικες εκλογες,τουλαχιστον θα βγω με ψηλα το κεφαλι απο το εκλογικο κεντρο,γιατι θα ψηφισω Χρυση Αυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή (για πρώτη φορά). Αρκετά με τα λαμόγια παντος χρώματος.

    Η Χρυσή Αυγή είναι -τουλάχιστον- παντός καιρού:-)

    Κίμωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΌΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΡΗΜΑΔΙΑ... ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εβγαλε το συνθημα η χρυση αυγη.καλυτερα φασιστας παρα ξεφτιλας για τις εκλογες.παντως λεγεται οτι οι εκλογες γινονται για να ακυρωθουν οι συμφωνιες των αγωγων με τους ρωσους διοτι πλητονται τα συμφεροντα των ηπα.για αυτο και η βουλγαρια αρνειται,ειναι ολα σχεδιασμενα εις βαρος μας βαση σχεδιων,πριν γινουν οι εκλογες ειδικη αμερικανα αξιωματουχος ειδικη στα βαλκανια εκανε περιοδεια στα μερη μας,συναντηθηκε κρυφα με ντορα τζορτζ και καραμανλη και τα ειπανε,την επομενη μερα ανακοινωθηκαν οι εκλογες,ως ποτε θα ειμαστε προβατα και κοροιδα?εγω ψηφιζω μονο χρυση αυγη το μονο πραγματικο εθνικο κινημα.λεωνιδας περαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγω ψηφηζω φανερα,τα παραβαν ειναι για τους "διπορτους" και τους αναποφασιστους,δεν ημουν στην ζωη μου μεχρι τωρα τιποτα απο τα δυο.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρυσή Αυγή θα σε στηρίξω και πάλι. Πολύ μου άρεσε που σταμάτησαν να μιλάνε για ....συμμορίες και μαχαιροβγάλτες μετα τις 25.000 σφαλιάρες που δέχτηκαν.

    Μην διαβάζετε τους ελεεινούς που παροτρύνουν ψήφους στα μεγάλα κόμματα αλλιώς πάνε χαμένα και παπαριες...

    Επισής έτσουξε πολύ το εκλογικό ποσοστό της Χρυσης Αυγής, που άφησε πίσω, ανταρσύα κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. KAΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ, KALA RE FILE PIOS SE KATHISIHASE OTI MAS EHOUNE DIMIOURGISI MI ANASTREPSIMI MALAKISI ENGTKEFALOU. DILADI THELIS NA MAS PIS POS O KERAMANLIS VGIKE PROTHIPOURGOS DIOTI O KOSMOS EPSIFISE KARAGKIOSFERI;EHETE KATANTISI TA PIO GELIA PLASMATA, KE TO KAKO INE POS ISTE KE IPERIFANI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Pros olous tous "euais8htous" peri "xamenis" psifou, "pragmatismou stin politiki" kok: DEN EIMASTE KOPADI!! Ta mantria gkremistikane. Sto katw katw ta kommata ejousias ferane tin Ellada sta xalia pou einai, ti 8elete na peite dld? O topos dialyetai kai oi akraioi karoi apaitoun akraies lyseis! Arketa me tous tsopanides, pia, na mas fovizoun me ton kako ton lyko. Lykoi yparxoun oso yparxoun provata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τελικα, ειναι ή οχι δημοκρατες εκει στην Χρυση Αυγη;

