Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ" ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ Ο ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΛΙΓΚΟΡΙΕΒΙΤΣ

... ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΟΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΥ" ¨... Έγκλειστος στις φυλακές του Τέτοβο βρίσκεται...

...
ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΟΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΥ"
¨...
Έγκλειστος στις φυλακές του Τέτοβο βρίσκεται σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο Φιλέλληνας αρχαιολόγος-ιστορικός, γνωστός blogger, Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς με την «κατηγορία» της αντίθεσής του στον «Μακεδονισμό» του Γκρουέφσκυ.

Την ίδια ώρα, πυρετώδεις είναι οι διεργασίες στα πλαίσια των προσπαθειών που γίνονται για την άμεση απελευθέρωσή του Σκοπιανού επιστήμονα, που το «έγκλημά» του είναι να υποστηρίζει το αυτονόητο: Ότι δηλαδή οι Σκοπιανοί είναι σλάβοι, και δεν πρέπει να αποποιούνται της ιστορίας τους.

Ήδη γίνεται συντονισμένη προσπάθεια τόσο από τον επικεφαλής του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου κ. Στέλιο Παπαθεμελή, όσο και από την Πρόεδρο της Παμμακεδονικής ΗΠΑ κ. Νίνας Γκατζούλη, ώστε να τεθεί σήμερα κιόλας η υπόθεση Γκλιγκορίεβιτς υπόψη του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το Σκοπιανό κ. Μάθιου Νίμιτς, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα. Παράλληλα, η πρόταση του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου προς τους Έλληνες Ευρωβουλευτές και Βουλευτές να δραστηριοποιηθούν άμεσα προς την κατεύθυνση της απελευθέρωσης του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έτσι ώστε η παράνομη για δεύτερη φορά φυλάκισή του να φθάσει σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς.

Να προσθέσουμε ακόμη ότι, σε εξέλιξη επίσης βρίσκεται και η οργάνωση ελληνικής αποστολής στα Σκόπια από το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, με στόχο την αναζήτηση και έμπρακτη στήριξη του Γκλιγκορίεβιτς. Στην αποστολή, έχουν ήδη δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν αυτή τη φορά προσωπικότητες όπως η Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Αμερικής κ. Νίνα Γκατζούλη, ο Γιάννης Μαύρος, γιός του ιστορικού ηγέτη της Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου Γεωργίου Μαύρου, ο Μανώλης Γαλάνης, Δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος και πολλοί άλλοι.

Καλούνται όλοι να συμμετάσχουν σε αυτήν την ανθρωπιστική αλλά και πατριωτική αποστολή, με στόχο την προστασία του αγωνιστή της Δημοκρατίας διανοούμενου Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, προσωπικότητες, δημοσιογράφοι αλλά και απλοί πολίτες, μπορούν να επικοινωνούν με τον εκπρόσωπο Τύπου του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου κ. Σταύρο Βιτάλη, στο τηλ. 6979112273. Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή αυτή για μια ακόμη φορά έχει επείγοντα χαρακτήρα, για να προστατευθεί ο Σκοπιανός αρχαιολόγος-ιστορικός από την πιθανότητα να «αυτοκτονήσει» στις φυλακές του Γκρουέφσκυ.

6 σχόλια

  1. Ο ΣΛΑΒΟΣ "ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ" ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΚΗ ΚΥΠ

    Ονομάζεται Васил Глигоров (Βάσιλ Γκλίγκορωφ, Vasil Gligorov) και είναι συνονόματος του πρώην προέδρου της Μακεδονίας Киро Глигоров (Κίρο Γκλίγκορωφ). Μέχρις στιγμής δεν εξακριβώθηκε αν έχει συγγενικούς δεσμούς με τον 92χρονο παλαίμαχο πολιτικό ο οποίος στις 3 Οκτωβρίου 1995 επέζησε βομβιστικής επίθεσης με παγιδευμένο αυτοκίνητο χάνοντας το δεξί του μάτι. Αξίζει να σημειωθή ότι το 1942 ο τ. πρόεδρος Κίρο Γκλίγκορωφ, ως νεαρός δικηγόρος, είχε λάβει οικειοθελώς Βουλγαρική υπηκοότητα. Η κατάληξη άλλωστε στο όνομα Γκλίγκορωφ υποδηλώνει Βουλγαρική καταγωγή Περισσότερα

