Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ;

... ΤΟ «ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ» ΦΤΙΑXΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ... Η πάγια θέση του "Στόχου" περί συμμαχιών -όταν οι πάντες...

...
ΤΟ «ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ» ΦΤΙΑXΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ...

Η πάγια θέση του "Στόχου" περί συμμαχιών -όταν οι πάντες πανηγύριζαν και προσευχόντουσαν για το "ξανθό γένος" και τη Ρωσία που θα μας... σώσει- έρχεται να επιβεβαιωθεί ακόμη μια φορά, μετά την υπογραφή για τον Southstream της Ρωσίας με την Τουρκία! Στην οποία μάλιστα ανέλαβαν δέσμευση να της χτίσουν και... πυρηνικό εργοστάσιο! Για το ότι φυσικά μας έχουν του κλώτσου και του μπάτσου οι "σύμμαχοι" είναι αποκλειστική ευθύνη της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, που κάνει το ένα ολέθριο λάθος πίσω απο το άλλο. Και η εξωτερική πολιτική δεν έχει να κάνει με συναισθήματα ουτε μπορεί ναείναι δεδομένα καρπαζοεισπρακτική! Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι το "ξανθό γένος" πατρονάρει πλέον τους απογόνους των κατοίκων των στεπών; Μην ξεχνάμε ότι το χωμένο μαχαίρι στα πλευρά της Μακεδονίας μας μπορεί να το παίζουν σήμερα οι αμερικάνοι κατά πως βολεύει τα δικά τους συμφέροντα, αλλά το έμπηξε το «ξανθό γένος» αφού οι διεκδικήσεις και οι παραχαράξεις των τελευταίων 120 ετών ξεκίνησαν ως στρατηγικό σχέδιο του πανσλαβισμού -που πατρονάρετε από τη «μαμα Ρωσία»- και με στόχο την έξοδο στο Αιγαίο κατά την διαφαινόμενη οριστική αποχώρηση της παρηκμασμένης οθωμανικής αυτοκρατορίας από τα Βαλκάνια. Λιγα χρόνια ακόμη πιό πρίν μας είχαν πουλήσει με ψεύτικες υποσχέσεις που κατέληξαν σε μιά αποτυχημένη επανάσταση στέλνοντας τον Αγωνα του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΥΣ πολλά χρόνια πίσω. Μην ξεχνάμε... Μην ξεχνάμε...

35 σχόλια

  1. Πές τα Χρυσόστομε! Αυτά να τα ακούν οι υποστηρικτές του λαϊκιστή Λιακόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπιτελους ποτε θα το εμπεδωσουμε σαν λαος οτι ειμαστε ΜΟΝΟΙ μας σ'αυτον τον κοσμο;
    Ποτε θα μαθουμε να στηριζομαστε στις δικες μας δυναμεις και να μην περιμενουμε παθητικα να ερθουν να μας σωσουν Εψιλον,ξανθα γενη και τριχες κατσαρες;
    Εχουμε μονο ο ενας τον αλλον,ομως οταν οι Ελληνες ειναι ενωμενοι καμια δυναμη σ'αυτο το συμπαν δεν μπορει να μας νικησει.
    "ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ" λεγαν οι προγονοι μας,κατι παραπανω ξεραν αυτοι...
    ΙΜΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, κάποιοι διαβάζουν πολύ Λιακόπουλο!
    Πριν πάρει μπρος το πυρηνικό εργοστάσιο στην Τουρκία, θα κάνουν τουλάχιστον αγιασμό; "Ξανθόν Γένος" είναι αυτό, δεν είναι παίξε-γέλασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαι οι δηλώσεις του Πούτιν για το Κυπριακό........Δεν νομίζω ότι χρειάζεται και άλλο σχόλιο... ή μάλλον ένα: ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ... ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...

