Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ

... ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΒΙΑΣΕ 22ΧΡΟΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Αντιγράφουμε λέξη προς λέξη από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων χωρίς να π...

...
ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΒΙΑΣΕ 22ΧΡΟΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Αντιγράφουμε λέξη προς λέξη από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων χωρίς να προσθέσουμε ούτε μιά οξεία. Η παρακάτω είδηση δείχνει ότι η επίθεση που δεχόμαστε ώς Κράτος και ώς Έθνος είναι καθολική και πολύμετωπη. Η είδηση κάνει τον γύρο της Αμερικής, χτυπώντας ανελέητα την τουριστική μας βιομηχανία, αφού παρόμοια περιστατικά με δράστες αλλοδαπούς συμβαίνουν όλο και συχνότερα στα πλέον εμπορικά τουριστικά θέρετρα μας. Έχουμε και λέμε λοιπον:

Σαντορίνη - Νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη για τραυματισμό και βιασμό 22χρονης. Αλβανός υπήκοος, 29 χρόνων, συνελήφθη το μεσημέρι στη Σαντορίνη, επειδή τα ξημερώματα «τρύπωσε» σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμενε 22χρονη, της επιτέθηκε προκαλώντας της τραύματα στο κεφάλι και το σώμα και τη βίασε. Η παθούσα κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας και άνδρες του κινητοποιήθηκαν εντοπίζοντας τελικά το δράστη, τον οποίο αναγνώρισε αμέσως η νεαρή. Η κοπελα μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

17 σχόλια

  1. Mono 5 Lekseis:
    petakste tous mbastardous Albanous EKSO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Η είδηση κάνει τον γύρο της Αμερικής”
    Αυτοί δεν ήταν που επέμειναν να ανοίξουμε τα σύνορα με την Αλβανία; Τον λουστήκαμε το “πολυπολιτισμό”, τι άλλο θέλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALA AFTI EHOUN VIASI OLI TIN ELADA KE DEN EHI PARI HAMPARI KANENAS. TIN AMERIKANIDA POS TIN ANAKALIPSANE;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γουσταρω! Να πάνε να γαμηθούνε τώρα και να φάνε πολυπολιτισμό.

