Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...

Δύο φωτογραφίες που πραγματικά αξίζουν όσο δυο χιλιάδες λέξεις. Απο τη μια εκείνος που έδωσε το χρόνο του για να ζωγραφίσει την αγαπημένη το...



Δύο φωτογραφίες που πραγματικά αξίζουν όσο δυο χιλιάδες λέξεις. Απο τη μια εκείνος που έδωσε το χρόνο του για να ζωγραφίσει την αγαπημένη του Γαλανόλευκη, τη Σημαία μας σε εναν εγκαταλελειμένο τοίχο και απο την άλλη εκείνος που λέρωσε μια κατάλευκη κατοικία με το σύμβολο του δήθεν αναρχισμού. Δεν θα σχολιάσω τη δεύτερη φωτογραφία, το όνομα που έχει ο ίδιος διαλέξει για τον εαυτό του τα λέει όλα. Ποιός δρα φυσιολογικά, αγαπώντας την Γή που τον γέννησε και το ίδιο το αίμα που ρέει στις φλέβες του κα ποιός μισεί στην ουσία την ίδια του την ύπαρξη εφόσον μισεί αυτό που προήλθε είναι προφανές.Ποιός άλλωστε θα τιμούσε εκείνον που έκανε το όνομα του συνώνυμο της προδοσίας, τον άθλιο προδότη εφιάλτη που έγινε η αιτία θανάτου του Ενδόξου Βασιλέως ημών Λεωνίδα και των ηρωικών 300 Σπαρτιατων και 700 Θεσπιέων;
Γεώργιος Παπασημάκης

7 σχόλια

  1. Αφού διέθεσε που διέθεσε το χρόνο του ο φίλος, ας τη ζωγράφιζε σωστά τουλάχιστον... Λείπουν δύο γραμμές από τη σημαία, μία λευκή και μία γαλάζια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΦΙ-ΑΛΤΗΣ = ΤΗΣ ΕΦΗΣ Ο ΠΗΔΗΚΟΥΛΑΣ. ΑΝΤΙΝΑΖΙ= ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΩ ΔΕ ΠΑΩ ΝΑ ΨΟΦΗΣΩ ??? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΕΦΗ-ΑΛΤΗΣ ΕΠΗΔΙΞΕΝ ΤΗΝ ΕΦΗΝ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΙΜΟΥ..... ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΙΡΗΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΩΡΕ ??? ΑΠΟΛΛΩΝ - 2- ΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτοι οι βρωμοαναρχικοι δεν ειναι πραγματικοι ελληνες.ειναι ομιχλωδους καταγωγης .αυτοι πουλανε και τη μανα τους και την οικογενεια τους για τα λεφτα που τους δινουν οι εχθροι της ελλαδας για να κανουν προπαγανδα,στο τελος ομως θα τιμωρηθουν ολοι τους και το ξερουν καλα αλλα για τετοια σκουληκια τα λεφτα ειναι το παν,ντροπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε, ναι αλητεία...
    α) Ο τοιχος ο ενας ειναι "εγκαταλελειμμένος" ενω ο αλλος "καταλευκος"
    β)ο ενας "αγαπα τη Γή που τον γέννησε και το ίδιο το αίμα που ρέει στις φλέβες του" και ο αλλος "μισεί στην ουσία την ίδια του την ύπαρξη"...
    ΟΚ! οι αναρχικοι ειναι οι "κακοι", το πιασαμε...
    Η ειδηση ΠΟΥ ειναι???
    στο οτι ο βασιλιας σου (Βασιλέως ημών Λεωνίδα) ειναι ο Λεωναηντας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επιχειρηματα, οχι αστεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οχι να λενε και για προδοσια οι ιδεολογικοι απογνοι των ταγματασφαλιτων...ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκοπός του άρθρου είναι να δείξει τις θεμελιώδεις διαφορές ως προς την προσέγγιση όχι μόνο της πολιτικής αλλά και γενικά της ίδιας της υποστάσεως ενός ατόμου απο την Πατριωτική ιδεολογία σε αντίθεση με τις αντικοινωνικές, μισελληνικές και εν τέλει μισάνθρωπες θέσεις των ψευτοαναρχικών.

    Η ιδεολογία του αναρχισμού δεν εκπροσωπείτε απο αυτους τους ανθρώπους.

    Τα δε σχόλια περι "απογόνων των ταγματασφαλιτών" σε ένα άρθρο οπου καμία νύξη δεν γίνεται για το θέμα αυτό αποδεικνύει την ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΛΠ.

    Η μέθοδος αυτή αποτελεί πάγια τακτική τους και δεν μου κάνει πλέον καμία εντύπωση, αυτοί δε δεν έχουν λάβει το μήνυμα της κοινωνίας η οποία μαζικά πλέον φεύγει απο τα κομματικά μαντρια και εκδηλώνει πια ανοικτά τις ήδη υπάρχουσες πατριωτικές θέσεις της, θέσεις που επι σειρα ετών και με συνέπεια εκφράζει και μαχόμενα υπερασπίζεται η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ.

    Γεώργιος Παπασημάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.