    Απολαύστε γλέιψιμο στην Τουρκία που ετοιμέζετε να τους τα σκάσει χοντρά:

    Αναφορά για Κύπρο, δια στόματος Πούτιν:

    Παρασκευή, 7 Αύγουστος 2009
    Μίλησε ο Πούτιν για το Κυπριακό



    Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν ερωτηθείς από δημοσιογράφο σχετικά με τη διευθέτηση περιφερειακών προβλημάτων,όπως το Κυπριακό και το Καραμπάχ,στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε,σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης, (www.government.ru) τα εξής:

    "Γνωρίζετε βέβαια τη θέση της Ρωσικής Ομοσπονδίας για το Κυπριακό πρόβλημα, το... πρόβλημα της κυπριακής διευθέτησης. Τασσόμαστε υπέρ της δίκαιης επίλυσης του ζητήματος, τόσο του τουρκικού, όσο και του ελληνικού τμήματος του νησιού. Υποστηρίζουμε τις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας και τα σχέδια του ΟΗΕ, υποστηρίζουμε επίσης και το σχέδιο Ανάν".

    Κι ο Ρώσος πρωθυπουργός συνέχισε:

    "Θα επιδιώξουμε και στο μέλλον την οικοδόμηση των σχέσεων και με τις δύο πλευρές,τα δύο τμήματα της Κύπρου. Θα αναπτύξουμε τις οικονομικές σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με το τουρκικό τμήμα. Το έχουμε πει επανειλημμένα και το θεωρούμε σωστό βήμα,που λειτουργεί προς όφελος της διευθέτησης".

    Όπως φαίνεται από την πλήρη βιντεοσκόπηση της συνέντευξης, η οποία παρατίθεται στην ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης ο κ. Πούτιν ανέφερε εκ παραδρομής ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συνεργαστεί και με "τις δύο χώρες", σπεύδοντας να διορθώσει σε "δύο τμήματα", αν και η σχετική αναφορά "δύο χώρες" παραμένει στο απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης, που έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού.

    Ο Ρώσος πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην Κύπρο κι όταν ρωτήθηκε για τον αγωγό φυσικού αερίου "Blue Stream-2", διευκρινίζοντας ότι μέσω του τουρκικού εδάφους θα γίνεται τροφοδοσία με αέριο τρίτων χωρών: "Ήδη έχουν ονομαστεί οι χώρες αυτές. Είναι η Κύπρος, το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Συρία.Κατά τον τρόπο αυτό η Τουρκία καθίσταται πολύ μεγάλο διαμετακομιστικό κράτος για την περιοχή αυτή του κόσμου".

    Ερωτηθείς εάν υπάρχουν επαρκείς ποσότητες πετρελαίου έτσι ώστε να τροφοδοτηθούν και οι δύο πετρελαιαγωγοί Σαμψούντα - Τσεϊχάν στην Τουρκία και Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη σε Βουλγαρία - Ελλάδα, ο Β.Πούτιν δήλωσε ότι "ο ανταγωνισμός μεταξύ του Ναμπούκο και του South Stream είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι οι αγωγοί Σαμψούντα - Τσεϊχάν και Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη" και συνέχισε: "εάν δείτε τους όγκους της αυξανόμενης εξόρυξης πετρελαίου στην Κασπία και μιλήσετε με τους επικεφαλής των πετρελαϊκών εταιρειών μας, τότε θα καταστεί προφανές ότι ο όγκος που εξορύσσεται συνολικά μπορεί να μοιραστεί μεταξύ των δύο αυτών σχεδίων, καθώς όσο περισσότερα έργα υποδομών υπάρχουν, τόσο καλύτερα γιατί δημιουργεί αξιοπιστία και σταθερότητα στην ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης".

    http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_9257.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξυπνατε Ελληνες !

    Ποιο ξανθο γενος ?
    Ποια ομαδα 'Ε' ?
    Ποια 'υπεροπλα' ?
    Ποιες 'προφητειες' ?