    Οι μαλακίες πληρώνονται στη ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν πάμε κι εμείς στην επαρχία ρε παιδιά; Όλο φωνάζουμε έξω οι ξένοι αλλά αν φύγουν οι Αλβανοί θα ερημώσει η επαρχία... Στα περισσότερα σχολεία τησ επαρχίας φυτούν σχεδόν αποκλειστικά ΑΛΒΑΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και τι να κάνει ο νέος στην επαρχία;έχει δουλειές; έχει υποδομές; συγκοινωνίες;και ποια ελληνίδα θα ζήσει μαζί του εκεί; ούτε οι ρωσίδες δεν πάνε πλεόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι όπως τα έχουν καταφέρει οι πρασινοκοκκινομπλέ και μενεξεδί πολιτικάντηδες, μιας και επαίρονται ανερυθρίαστα (τρομάρα τους) ότι ο τουρισμός είναι η "βαριά βιομηχανία της Ελλάδος", (τις υπόλοιπες -αγροτοκτηνοτροφία-Βιομηχανία-Βιοτεχνία-Ναυτιλία κλπ.,τις διέλυσαν), επόμενο είναι να συμβαίνουν και μερικά "εργατικά ατυχήματα", όπως συμβαίνει σε όλους τους τόπους «εργασίας» Αφού λοιπόν η Πατρίδα βρίθει από εγκληματίες λαθρομετανάστες, θα το υποστούμε και αυτό. Κάποιος «αγαπούλης» λαθροβάρβαρος του Πάκη και του Βαλλιανάτου θα διαπράττει ενα έγκλημα, και θα δυσφημείται η Ελλάς γι' αυτό. Εκεί καταντήσαμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενα μεγαλο μπραβο στους γραικυλους Ελληνες που απασχολουν βαρβαρους.Οταν θαρθει η ωρα, της κορης σας της γυναικα σας της μανα σας και της γιαγια σας, τοτε ισως να ξυπνησετε ηλιθιοι.
    Ελπιζω ακομη να ψηφισατε ενα απο τα ιδια και αυτη την φορα.Ετσι ωστε να δικαιωθω συντομοτερα.
    Θα κλαιτε και θα θρηνητε αλλα τα παληκαρια της Ελλαδος εχουν τις διαταγες τους. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.(σε οσους εχουν απομεινη απο εσας βεβαιως,γιατι πρωτα θα σας "περασουν" οι φιλοι σας μουσουλμανοι).
    Ο δε Αλβανος ΑΘΩΟΣ.ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...γαμας και δεν ρωτας περι καταγωγης.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ. ΗΘΙΚΟΝ ΑΙΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είμαι απ’ αυτούς που θέλουν τους αλλοδαπούς στην χώρα, αλλά να είμαστε αντικειμενικοί. ΕΠΤΑ κρούσματα βιασμού έχουν σημειωθεί μέχρι τώρα στην περιοχή Μαλλίων της Κρήτης και ήσαν και τα επτά από Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η επαρχία έχει ηρεμία, έχει δάση, έχαι παραλίες, έχει καλές παρέες, έχει καλές ταβέρνες, έχει μονοπάτια, έχει αυτό που λειπει απο την πόλι: έχει ανθρωπιά και πολιτισμο!!! ΑΝ δεν μπορούμε να ζήσουμε εκεί μπορούμε να την επισκεπτόμαστε ποό συχνά.
    λπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνέλληνες μη φωνασκήτε! Θα τους διώξει το ΛΑΟΣ τους αλβανούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε μια γειτονία με πεζόδρομο μεγάλωναν συνεχώς 20-25 ελληνόπουλα εκεί μεγάλωσα και εγώ εκεί μεγάλωσα και τα 4 παιδία μου. ΒΓΑΙΝΑΜΕ όλοι οι γονείς έξω και κάναμε χάζι ο καθένας το παιδί του , αυτό που ήτανε στην κοιλιά αυτό που μπουσούλαγε αυτά που έτρεχαν αυτά που μάλωναν αυτά που έκλαιγαν Από τις φωνές τους γινότανε το έλα να δεις αν θες να τρελαθείς . Δυστυχώς το εγγονάκι μου έρχεται και δεν μπορεί να παίξει .Από 18 οικογένειες που έμεναν στον πεζόδρομο και τα σπίτια τους ήτανε κατοχικά πήρανε δάνειο και αγόρασαν διαμέρισμα . Έχουν νοίκιασαν τα σπίτια τους σε 9 οικογένειες Αλβανών και 6 σε τούρκους
    Έχουμε μείνει 3 οικογένειες ελλήνων. Μόνος τρόπος για να τους πολεμήσω ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΩ είναι μόλις τους βλέπω και μαζεύονται όλοι μαζί στην είσοδο του πεζόδρομου και κοιτάνε οι μαλάκες κάθε γυναίκα που περνάει ανοίγω τέρμα το στέρεο ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ βάζο σε αυτόματη αναπαραγωγή τα 3 σιντί με προγραμματισμένα τραγούδια για την βόρειο ήπειρο και Μακεδονία
    Από την εκκλησία έχω προμηθευτεί δωρεάν ηχογραφημένες λειτουργίες τροπάρια ομιλίες ,και στην αναπαραγωγή πάει ένα τραγούδι ένα τροπάριο η ολόκληρο σιντί με τα τραγούδια και ένα σιντί με λειτουργία ΕΙΝΑΙ δοκιμασμένο και λειτουργεί φεύγουν σαν τα ποντίκια Ο ένας τούρκος που είχε το σπίτι του και τζάμι έφυγε άρον /άρον Ένα είναι σίγουρο ότι ο πεζόδρομος μου ανήκει από τις 5.30 μέχρι τις 9.30 Ο Αλβανός Απέναντι μου για να μου την σπάσει έβαζε αλβανικά τραγούδια Αφού το έδωσα συγχαρητήρια και του είπα ότι δεν καταλαβαίνω αλβανικά και ότι μου αρέσει ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ και δεν θα έχουν πρόβλημα οι υπόλοιποι μόνο με εμένα που έχω το στέρεο τέρμα ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΑ ένα ραδιοφωνικό σταθμό μια ώρα προσέχοντας να μην αναφέρεται η συχνότητα και ενδιάμεσα ηχογράφησα και 2 φορές Το καλημέρα Ελλάδα ΓΑΜΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΑΣ Μόλις άκουσαν 2/3 φορές τον σταθμό από την κασέτα δεν βάζουν τώρα αλβανικά Και αν βάλουν τα καλύτερα του Καζαντζίδη Φυσικά επειδή πάω και κυνήγι για γουρούνια έχω μερικά μονόβολα μερικά εννιάβολα και….. περιμένω τον χειμώνα. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΜΕΧΡΕΙ ΑΗΔΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 7/6/09 4:34 esena filemou ke para polous pou ehoun kratisi oti klironomisan apo tous gonistous i eparhia tha tous hriasti poli grigora. ean xerate ti perimeni tin anthropotita apo tora tha ihate arhisi na spernete gia tis ashimes meres pou ine poli konta. afto pou grafo den ipotithete, ine alithia. i katastrofi ine sto katofli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διάβασα χθές στη Ναυτεμπορική οτι "το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε στην απέλαση 55 Πακιστανών υπηκόων. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το Προξενείο του Πακιστάν στην Αθήνα ανταποκρίθηκε στα αιτήματα για έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων σε υπό απέλαση υπηκόους Πακιστάν, οι οποίοι συνοδευόμενοι από 40 Έλληνες Αστυνομικούς αναχώρησαν σήμερα, απογευματινές ώρες, για τη χώρα τους, με ειδική πτήση charter.

