Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ «ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ», «ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ» ΚΑΙ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ»

ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ; ... Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ... "ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ" ΓΙΑΤΙ "ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ"; Το περασ...


ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;
...
Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ... "ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ" ΓΙΑΤΙ "ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ"; Το περασμένο Σάββατο η «Ελεύθερη Ώρα» επανέφερε στην δημοσιότητα –ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ- και μάλιστα πρωτοσέλιδα το ζήτημα επιβολής της τουρκικής γλώσσας στα Γυμνάσια όλης της Χώρας.
...
Βέβαια το ζήτημα που έχει μεγάλη ουρά που κάποιος πρέπει να κόψει, δεν είναι καθόλου καινούργιο. Ο «Στόχος» πιό μπροστά από όλους είχε δώσει την απαραίτητη έκταση και ανάδειξη του θέματος. Όχι τώρα πρόσφατα βέβαια αλλά από την Πέμπτη 10 Αυγούστου του 2006 (Α.Φ. 246), όπως φαίνεται και από την φωτoγραφία που παραθέτουμε. Τότε δεχθήκαμε υποτιμητικά και χλευαστικά σχόλια προερχόμενα ακόμη και μέσα από τον πατριωτικό χώρο για τις «υπερβολές» τις «γραφικότητες» και τις «επικινδυνολογίες» της εφημερίδας μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κοιτάξουν ούτε μιά μέρα μπροστά. Αυτό που δεν κατανοούμε είναι πως οι ίδιοι έχουν το θράσσος να «ελέγχουν» και να «καθοδηγούν» καταστάσεις. Βέβαια ο κόσμος σιγά σιγά ξυπνάει και θα τους πάρει και αυτούς μαζί με τους άλλους με τις πέτρες και με τις κλωτσιές, αλλά μιά ζημιά την έχουν ήδη κάνει.

Μην έχετε λοιπόν καμιά αμφιβολία για τον «Στόχο» που έχει μάτια ΠΑΝΤΟΥ και μπορεί να κοιτάει μήνες και χρόνια και δεκαετίες μπροστά.΄Οσο τετριμμένο κι αν ακούγεται... το επαναλαμβάνουμε. Στήριξε την φωνή του «Στόχου» και διάβασε- διέδωσε ΣΗΜΕΡΑ αυτά που άλλοι θα γράφουν ΜΗΝΕΣ και ΧΡΟΝΙΑ αργότερα.
"ΣΤΟΧΟΣ"

7 σχόλια

  1. δεν κοιταζουν να διδαξουν τα αρχαια ελληνικα και τα νεα ελληνικα και να αφησουν ,τις παπα,,, .τα σχολεια δεν διδασκουν την πραγματικη ιστορια ,.,η οποια ειναι 40.οοο ετων.αλλα οι ,γνωστοι θελουν να πιστεψουμε οτι ειναι 8000.με 5000 ετων ,λενε ψεματα,ειναι εντολη εβραικη για να λενε οτι ειναι πιο αρχαιοι απο μας,οι γονεις πρεπει να φροντισουν να αγοραζουν βιβλια αρχαιας ιστοριασ γλωσσας και νεοτερης ιστοριας ωσυε να μορφωθουν σωστα τα παιδια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοι που αγαπανε τοσο πολυ τα τουρκικα μπορουν αν θελουν να πανε να ζησουν εκει καλα ειμασται και
    μονοι μας. τα θρησκευτικα ομως
    ηξεραν να τα κανουν πριαιρετικο.
    και μετα σου λενε γιατι καποις τους
    λενε π.............ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΕΖΙΚΑ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΓΟΥΡΟΥΣ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΑΙΜΟΥ ΟΥΡΑΓΚΟΤΑΝΓΚΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ.ΒΑΡΒΑΡΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ,.ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ,ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ//ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΥΗΔΕΣΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ,,ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ "ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ" ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ¨αλλη μια τεράστια επιτυχία του συλλόγου Κωνσταντινοπολιτών, θα πω εγώ και ας μου φωνάξετε.
    Το ζητάνε εδώ και πολλά χρόνια γιατί τα πληρώνουν τα μαθήματα στον σύλλογό τους, μια και τα θεωρούν απαραίτητα για τις μπίζνες τους στην (μ)Πόλη.
    Με τούρκικο διαβατήριο πηγαινοέρχονται και ήταν δικό τους αίτημα που με πολύ χαρά το υποστήριξαν οι Τούρκοι.
    Ας είχαν αίτημα να μιλάνε ελληνικά στην Πόλη, να σωθεί η παράδοσή της.

    Εμ συγνώμη, αλλά την αλήθεια να την λέμε.


    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα είναι παλιά ιστορία αυτή, από τον καιρό που υφυπουργός παιδείας ήταν ο Καλός. Πρέπει να ήταν το καλοκαίρι του 2006, αν θυμάμαι καλά, που το θέμα βγήκε από το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ".
    Είχε γραφεί τότε ότι τα τουρκικά θα ήταν σαν δεύτερη ξένη γλώσσα (μετά τα αγγλικά) σε όλα τα σχολεία.
    Τότε το ΥΠΕΠΘ εξέδωσε διευκρινιστική εγκύκλιο, με την οποία τα "μάζευε" κι έλεγε ότι αυτό θα ισχύσει πειραματικά μόνο στην Θράκη και το Έβρο, όπου υπάρχουν τουρκόφωνες μουσουλμανικές μειονότητες και όχι για όλη την χώρα.

    Δεν άκουσα έκτοτε τίποτε σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.