    Αυτα ολα ειναι του κωλου, ειτε γραμμενα απο αφελης και μπετοβλακες η στην χειροτερη απο κονδυλοφορους αγορασμενους απο εχθρους για να μας κανουν να επαναπαυομαστε οτι 'ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ..' ξυπνατε ρεεεεε, μονοι μας ειμαστε ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ οπως θαλεγε και ο ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ..

    Ολοι στον αγωνα και αφηστε τις αηδιες, η ΕΛΛΑΣ και παλι δοκιμαζεται ΚΑΙ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ για αλλη μια φορα ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ.... ΑΓΩΝΑ - ΑΓΩΝΑ - ΑΓΩΝΑ , ουτε μια στιγμη αναπαυση, αν θελουμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.. και ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ γιατι ειναι θελημα ΘΕΟΥ.. και οχι καποιου ξανθου γενους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η τουρκια και η Ρωσια θα κανουν συμμαχεια εναντιω της ευρωπης...
    και μετα θα την καταστρεψη η Ρωσια την τουρκια...
    Παισιος Μοναχος.

    ME MIAΣ ΘA ANAΨEI H ΦΩTIA AΠO MIKPH AITIA KPAYΓH ΠOΛEMOY EPXETAI AΠO TH BOYΛΓAPIA. H ΔE PΩΣIA ΞAΦNIKA EIΣBAΛΛEI ΣTHN TOYPKIA, KAI ΩΣ XEIMAPPOΣ OPMHTIKOΣ ΣAPΩNEI THN ΠEPΣIA. KAI ΠPOXΩPEI AKAΘEKTH ΦΘANEI ΣTHN ΠAΛAIΣTINH ΘEOΣ ΘEΛEI O ANTIXPIΣTOΣ TOY KOΣMOY ΓIA NA ΓINEI. TOTE KATEPXONTAI OΛOY THΣ ΔYΣEΩΣ TA KPATH OYAI ΣTA EΘNH TOY BOPPA ΓINONTAI OΛA ΣTAXTH.
    AΓIOY AΓAΘAΓΓEΛOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να γνωριζεις οτι και η τουρκια θα διαλυθει. θα γινει πολεμος σε δυο ημιχρονα. Εμεις θα ειμαστε οι νικητες γιατι ειμαστε Ορθοδοξοι.

    Ναι, ειναι απο τον Θεο! Θα την παρουμε! Οχι πως θα την παρουμε εμεις, αλλα θα μας την δωσουν.

    αυτα ειπε ο Αγιος. αυτα θα γινουν.
    οποιοι αμφιβαλλουν για μενα ειναι αθεοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν καταλάβουμε ότι στις αμυντικές δαπάνες πρέπει να μπουν πρώτα οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τότε θα αποκτήσουμε δύναμη.
    Τώρα που αναγκαστηκά και οι δύο γονείς δουλεύουν, ποιος θα κρατάει τα παιδιά, οι παππούδες; και αυτό αν είσαι τυχερός θα γίνει πια.
    Πολύς κόσμος μου λέει "θέλω αλλά".
    Μέσα σε 90 χρόνια η τουρκία έγινε 7 φορές περισσότερη (από 11 εκατομμύρια, 75 εκατομμύρια) και εμείς από 6 εκατομμύρια 11 εκατομμύρια και αν.

    Μόνο με αύξηση του πληθυσμού και ισχυρού κοινωνικού δεσμού μπορούμε να πάμε μπροστά.