    Στην ανακοίνωση προστίθεται πως οι απελάσεις αυτές χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Επιστροφών και ανάλογες δράσεις πρόκειται να συνεχιστούν όπως προβλέπεται και από την ισχύουσα νομοθεσία."

    40 αστυνομικοί και πτήση charter? Μπράβο περιποίηση! Τρόπος δεν υπήρχε να φορτωθούν σε ένα καράβι και να φύγουν; Και σιγά τους πολλούς που διώξανε. Σιγά την είδηση! Θα χρειάζονταν, μου φαίνεται, τακτικές ημερήσιες πτήσεις και καραβιές με λαθρομετανάστες προς τις χώρες τους για 10 συνεχόμενα χρόνια (με ταυτόχρονη παύση της εισόδου άλλων, εννοείται) και πάλι δεν θα ξεβρώμιζε ο τόπος τούτος.

    Πυροτεχνήματα και παπατζιλίκια για τα μάτια του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το in.gr αναφέρει σήμερα, οτι "η εντατικοποίηση του έργου της κυβέρνησης ξεκινά από τον τομέα της ασφάλειας, με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης. Το μεσημέρι της Πέμπτης συνεδριάζει η Kυβερνητική Eπιτροπή για να εγκρίνει έκτακτα μέτρα, όπως επιχειρήσεις-σκούπα για τους παράνομους μετανάστες, κράτησή τους σε στρατόπεδα και προσπάθεια επαναπατρισμού τους."

    Φοβούμαι οτι αυτές οι επιλογές έχουν να κάνουν πρωτευόντως με την προσέλκυση αποστασιοποιημένων ψηφοφόρων της ΝΔ, οι οποίοι στις ευρωεκλογές έδωσαν την προτίμησή τους στο ΛΑ.Ο.Σ. και σε άλλα κόμματα του λεγόμενου πατριωτικού χώρου, παρά γιατί αφυπνίστηκε το εθνικό και κοινωνικό αίσθημα των κυβερνητικών γραικύλων, και ως εκ τούτου, τα όποια μέτρα, εφόσον υλοποιηθούν, ίσως επιφέρουν κάποια μικρή ωφέλεια για τη χώρα αλλά όχι λύση του σοβαρού μεταναστευτικού προβλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΜΙΤ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

    Ένα εκτενές, αποκαλυπτικό άρθρο του Ο. Φωτιάδη:

    http://spynews-gr.blogspot.com/2009/06/blog-post_8546.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.