    μιστερ μαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. me ta xalia pou exei h Ellada, to an kapoios einai dhmokratis h oxi prepei na einai to teleytaio pou mas apasxolei...an epiviwsei h Ellada, 8a epiviwsei kai h dhmokratia...an oxi: KALHNYXTA ELLADA...giati kapou ekei pame, gia na min koroideyomaste...to epixeirhma tis dhmokratikothtos den yparxei pia...poly apla giati se ligo an den trabhjoume ta louria den 8a yparxei Ellada...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μιστερ Μαρξ εμεις ειμαστε Χρυσαυγιτες,την δημοκρατια την αφηνουμε για εσας.
    Φαστεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. h erwthsis peri dhmokratikothtos 8ymizei pistopoihtiko fronimatwn...alla estw ki etsi: pws 8elete re paidia na pisteyei kapoios sthn dhmokratia me thn h8ikh tou politikou viou ths xwras mas na einai ayth h opoia einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το greeklish παει και έρχεται πατριωτάρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάπου είχα διαβάσει ότι κάποιο πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής είχε δηλώσει ότι είχαν εισέλθει στην Χρυσή Αυγή Αλβανοί. Μπορεί κάποιος Χρυσαυγίτης (κατά προτίμιση στέλεχος) να μου πει αν ισχύει αυτό, και εν γένει τη θέση της Χρυσής Αυγής έναντι των Αλβανών; Σκέφτομαι να ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αλλά απεχθάνομαι τους Αλβανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ειμαι μελος απο το 2004,ουδεποτε υπηρξε κι ουτε θα υπαρξει περιπτωση να παρισφρησουν στις ταξεις των Ελληνων Εθνικιστων της Χρυσης Αυγης Αλβανοι υπανθρωποι.
    Δεν υπαρχει πιο κραυγαλεο ψεμα,πιο γελοια συκοφαντια απο αυτη.
    Οι πορτες των γραφειων της Χρυσης Αυγης σε ολη την Ελλαδα ειναι παντα ανοικτες σε οσους θελουν να μας γνωρησουν και να μαθουν απο πρωτο χερι ποιοι ειμαστε και τι πρεσβευουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. hellraiser σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αποφάσισα να ρίξω ψήφο στην Χρυσή Αυγή, και δεν με ενδιαφέρει αν η ψήφος μου πάει χαμένη ή όχι. Θα ψηφίσω κάτι που με εκφράζει περισσότερο, παρά κάποιον για να μην βγει κάποιος άλλος. Άλλωστε ,να σου πω κάτι; Το σύστημα (Εβραιοσιωνιστές,αναρχοαριστεροί, κλπ) θα θορυβηθεί περισσότερο από ένα ποσοστό έστω και 1% της Χρυσής Αυγής, παρά από πολλαπλάσιο ποσοστό άλλων κομμάτων. Επίσης εκτίμησα τη στάση της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα, και στην παρουσίαση από τον Βοσκόπουλο του «Μακεδονικού» λεξικού.
    Καλόν Αγώνα!
    Υ.Γ.
    Το hellraiser από πού βγαίνει; Από την ταινία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φιλε μου να εισαι σιγουρος πως η ψηφος σου δεν θα παει χαμενη.
    Κι αν δεν αφησεις τα καθε ειδους πολιτικαντικα παπαγαλακια να σ'επηρεασουν με τις συκοφαντιες τους εναντιων του κινηματος μας,τοτε να εισαι σιγουρος πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι πολλα περισσοτερα κι εχει κανει ακομα πιο σπουδαια πραγματα απο αυτα στον Α.Παντελεημωνα.
    Στο λεει αυτο ενας ανθρωπος που ακολουθει την Χ.Α. απο το 1992.
    Υ.Γ. ναι το ψευδωνυμο το πηρα απο την γνωστη ταινια,που τυγχανει να ειμαι φανατικος θαυμαστης.Και μιας και αναφερθεικαμε στην ταινια να σε ενημερωσω πως μεσα στο 2009 ετοιμαζετε αλλη μια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 8/9/09 5:57 μμ

    mathe prota ti ine dimokratia ke tote xanarotas. DIOTI AN DEN GNORIZIS KATI INE I LEKSIS DIMOKRATIA. KE AFTO DIOTI TO ONEIRO POU VLEPIS GIA DIMOKRATIA INE O SKLIROTEROS FASISMOS POU EHI EPIVLITHI POTE STIN ANTHROPOTITA KE IDIKOTERA STON ELIONIKO LAO. KE NA THIMASE KE AFTO. OTI DEN KATORTHOSAN OI TOURKOI 400 HRONIA TO KATORTHOSE I DIMOKRATIA TON POLITIKON POU KATAFERAN NA MILANE ELLINIKA ALLA NA MIN INE ELLINES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.