    Μία σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TISH συνεχισε εσυ τον μακαριο υπνο σου περιμενωντας να ερθουν να σε σωσουν τα "χερουβιμ" και τα "σεραφιμ".
    Μονο να ξυπνας που και που,γιατι μπορει να ξεσκεπαστεις κι υπαρχει κινδυνος να τραβηξεις κανενα κρυωμα.
    ΙΜΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ TISH.ΙΜΕΡΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ Η ΑΘΕΟΣ Η ΟΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΟ Ν ΕΜΠΑΙΖΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ.ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΟΥΝ ΑΣ ΑΚΟΥΟΥΝ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ.ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ,ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΦΕΛΟΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΜΟΝΟ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ!ΜΗΝ ΤΟΥ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!ΨΑΞΤΕ,ΜΕΘΕΤΕ,ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδια τι εγινε αυτη ειναι η γλωσσα του Κεφαλαιου.Εδω οι δικοι μας χτιζουν βιοτεχνιες και εργοστασια στη Τρουκια και θα απαγορευσουμε τους Ρωσσους,να κανουν εμποριο εξ αλλου παν εκει για να βουτηξουν και καμμια Τουρκαλα.Θελειψυχραιμια μη αγχωνομαστε ευκολα.Ψυχραιμια ομοψυχια
    και καλη εξωτερικη πολιτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα περι 'ξανθου'γενους ειναι αρλουμπες του Τσιφτετελισταν. Καποιος που γνωριζει σε βαθος τους Ρωσους, γνωριζει επισης οτι οι Ρωσοι ειναι κατα το ημησι απογονοι σχιστοματηδων μαυρομαλληδων τουρκομογγολων. Το οτι ειναι ορθοδοξοι ποσως δεν μ'ενδιαφερει.
    Απλα οι σλαβοποιημενοι ορθοδοξοι τουρκομογγολοι βοηθουν τους οριτζιναλ μουσουλμανους τουρκομογγολους. Δεν υπαρχει τιποτα το παραξενο σ'αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανωνυμος

    Περιμεω να ερθουν αυτα που ειπε ο ΘΕΟΣ μου...

    Δεν σου λεω να μην αγωνιζομαι, αγωνιζομαι οσο μπορω..

    Με ελπιδα αυτα που ειπαν και εγραψαν.

    κακο του Ελληνισμου κανουν αυτοι που δεν εχουν ελπιδα.
    ουτε πιστη στα λογια του ΘΕΟΥ.

    Ο ΤΙCΗ ειμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8/8/09 4:17 μμ

    TISH,

    Νομίζεις ότι αυτά "είπε" ο Θεός σου; Πού το ξέρεις; Και σκέφτεσαι πόσο τον υποβιβάζεις; Κοτζάμ θεός θα κάτσει να ασχολείται με τα πολικά της Γης; Και γιατί ο Θεός σου θα υποστηρίξει την Ελλάδα;

    Αλήθεια, πόσων χρονών είσαι, αν επιτρέπεται βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητοι "εν χριστο αδερφοι" οπως εχετε εσεις τα πιστευω σας ετσι εχω κι εγω τα δικα μου.
    Δεν εχω καμια διαθεση ν'ανοιξω οποιαδηποτε θεολογικη συζητηση γιατι πρωτον δεν την εχω αναγκη και δευτερον απο την πειρα μου γνωριζω καλα πως με τους ζηλωτες του Ιησου δεν μπορει να γινει ψυχραιμος διαλογος.
    Ομως σ'αυτες τις δυσκολες εποχες που ζουμε και με τους αμεσσους κινδυνους που απειλουν την πατριδα μου σας θελω διπλα μου στην πρωτη γραμμη του καθηκωντος,μαζι ενωμενοι ν'αγωνιστουμε για τα ιερα και οσια της φυλης μας,οποιο κι αν ειναι το τελικο αποτελεσμα.
    Κι απ'οσο ξερω ο Θεος δεν αγαπαει τους τεμπεληδες και τους μοιρολατρες,ας παρουμε την κατασταση στα χερια μας κι οτι ειναι "γραμμενο" να γινει, θα γινει.
    ΙΜΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχως εχουμε απομακρυνθει πολλυ απο τον Θεο και τη διδασκαλια του Χριστου. Εξωγαμες σχεσεις πορνεια μοιχεια, ακολασια,ξεφτιλα πανε συννεφο. Ας τα κοψουμε ολα αυτα και ο Θεος θα συγκατοικει μ εμας, και θα μεγαλουργησουμε σαν Εθνος.
    LIAKO FOREVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΟΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑΘΕΡΟ.
    Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΟΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕ ΕΜΑΣ , Η ΑΚΟΜΗ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

    ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΡΩΜΑΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ.

