Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!

ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΙΣΑΑΚ – ΣΟΛΩΜΟΥ Κυριακή 09 Αυγούστου 2009 Συμπληρώνονται φέτος 13 χρόνια από την θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμο...

ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΙΣΑΑΚ – ΣΟΛΩΜΟΥ
Κυριακή 09 Αυγούστου 2009
Συμπληρώνονται φέτος 13 χρόνια από την θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στη μαρτυρική γη της Αμμοχώστου.
Η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ- Σολωμού που συστάθηκε πρόσφατα και απαρτίζεται από ανθρώπους που ανήκουν στον χώρο της μοτοσικλέτας, σκοπεύει να προσδώσει μαζικότητα στην φετινή πορεία των μοτοσικλετιστών για την προβολή της θυσίας των δύο ηρώων.
Στην προσπάθεια μας αυτή, θεωρούμε πολύτιμη τη συμμετοχή του κάθε μοτοσικλετιστή, τη συνεισφορά των οργανωμένων συνόλων αλλά και του απλού Έλληνα Κύπριου.
Πιστεύουμε πως η διατήρηση της συλλογικής μνήμης αποτελεί σημαντικό όπλο στον κρίσιμο αγώνα που διεξάγει σήμερα ο κυπριακός ελληνισμός για την εθνική του επιβίωση στις πατρογονικές εστίες.
Αύγουστος 1996 - Αύγουστος 2009
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

10 σχόλια

  1. ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟΣΟ ΑΔΟΞΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!ΔΙΟΤΙ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!!Η ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΘΝΟΣ!ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ!ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΘΑΝΑΤΟΙ ... ΟΣΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΟ ΓΙΝΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ.... ΑΠΟΛΛΩΝ - 2- ΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΠΛΕΟΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΜΑΣ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ.

    Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΑΣΟ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ.

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ ΤΖΕΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΩΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ Τ/Κ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤE ΣΕ ΧΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ...

    ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΣΥΚΙΕΣ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αθάνατα Παλικάρια. Τιμή και δόξα πάντα θα τα συντροφεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 1974.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΗΝΑΝ ΣΤΑΣΙΜΟΙ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΔΩΡΗΣΕ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.