Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΚΟΠΕΡΝΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ...

5 σχόλια

  1. η ελλας καιγεται και το μουνι χτενιζεται.τρωνε πινουν καλοπερνανε με τα λεφτα των ελληνων και εμεις ουτε μεζε.ξεφτιλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον ειδατε τον γυφτοσκοπιανο ολο υφακι και διεκδικει και το ονομα δεν το συζηταει'ποιος φταιει .η πουστρα η ντορα που τον καλεσε να ερθει να κανει τσαμπουκαδες.και απο τους τουρκους την ,,,η ντορατην εφαγε στο κολο. δεν μας υπολογιζουνοι τουρκοι κανεις. γιοκ γοικ οι τουρκοι.δεν κερδισαμε τιποτα μονο εθνικη ξεφτιλα. και τωρα οι σκοπιανοι βρηκαν θεμα με το ,αεροπλανο για πραπαγανδα.τους αναγνωρισαν βλεπεις ως δημοκρατια της μακεδονιας...παντως δεν ειδα τους ελληνες μακεδονες να διαμαρτυρηθουν.υπνος βαθυς εχει πεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκει στην κερκυρα εχουνε βαφτησια,δινουνε το καινουριο ονομα στο μικρο, κουμπαροιολοι
    οι μαζεμενοι εκει που χασκογελανε με το κατωρθωμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝΕ....ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΝΤΟΡΙΤΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΕ ΩΣΑΝ ΤΟ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ.... ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΑΚΥΡΟ ΜΑ ΕΝΑ ΑΚΥΡΟ..... ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΦΙΝΑΛΕ ΕΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΗ ΒΙΖΑ...ΒΙΖΩΕΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΠΟΛΛΩΝ - 2 - ΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οι αστυνομικοί που αποσπασθήκαν εκεί για τα μέτρα φύλαξης από όλη την Ελλάδα,δουλεύαν κάθε μέρα 14 ώρες σαν τα ζώα για να μην πάθει ο κ@#ος τους!!Αει σιχτίρ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.