    ΕΝΑ ΤΟΥΒΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΟΥΒΛΟ
    ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΒΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ.

    ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΝΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ

    ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΓΝΩΜΗ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΣ,
    ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ.

    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΟΥ.

    ΔΑΚΡΥΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΝΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ " ΘΥΣΙΑ".

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ.

    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ.

    ΚΑΛΗ ΘΥΣΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ.ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ...

    +ΠΑΠΑΛΟΧΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πέστα ΠΑΠΑΛΟΧΙΑ.

    Και εγώ αυτό πιστεύω.

    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ
    ΚΑΙ...
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

    ΜΙΛΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΔΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΗΝ ΑΠΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΆ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ.

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΛΛΆ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ. Η ΥΨΙΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΚΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΡΕΨΤΕΤΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ. ΑΝ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ...

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ...

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΙ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΩΝΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θα μας σωσει ο λιακοπουλος,δεν φοβαμαι τιποτα.........θα στειλει 100 ουφο να καταστρεψει τη τουρκια....ο ρεζιλας των βιβλιων...ουστττττττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευχαριστω οσους με υποστηριξαν.
    και οσους με αμφιβαλλουν.
    Θελω να γραψω οσο πιο λιγα λογια και δεν θα ξανα απαντησω.

    1) Η Ηλικια μου θα την κρατησω για μενα :)

    2)μπορει οι ρωσοι να ειναι 1000 φυλες.. ειδες ειναι ορθοδοξοι.. που φενεται να σ ενοχλει.

    3) οι ρωσοι δεν αγαπουν τους Ελληνες... γιαυτο θα ερθουν με τετοιο τροπο τα πραματα που θα ειναι υπερ μας.

    4) Αγιος Κοσμας Αιτωλος.. ειπε 124 προφητεις η 100 + γιναν κατα γραμμα η υπολοιπες γιατι να μην γινουν ?

    ειδες εμεις μιλαμε με αποδειξεις..

    Αλλο να πιστευεις οτι σου συμφερη.
    και αλλο να πιστευεις οτι λειε το ευαγγελιο. (Ο ΘΕΟΣ)

    ΤΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΣ ΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΥΣΤΕΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ , ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ . ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ολοι εσεις που πιστευετε σε προφητειες πως εξηγητε το "ουδεις προφητης μετα τον Χριστο";
    Και αν εχετε την καλοσυνη θα μπορουσατε να μου πειτε μια επαληθευμενη προφητεια οποιουδηποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΥΧΝΑ. ΚΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΩΣΤΟΣΟ,

    ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ, (ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΙΔΙΑ ΜΑΝΑ), Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ...ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΑΛΑ ... ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΘΕΟ.

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΕΠΟΙ. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ- ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΔΥΝΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ .

    +ΠΑΠΑΛΟΧΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΔΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ!Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΩΠΟΙΗΜΕΝΟΙ..ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!Κ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21 ΕΙΔΕ ΟΡΑΜΑ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!ΕΛΛΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος

    1) "ουδεις προφητης μετα τον Χριστο";
    Οταν ξεμπλοκαρει το μυαλο σου θα καταλαβεις...
    Σημερα η Ανθρωποι εχουν πιο πολυ λογικη, η λογικη χαλαει την πιστη απο πιζα. Γιατι χαριζετε τη λογικη στους Αθεους; και αυτην ο Θεος μας την εδωσε


