Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ... ΧΟΥΝΤΑΣ Αφού η... έγκυρη, έγκριτη και πρώην αγαπημένη των τρομοκρατών "Ελευθεροτυπία" ανακάλυψε όλες τι...

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ... ΧΟΥΝΤΑΣ

Αφού η... έγκυρη, έγκριτη και πρώην αγαπημένη των τρομοκρατών "Ελευθεροτυπία" ανακάλυψε όλες τις... τρύπες του ρατσισμού, τώρα βρήκαν και νέους "εκλεκτούς της Χούντας". Σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρονται στον νέο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού γράφοντας:
"Εκλεκτός της χούντας, λοχαγός των Καταδρομών, δεξί χέρι του πανίσχυρου γ.γ. Αθλητισμού, Κωνσταντίνου Ασλανίδη, την εποχή της δικτατορίας και διορισμένος απο αυτήν, πρόεδρος του συλλόγου, ήταν ο Μιχάλης Κίτσιος, που εκλέχτηκε προχθές νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Απο τον πρώτο καιρό της δικτατορίας, ο Κίτσιος απέκτησε δύναμη με το που διορίστηκε στη θέση του λεγόμενου "κυβερνητικού εκπροσώπου". Ήταν ένα πόστο που το έπαιρναν με... απευθείας ανάθεση απο τον Ασλανίδη εν ενεργεία στρατιωτικοί, εκλεκτοί του καθεστώτος, σε όλες τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες. Μάλιστα, ο Κίτσιος ήταν εκείνος που, σύμφωνα με μαρτυρίες, έκανε την εκκαθάριση των μελών του Παναθηναϊκού, διαγράφοντας όλους όσι δεν δήλωναν πιστοί στην κυβέρνηση των συνταγματαρχών..."
Έχει καταντήσει πλέον κάτι παραπάνω απο εμμονή για την "Ελευθεροτυπία" να ψάχνει ακόμη να βρει τους "εκλεκτούς της Χούντας"! Το... Πούλιντζερ πάντως με τέτοιες "αποκαλύψεις" δεν πρόκειται να το κερδίσουν!

3 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΠΡΑ ΣΤΗΝΕ ΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρολο που ειμαι ολυμπιακος, εχω να πω τα εξης. δηλαδη τι θελει τωρα η ελευθεροτυπια κλπ δημοκρατικες δυναμεις? να τον σταυρωσουν τον ανθρωπο? εχουν καταλαβει οτι περασε η "χρυση" περιοδος της αποχουντοποιησης 74-80? και μιας και στις σπουδες μου συμπεριλαμβανεται το συνταγματικο δικαιο, εχω να προτεινω, στο εξης να κανουμε ολοι χρηση του αρθρου του συνταγματος το οποιο αναφερει ρητα οτι οι πολιτες ειναι ισοι, ανεξαρτητως φυλου, θρησκειας και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ και να μην αφηνουμε τον καθε αλητηριο(π.χ. Ιος), να θιγει υποληψεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ'αρχή ο τίτλος της εν λόγω εφημερίδας είναι λάθος. Πιο πολύ θα ταίριαζε "ελευθεροπορνεία". Διότι δεν τους απασχολεί το ότι η Ελλάδα μετά την πολυδιαφημησμένη και δήθεν "μεταπολίτευση" έχει καταντήσει ένα απέραντο κωλοχανείο που όποιος θέλει μπαίνει ανεξέλεγχτα, όποιος θέλει βγαίνει ανενόχλητος, όποιος θέλει ληστεύει το δασικό, τον ορυκτό και τον ενυάλειο πλούτο της ατιμώρητα, σκοτώνει ανυπεράσπιστους γέροντες ατιμωριτί, αυτούς που έφαγαν δισεκατομμύρια της κοινωνικής ασφάλισης κυκλοφορούν με κόττερα και διαθέτουν βιλλάρες, τους αφήνει στο απυρόβλητο του νόμου, και πολλές άλλες "δημοκρατικές" και "προοδευτικές" ρεμούλες όπως π.χ. τρομοκρατία, ανεργία, εξαθλίωση, λαθρομεταναύστευση κλπ., ασχολείται με "πολύ σοβαρά πράγματα" της περασμένης 40ετίας. Εντάξει! Τότε έπρεπε να ήσουν αγαπημένο παιδί του "Ασλανίδη". Σήμερα που πρέπει να είσαι αγαπημένο παιδί κάποιας πρασινοκοκκινομπλέ και μενεξεδί κλαδικής, ή κάποιας κιναιδικής παροικίας για να βρης θέση χαμάλη στο σουπερμάρκετ της περιοχής σου, γιατί δεν το σχολιάζει η "Ελευθερο....ία";;;; Ρε δεν φτύνετε τα μπούτια σας να κάνετε τσουλήθρα μασωνοπαπαγαλάκια της συμφοράς;;; Αντε κατσαπλιάδες. Πολύ μας τα'χετε ζαλίσει με τις παπαριές σας. Ασχοληθείτε και με κανένα σοβαρό Ελληνικό πρόβλημα. Γιουσουφάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.