Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

HΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣ -ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ... Η Φωτιά που καίει στον Κιθαιρώνα από εχθές και που ...

...
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣ -ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
...
Η Φωτιά που καίει στον Κιθαιρώνα από εχθές και που απειλεί αυτή την στιγμή το Πόρτο Γερμενό καίει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΑΣΟΣ που υπαρχει κοντά στην Αθήνα, πολύ μεγαλύτερο από την Πεντέλη και την Πάρνηθα μαζί και που φτάνει ενιαία μέχρι τις παρυφές της Ελευσίνας των Μεγάρων και του Ασπροπύργου μέσω του όρους Πατέρα και των γύρω βουνών που είναι όλα κατάφυτα και άκαυτα για πάρα πολλά χρόνια. Οι αποστάσεις που πρέπει να διανύσει η φωτιά για να φτάσει σε αυτά τα σημεία και να κάψει τα πάντα είναι πολύ μικρότερη από αυτές που διένυσε στην Ανατολική Αττική, ενώ ενδιάμεσα δεν υπάρχουν οικισμοί και μεγάλα ανοίγματα στα οποία θα μπορούσε να ανακοπεί. Και το χειρότερο είναι ότι στην πλευρά αυτή της Αττικής δεν έχουν βίλλες, ούτε πολιτικοί, ούτε εφοπλιστές,ούτε δημοσιογράφοι, ούτε λοιποί από τους λακέδες και τα ερπετά του συστήματος...

3 σχόλια

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΥΤΗ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ (ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΧΑΝ ΣΒΗΣΕΙ ). Η ΦΩΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΣΒΗΣΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΚΑΨΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο που οι κατοικοι της δυτικης αττικης μπορει να μην ειμαστε πλουσιοι αλλα εχουμε φιλοτιμο και ανθρωπια και ειμαστε πατριωτες περισσοτερο απο αλλους που εχουν τον νου τους στις μιζες στην διαφθορα και νοιαζονται μονο για τις βιλες τους την πισινα την φιλιππινεζα και τις φεραρι και να πηγαινουν σε εξωτικους προορισμους.το γνωριζουμε οτι μας θεωρουν πολιτες τριτης κατηγοριας.γνωμη τους και δεν ενδιαφερομαστε για σαπιους πολιτικους.τους εχουμε γραμμενους.ειμαστε απλοι και ωραιοι και σε οποιον αρεσουμε.τουλαχιστον εμεις αγαπαμε την πατριδα μας και τη σεβομαστε αντιθετα απο τους υπευθυνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ,ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.