    Ο Γέρων Πορφύριος εκ Λειμωνίου είχε ήδη προφητεύσει:"Κρύο το χνώτο του θεριού στον κύκλο ελλοχεύει, στην χώρα εκεί των Ελβετών, σφαιρίδιον ζητούσαν. Το του Θεού μυστήριον το μέγα ελογίσθησαν άνομα και ανίερα, λεοντόμορφα θηρία. Του Κύριου τη βούληση άγγελος εστολίσθη και με ρομφαίαν πύρινην τον κύκλον εδιαίρει. Αλλοίμονο εις τον βρωτόν που έφαγεν τη γνώση εκ της αβύσσου του κερνού του κύκλου και εγνώσθη "Βιβλίον 4ον στίχοι 44 και εντεύθεν.

    εγινε περυσι τον Οκτωβριο...

    ΤΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος
    ασε μου ενα ηλεκτρονικο ταχυδρομείο
    να σου στειλω αμετρητες που εχουν γινει...
    και που Συμβαινουν τωρα...
    και που ερχοντε

    ΤΙΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προφητολαγνοι χαλαρωστε,απ'οτι βλεπω γιαλλη μια φορα ο χριστιανικος σας ζηλος θα σταθει εμποδιο στο να κανουμε εναν υγιη διαλογο,πραγμα αδυνατο για ανθρωπους που καθοντε παθητικα στα σπιτια τους ξεψυριζοντας αμφιλεγομενα βιβλια προσπαθοντας να ερμηνευσουν "θολες" γραφες που με το ζορι τις αναγορευουν σε προφητειες.
    Καθηστε εσεις στους καναπεδες σας και περιμενετε να ηχισσουν οι 7 σαλμπιγγες της αποκαλυψεως-μονο μην χασατε στο μετρημα-κι αφηστε εμας να παλεψουμε στ'αληθηνα πεδια της ζωης για την ελευθερια της πατριδας και της φυλης μας.
    Ειδατε τι κανει το πολυ λιβανι και το θυμιατο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ..ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. EIMEΘΑ ΈΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. δεν αφηνετε τις παπα..περι θρησκειας που ηταν ο χριστουλης οταν σφαζοντουσαν οι ελληνες,που ειναι η τιμωρια των αλλοθρησκων για τις βαρβαροτητες των ιερων.δεν πιστευω τιποτα,κοιταξτε τι θα κανουμε οι ελληνες μονοι μας γιατι βοηθεια δεν βλεπω πουθενα,πρεπει να παλεψουμε ,,,,και εχουμε πολλα ,προβληματα μονοι μας .ολα τα αλλα ειναι περιττα/πανω απο ολα η πατρις.ολα τα αλλα ειναι αδιαφορα,καρφι δεν μου καιγεται για την θρησκεια εχω ξενερωσει με τους κλεφτοπαπαδες μονο να μαζευουν λεφτα ξερουν και να κανουν μπιζνες με ακινητα,παντοτε πουλημενοι και οι ,περισσοτεροι προδοτες τα καναν πλακακια με τους τουρκους για να μη χασουν τα ,ποστα τους,αθλιοι ολοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΤΟΧΕ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΣ.
    ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ;
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ε;
    ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ΣΤΟΧΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΟΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 69. Όταν ο ανθρωπος δεν αγαπαει το θεο, μετα δεν αγαπαει και τους γονεις του, ουτε τη γειτονια, ουτε το χωριο του, ουτε την πατριδα του, γιατι και η πατριδα μια μεγαλη οικογενεια είναι. Αυτος ο ανθρωπος μετα είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

    105. Αν ο ανθρωπος αγαπαει το Θεο, μετα αγαπαει και το σπιτι του, και το γειτονα του, και το γειτονα στο συνορο και τον παρα περα γειτονα. Αν δεν αγαπαει το Θεο δεν αγαπαει ουτε το γειτονα ουτε κανενα. Μετα αρχιζει ο ανθρωπος να κινειται από συμφερον. Θα κανω σχεσεις μ’αυτόν, για να με βοηθησει στην ταδε περιπτωση, θα κανω σχεσεις με το δεινα, για να ωφεληθω σε τουτο και στο άλλο.

    ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΥΣ ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ. Οσο παει και σπανιζουν.

    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ
    ΜΕ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΧΟΣ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΒΒΑΣ Η' ΔΗΜΗΤΡΑ

    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ
    ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΕΝΟΥΝ.

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.

    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΧΟΜΕΘ.

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΒΒΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ .

    ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?

    ΑΠ: RUSSIA.

    ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ

    ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ, ΘΥΣΙΑ.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. τα δυο τελευταια σχολια τα θεωρω σωστα,οσο αφορα τη θρησκεια ειναι ιουδαιοχριστιανισμος,προσκυνατε θεο των εβραιων υποτιθεμενο με περιτομη απο ιουδαικη οικογενεια,δεν γινεται οι ελληνες να ειναι τοσο αφελειςκαι να πιστεουν σε ξενο ,και κατα φαντασιαν θεανθρωπο που επλασαν τοσο ωραιο παραμυθι οι εβραιοι για να ,λενε οτι ειναι οι εκλεκτοι.πριν απο αυτον ξερετε ποσοι τετοιοι ειχαν παρουσιαστε,.ενας τους εκατσε για να πλασουν το παραμυθι.γιατι δεν εμφανιζουν το ευαγγελιο του ιουδα,ολα ηταν φτιαχτα.μεχρι και τα θαυματα των εκκλησιων φτιαχτα ειναι για να μαζεουν κοσμο και να γεμιζουν ταματα και λεφτα,οι αρχαιοι ελληνες δεν κανανε τετοιες αηδιες,αφηστε τα αισχη των μοναστηριων το τι κανουν μεταξυ τους τα ξερω απο πρωτο χερι.με το ζορι και δια ,της βιας θρησκεια που σκοτωσε εκατομυρια ελληνες γιατι δηλωναν εθνικοι και δεν ηθελαν να αλλαξουν δεν τη θελω.υποτιθεμενη θρησκεια αγαπης και στο ονομα της εσφαξαν χιλιαδες μωρα και κατεστρεψαν ιερα και μνημεια ασυλληπτης ομορφιας και καψαν αρχαια συγγραματα δεν με αγγιζει,κατεστρεψε ,τον ελληνισμο η νεα θρησκεια,οσο για την π.διαθηκη ειναι ανθελληνικη οπως και η κυριακη της ορθοδοξιας καιτριων ιεραρχων,ψαξτε το θεμα και θα δειτε οτι εχω δικιο,,οι ανθρωποι του στοχου θα ηθελα να ξεκολλησουν λιγο απο την ορθοδοξια τους και να προβαλουν και λιγο την αρχαια ελλαδα,και να εχετε θεματα με τους ενδοξους ηρωες των ελληνων.σε τελικη αναλυση ειναι προγονοι σας και αξιζει να τους τιμησετε στην υπεροχη εφημεριδα σας,σας ευχαριστω πολυ.αρχαιολογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. GIA OSOUS VRIZOUN TO DODEKATHEO KE EKSIMNOUN TON HRISTIANISMO. POSES ERESIS EHOUN DIMIOURGITHI APO TO DODEKATHEO KE POSES APO TIN ORTHODOXIA;= KAMIA APO TO DODEKATHEO---- HILIADES APO TIN ORTHODOXIA.KE AFTO DIOTI TO DODEKATHEO ITAN TRISKIA ME GERA THEMELIA KE OHI THRISKIA OSA FERNI KE OSA PERNI O ANEMOS. PISTEVETE LIPON HRISTIANI STON TSOPANI TON EVREON. KE PAFTE NA PEZETE TON ROLO TIS ALEPOUS POU OTI DEN FTANI TA APOKALI KREMASTARIS KE KSINOURES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.