Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ" Ο ΚΟΡΑΝΤΗΣ

.. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΑ ΑΠΟΣ...

..

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ
...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ (22/5) ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"...
...

. . . Η δραστηριότητα των ΜΜΕ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προόδους των κοινωνιών μας. Είναι καλοδεχούμενη και απαραίτητη, σε μία σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία. Τα ΜΜΕ όμως ασκούν μία επιρροή που συχνά υπαγορεύει, ενίοτε δε βλάπτει τις αποστολές των Υπηρεσιών Πληροφοριών και ασκούν μία πίεση που οι Υπηρεσίες Πληροφοριών δυσχεραίνονται να αντιμετωπίσουν. Στο πλαίσιο αυτό οφείλω να επισημάνω ότι και η ΕΥΠ κατέστη πρόσφατα στόχος χυδαίων και κακόβουλων δημοσιευμάτων συγκεκριμένων ΜΜΕ. Όλοι ξέρουμε πως λειτουργεί το σύστημα. Αρκεί να διατυπώσεις την κατηγορία και αυτομάτως την αποδεικνύεις. Αρκεί να ακούσεις την κατηγορία και αυτομάτως την πιστεύεις. Δεν είναι ανάγκη να έχει κίνητρο ο δράστης, δεν είναι ανάγκη να υπάρχει λογική, αποχρώντες λόγοι. Το μόνο που μένει είναι η ρετσινιά. Η ρετσινιά είναι το κίνητρο. Η ρετσινιά είναι το αποδεικτικό στοιχείο. Η ρετσινιά είναι η λογική. Η ΕΥΠ ως εκ τούτου βρέθηκε στην ανάγκη να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να προστατεύσει το κύρος της και την αλήθεια.
...
Δράττομαι της ευκαιρίας για να επαναλάβω από αυτό το βήμα την έκκληση που έχω και στο παρελθόν απευθύνει δημόσια προς όλους, τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τους απλούς πολίτες: αφήστε την ΕΥΠ έξω από το πεδίο των κομματικών αντιπαραθέσεων. Η ΕΥΠ δεν είναι κομματική Υπηρεσία, δεν είναι κεντρική Υπηρεσία, δεν είναι κρατική Υπηρεσία, είναι Εθνική Υπηρεσία, λειτουργεί για το Έθνος και οι εργαζόμενοι σε αυτή πληρώνονται από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου . . .
...
Ιωάννης Κοραντής -Διοικητής ΕΥΠ
...
ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΚΟΡΑΝΤΗ; ΣΠΥΡΙΑ ΘΑ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΠΑΚΗΣ... ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΝΕΥΜΑ ΚΟΡΑΝΤΗ" ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΠ, ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΗΓΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ) ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΑΠΟ "ΓΑΛΑΖΙΕΣ", "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" ΚΑΙ "ΡΟΖ" ΕΥΠ, ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΜΕ ΑΤΙΜΩΤΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΘΥΛΑΚΑ Ή ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΩΝ... Α... ΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.
...
"ΣΤΟΧΟΣ"

10 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΣΤΟΧΕ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΕΥΠ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ,ΤΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ,ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ,ΕΝΤΟΛΕΣ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΥΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,,ΑΙΣΧΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα ο Κοραντής μάλλον προσχωρεί στον ΛΑ.Ο.Σ. Ας είναι καλά η ΝΔ που φροντίζει να τον στελεχώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ!!!ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΒΡΑΙΩΝ!ΤΙ ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΗΣ ΤΙ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΩΡΕ?ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΞΥΠΝΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στόχοι είσαστε ή στόκοι?

    Ακούστε μάγκες επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, καλύτερα να μην ασχολείστε με κάτι που δεν γνωρίζετε και δεν κατέχετε.

    Εκτός εάν εγώ είμαι ο ευγενικός και εσείς απλά κάνετε τη συνηθισμένη μαύρη προπαγάνδα...


    Σ εκάθε περίπτωση, αφήστε το υφάκι των υπερσπασπιστών του έθνους, γιατί αρκετά τα σώματα ασφαλείας έχουν ανεχθεί τις βλακείες σας.

    Τι νομίζεται ότι είστε? Από που και εως που έχετε γίνει οι "Θέμοι" και οι "Ευαγγελάτοι" και οι "Τριανταφυλλόπουλοι" του πατριωτικού χώρου?

    Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε τέτοια φρασεολογία για τα όργανα της πολιτείας και τις αρχές της? Οι εποχές είναι εξαιρετικά ευαίσθητες και η σιωπή έιναι εξαιρετικά χρήσιμη.

    Για αυτό ξαναρωτώ, στόχοι ή στόκοι?

    Καθίστε καλά γιατί δεν σας βλέπω καλά και θα μπείτε στη κατηγορία αυτών που υποτίθεται ότι πολεμάτε.

    Είναι πολύ λεπτή φάινεται η γραμμή μεταξύ πατριωτισμού και πατριδοκαπηλίας και...λίγο παρακάτω και της προδοσίας, εάν και πιστεύω ότι αυτό γίνεται λόγω ημιμάθειας και όχι λόγω κακοβουλίας.

    Είναι κρίσιμοι οι καιροί, δεν είναι υπερβολοί. Ψάξτε ένα θέμα ενδελεχώς πορτού καταλήξετε σε συμεράσματα. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτό που περιγράφετε στην ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα, ο Κοραντής πού ανακάλυψε το "Έθνος" σε μια μεταμοντέρνα "Ελλάδα" 15.000.000 ψυχών από τα οποία τα 8.000.000 είναι λαθρομετανάστες, ε, ωραίο ανέκδοτο ακούγεται!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ.

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΕΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 15/7/09 11:49, μάλλον ο Στόχος πέτυχε όλες τις αλήθειες, απλά δεν είναι ΕΥΠ να τις γνωρίζει ολόκληρες.

    Έτσι τουλάχιστον δηλώνεις.

    Και η ΣΧΕΔΟΝ άγνωστη ταυτότητα των λαθρομεταναστών, είναι εξίσου κακή ημιμάθεια.

    Και ο ΣΧΕΔΟΝ άγνωστος αριθμός τους, είναι το ίδιο άσχημη ημιμάθεια.

    Η παράταση χρόνου μέχρι τις εκλογές, δεν σου βγαίνει και τόσο ιδανική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ Ή ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΛΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΕΣ ΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ.

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΕΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 15/7/09 11:49 μμ

    Εσύ τι ακριβώς είσαι/παριστάνεις; Τον φρουρό της κρατούσης τάξεως; Δημόσιος υπάλληλος είσαι, ή μόνο κομματόσκυλο της ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.