    Οπως διακριβώθηκε ο 31χρονος Васил Глигоров συχνάζει ως αιώνιος φοιτητής στην Φιλοσοφική σχολή του πανεπιστήμιου St. Cyrill and Methodius (Αγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος) των Σκοπίων, στο οποίο φέρεται να σπουδάζει ιστορία. Αρχικά πολλοί πίστεψαν ότι πρόκειται για ανύπαρκτο εικονικό πρόσωπο που δημιουργήθηκε λόγω κάποιου κακόβουλου ιού στο διαδίκτυο. Τελικά η ύπαρξή του επιβεβαιώθηκε από τις Αρχές της γείτονος. Ο Βάσιλ Γκλίγκορωφ είναι πολίτης της Μακεδονίας, Σερβικής καταγωγής. Διαμένει μαζί με την μητέρα του στα νοτιοανατολικά προάστια των Σκοπίων, σε διαμέρισμα μάλλον πολυτελούς πολυκατοικίας η οποία βρίσκεται στον αριθμό 12-2-22 της λεωφόρου Јане Сандански (Jane Sandanski bul.) που οδηγεί στο διεθνές αεροδρόμιο Σκοπίων Alexandar Veliki (Μέγας Αλέξανδρος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ΝΕΡΑΙΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!


    ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ: ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΓΕΨΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ

    ~!~!~!~!~!~~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!
    9 Ιουλ 2009
    Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία....οι Αμερικάνοι! (e-mail του αναγνώστη ΑΠ)
    Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

    Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών,Θεσσαλονίκης,Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας,Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι,Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.

    Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για...

    ... την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.
    Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

    Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.
    Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ;

    Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ.

    Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.

    Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτάόπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
    Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (1998) ήταν20.000 δολάρια το γραμμάριο !.
    Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά

    $ 960.000.000.000.000.000
    (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι :
    960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!!)

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 (96 δισεκατομμύρια δολάρια)!
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ....



    Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία....






    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ;

    Σημείωση taxalia:
    Φυσικά το taxalia δεν είναι υποχρεωμένο να ελγξει όλες αυτές τις πληροφορίες, όμως αυτός είναι ο ρόλος των blog, δίνει βήμα ακόμη και σε πληροφορίες που «ίσως» δεν είναι ορθές.
    Η συνέχεια θα δείξει αν το εν λόγο e-mail έχει πραγματική βάση ή όχι
    TaxaliaDZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε αρχίδι ανώνυμε copy paste από τον bulgarmak??Πάρτο χαμπάρι ο φοιτητάκος σας χαλάει τη σούπα και θα σας γαμήσει με το στυλό και το χαρτί του όταν βγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη, εμένα αποκάλεσες έτσι;
    Ποιός ανώνυμος ποιός φοιτητάκος;
    Η Νεράιδα είμαι και υπερασπίζομαι την Νεράιδα, το μέηλ το γράφω ότι το αντέγραψα όπως μου το έστειλαν και σας το μετέδωσα.
    Αυτό είναι το ζόρι σου εσένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @9/7/09 12:58 πμ

    Γιατί, εσύ τι είσαι ρε burgarski, σλάβος δεν είσαι; Ακούς εκεί! "Μακεδονία" την Βαρδαρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαδικτυακή συνομιλία

    Tomas Bohinc
    Languages:
    German, English, Slowenisch, Mazedonisch und Serbokroatisch, german, english, serbo kroatian, slo

    Νεραιδα
    E, afou milas Makedonika na sou pw mia kalimera.
    Xairomai para poli pou milame tin idia glossa, den mou simbainei
    sixna na gnorizoun tin glossa ton progonon mou°!°
    Xarika para poli kai sou euxomai kalo kalokairi.

    Απάντηση προς μετάφραση παρακαλώ.

    zdravo,
    fala ti mnogu za tvoj mail.....samo na zalost ne razbiram sto si mi napisla,,,,,posto ne znaam jas da zboruvam grcki,...ako mozes napisi mi na engleski sto sakase da kazes ok...mnogu pozdravi tomas


    ===
    Εσεις καταλάβατε ότι αυτός μιλάει ...μακεδονίτικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.