Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 - ΑΡ.Φ. 400 (1198)

... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ... ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΤΟΥ ΑΓΩ...

...
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ...
...
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΕΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ" ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΠΑΡΤΟΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ!

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ info@stoxos.gr

8 σχόλια

  1. Αν η κεντρική διοίκηση ειναι όντως πουλημένη, ο τίτλος "Αθήνα πουλημένη...." νομίζω ότι δεν ταιριάζει και αδικεί κατάφορα και την πόλη των Αθηνών αλλά και όλους εμάς τους εθνικιστές που γεννηθήκαμε και ζούμε σ'αυτήν την πόλη. Η αναφορά στην πόλη των Αθηνών σαν φταίχτη (των δεινών που έχουν συσσωρεύσει οι προδότες στην Πατρίδα), προερχόμενη μάλιστα από μία πατριωτική εφημερίδα σαν το "Στόχο", δημιουργεί κακούς συνειρμούς που τόσο ακριβά έχουμε πληρώσει, και γίνεται και "όπλο" στα χέρια εκείνων που σπέρνουν την διχόνοια και τις διακρίσεις ανάμεσα στον Ελληνικό Λαό. Καλύτερα θα ταίριαζε ο τίτλος
    "Πολιτικάντηδες πουλημένοι η Ελλάδα δεν πεθαίνει". Βεβαίως κατανοώ πως ο αρθρογράφος ουδεμία πρόθεση είχε να προσβάλλει την πόλη και σαφως εννοεί την κεντρική διοίκηση που εδρεύει στην Αθήνα, αλλά έλα που ο εχθρός παραμονεύει για κάθε ευκαιρία!! Και οπωσδήποτε θα υπάρξουν και πολλοί ανεγκέφαλοι,που θα εκμεταλευτούν το αισχρό παιχνίδι "Βόρειοι και Νότιοι" που παίζεται εις βάρος μας. Καλύτερα να ακριβολογούμε, ειδικά όταν πρόκειται για τίτλους πρώτης σελίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ... ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΙΚΩΣ. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από 23/7/09 12:20 μμ. Παιδιά συγνώμη, δεν σας ψέγω. Φαίνεται δεν έγινε κατανοητό το πνεύμα του σχολίου μου. Και πάλι συγνώμη για το εν λόγω σχόλιο. Αν θέλετε, διαγράψτε το. Όσο για το "πιο χρήσιμο", να είστε ήσυχοι. Θα ακολουθήσω την συμβουλή και το "πνεύμα" σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TI ,ΑΙΣΧΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ.ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ.ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ Η ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ,ΤΙ ,,ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑ ΤΟ ΔΙΑ,ΝΑ ΣΤΕΙΡΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΘΗΝΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ,ΟΧΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ.ΑΣΕ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΜΟΝΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ,ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΕΚΕΙ.ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ....ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασε τι γινεται στα εστιατορια,ολο το προσωπικο στην κουζινα μαγειρεουν πιανουν τα παντα ειναι ασιατες,ειχα παει με τη κοπελα μου σε εστιατοριο ανοιγει η πορτα και τι να δουμε,ολοι μαυροι.φυγαμε αμεσως,ειναι ,δυνατον να φαει ανθρωπος απο τα χερια τους,αυτοι δεν πλενονται ποτε,ασε μην κολλησουμε τιποτα,μαγκες μη τρωτε εξω,ειναι πολυ βρωμικα,μονο σπιτικο φαγητο που ξερεις τι ειναι.καλυτερα νηστικος παρα εμετος..τις σαλατες και τα κρεατα δεν τα πλενουν ποτε.τρωτε σπιτι σας γιατι θα παθουμε χολερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ,.πιανουν τα εργαλεια τους και με απλυτα χερια μαγειρεουν..εχουν διωξει απο παντου ελληνικο προσωπικο και εχουν μαυρους ουτε ικα θελουν ουτε συκα και ολοι ειναι ευχαριστημενοι,φταινε οι υπευθυνοι,που καταντησαμε,ευτυχως ειμαι παντρεμενος και τρωω σπιτι μου,μου μαγειρευει η συζυγος μου.οι μη παντρεμενοι να τρωτε στη μανα σας,υπαρχει πολυ σαπιλα δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να ηταν μονο στα εστιατορια που δουλευουν οι ξενοι και διωχνουν τους Ελληνες,γιναμε επαιτες στην ιδια μας την χωρα,παρακαλαμε για τα αυτονοητα την στιγμη που ξενοι τα εχουν δεδομενα.
    Μηπως ν'αρχιζαμε μεσω διαδυκτιου(Στοχε δεν ξερω αν μπορει να γινει αυτο)να καταγγελουμε απ'ολη την Ελλαδα καθε φυσεως επιχειρησεις που κρατανε τους ξενους και διωχνουν τους Ελληνες υπαλληλους;
    Νομιζω πως δεν υπαρχει πολη,χωριο,περιοχη της Ελλαδος που να μην γινετε αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι αλήθεια ότι τα εστιατόρια και οι ταβέρνες έχουν γεμίσει τις κουζίνες τους με αλλοδαπούς.Είμαι φοιτήτρια, εργάζομαι ως σερβιτόρα και έχω να πω πολλές ιστορίες!Όσο για την ευγνωμοσύνη τους που τους δίνουμε δουλειά;Όσο εσύ έξω πληρώνεις ένα τσουχτερό λογαριασμό για ένα μέτριο γεύμα(και χωρίς απόδειξη), κάποιοι αλλοδαποί μέσα έχουν ως αγαπημένοι συνήθεια να βρίζουν τους Έλληνες!
    Καλό θα ήταν να φτιάξουμε μια λίστα με τα ονόματα αυτών των εστιατορίων, ώστε όλοι μας να σαμποτάρουμε αυτές τις επιχειρήσεις.Αν συμφωνείτε, μπορώ να ξεκινήσω να απαριθμώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.