Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ Η ΑΘΗΝΑ

... Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ "ΚΗΡΥΞΕ ΑΡΓΙΑ" ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ... Δια του εκπροσώπου της κου Στάθη η Ελληνική Αστυνομία προτρέπ...

...
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ "ΚΗΡΥΞΕ ΑΡΓΙΑ" ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
...
Δια του εκπροσώπου της κου Στάθη η Ελληνική Αστυνομία προτρέπει όσους δεν έχουν σόβαρους λόγους να παραμείνουν στα σπίτια τους, τους εκδρομείς να μην επιστρέψουν σήμερα Κυριακή και δίνει ταυτόχρονα άδεια στους Δημόσιους Υπαλλήλους για αύριο Δευτέρα, καλώντας και τον ιδιωτικό τομέα να πράξει ανάλογα.

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ...

12 σχόλια

  1. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ Κ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΡΟΤΡΕΨΤΕ, ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΝΕΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ , ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΣΧΕΔΟΝ, ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟ 2007 Κ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ,ΚΛΠ .ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΟΙΒΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ Η ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΧΩΣ ΦΟΒΟ. ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ -ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφησαν τον μαραθωνα να καιγεται για να σωσουν την παμπλουτη εκαλη.στον μαραθωνα δεν πεταξαν πυροσβεστικα και κοιταξαν τους πλουσιους οι αθλιοι.να αφησουν την πολιτεια να καει δεν πρεπει ενω οι φτωχοι ας καουν δεν τους νοιαζει δεν υπαρχει συντονισμος δεν υπαρχει κρατος.μπουρδελο ολα.πως μας καταντησαν οι ξεφτιλισμενοι.να μεινουν μερικα δεντρα και να τους κρεμασουμε ολους ολους τους υπευθυνους και τους πολιτικους.κρεμαλες παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δέν ξέρω γιά εσάς όλους,αλλά προσωπικά είμαι έτοιμος νά κατέβω στό Σύνταγμα.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. εσείς;θά κατεβούμε συντονισμένα νά κάψουμε τό ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ;νά ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ,ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    Ελληνικέ Λαέ ήρθε ο καιρός νά αναλάβεις τίς ευθύνες σου γιά όλα όσα ανέχτηκες νά δημιουργηθούν αλλά, δυστυχώς, καί όσα στήριξες μέ φανατισμό πλανηθείς ή τυφλωμένος από ιδιοτελές συμφέρον. Ελληνικέ Στρατέ, Ελληνική Εκκλησία αι ευθύνες υμών είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Άλλοι θεσμικοί πυλώνες τού Γένους δέν υπάρχουν. Όταν όλοι οι θεσμοί έχουν αποτύχει τότε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΣ τού λαού η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ. Ένα νέο αλλά αυτή τή φορά επιτυχημένο '21: γιά γνήσια Εθνική Ανεξαρτησία καί Λαϊκή Ευημερία. Καί επειδή ό -γκρίζος-λύκος στήν αναμπουμπούλα χαίρεται προσοχή σέ Αιγαίο-Θράκη ως το Νοέμβρη.
    Αυτό πού γίνεται συστηματικώς από τό 2007 περιμετρικώς τής Αττικής (Στερεά-Πελοπόνησος-Εύβοια) καί τώρα -τελική φάση τού σχεδίου- στήν ίδια τήν Αττική είναι πλήρης εφαρμογή τής τακτικής τής καμμένης γής. Ο νοών νοείτω. Ο Ιμπραήμ, μέ άλλες μάσκες- βλέπε ποικιλόχρωμους αλλοφύλους-επέστρεψε...καί, ναί, θά μάς πούν πώς τίς φωτιές τίς έβαλαν 'οικοπεδοφάγοι' ή ήσαν ατυχήματα, 'κάποιοι' θέλουν επίσπευσιν εκλογών, 'κάποιοι' άλλοι θέλουν νά τιμωρήσουν τούς...πλουτοκράτες μέ τίς βίλλες (ξέρετε,βοσκούς,καλλιεργητές,κτλ). ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ!ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ;
    Περικλής(Π.)
    Υ.Γ.Δέ ζητώ συγγνώμη γιά τήν οργή μου - καί λίγα έγραψα. Αν νομίζετε πώς έχετε κάτι καλλίτερο νά προτείνετε γιά λύσιν είμαι έτοιμος νά το ακούσω.
    Αν πάλι δέν τό αναρτήσετε δέν πειράζει.
    Τί νά μάς πειράξει πιά...σέ λίγο δέν θά υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟ...
    Έρχεται καί η -ατομική- σειρά μας.
    Έλληνες=τά τελευταία μακάρια μοσχαροπρόβατα τού Πλανήτη Γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν λυπάμε , αλλά ούτε και χαίρομαι για τα τόσα σπίτια και δασικές εκτάσεις που κάικαν. Ο λόγος της απάθειας μου είναι ότι:
    "Αυτούς που ψηφίζουμε για να μας κυβερνήσουν, αυτοί μας αξίζουν" τίποτα καλύτερο , τίποτα χειρότερο..

    Μαλάκες είμαστε , μαλάκες ψηφίζουμε , μαλάκες μας κυβερνάνε..

    Φάτε τους στην μάπα, μαλάκες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βαλτε σαιτ χρυσης αυγης και ελαμ =εθνικο λαικο μετωπο και κρικ αλερτ.λενε ολη την αληθεια για τις φωτιες.εχουμε φριξει με ολα αυτα.κρεμαλες να ετοιμαζουμε για ολους τους ξεφτιλες προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ-ΚΑΠΟΤΕ-ΕΡΜΗ-ΣΗΜΕΡΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ! ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ! ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΟΧΟΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! ΚΡΕΜΑΣΜΑ Η ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΕΙΚΕΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΜΕ ΒΟΥΒΟ ΚΛΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ "ΣΩΘΙΚΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΝΔΟΞΗ ΑΠΟ ΕΡΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Υ.Γ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΜΠΙΖΝΕΣ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝAΔΑΣΩΣΗ ΜΕ ΠΕΥΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΩΝΟΦΟΡΑ , ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ . ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΡΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ > Αριά Quercus ilex και Ημερη Βελανιδιά Quercus aegilops ΠΟΥ ΑΡΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΗΡΑΣΙΑ .-
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 23/8 11.43μμ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ{ΥΦΥΠΟΥΡΓΑΡΑ}?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 23/8/09 11:43 μμ

    Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ χτενίζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4.29μμ.ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ,ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΙΜΕ Η ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΑΣΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χεστήκαμε για τα σπίτια του κάθε κερατά που έκτισε σε ήδη καμμένες εκτάσεις και δεν φρόντισε να έχει ένα υποτυπώδες σύστημα κατασβέσεως. (μιά δεξαμενή νερού και μιά πετρελαιοκίνητη αντλία) ούτως ώστε να το "σώσει" από αυτούς που θα κάνουν ότι έκανε αυτός προτύτερα. Ας προσέχανε. Το έγκλημα είναι τα αφανισμένα ζώα που δεν φταίνε σε τίποτα και τα 187.000 στρέμματα δάσους που έκαψε η ανικανότητα και η προδοσία των πολιτικάντηδων και των σφουγκοκολάριων που τους ακολουθούν, στερώντας το οξυγόνο από τα παιδιά. Δεν υπάρχουν "ασσύμετρες" απειλές. Υπάρχει κράτος μπάχαλο. Υπάρχουν αναίσχυντοι κηφήνες, πουλημένοι, προδότες και ανίκανοι καρεκλοκένταυροι που διαβιούν εις βάρος του ειρωνικά αποκαλούμενου "κυρίαρχος" λαού. Σε κανένα άλλο κράτος του κόσμου ούτε στην πιό απομακρυσμένη μπανανία δεν δηλώνει ο υπουργός εσωτερικών ότι περιμένει τους λαθρομετανάστες να τον.... γονιμοποιήσουν. (άντε μωρή λούγκρα που θέλεις και γονιμοποίηση. Δεν σου φτάνει η στοά;;;;)Από κεί και πέρα ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του γιατί έχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο ξεφτίλας, και ας πράξει κατά συνείδηση. Η πατρίδα σβήνει και αυτοί το βιολί τους. Σκυλοκαβγάδες στα ΜΜΕ και πέρα βρέχει. η αυτοκριτική και η αυτογνωσία είναι άγνωστες λέξεις για τους πρασινοκοκκινομπλέ προδότες. Να τους "χαιρόμαστε"! Δικό μας επίτευγμα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.