Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ! ΑΣ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!!!

... "ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" ... "Η συμφωνία του Βουκουρεστίου θα ανοίξει σύντομα, το Μακεδον...

...
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"
...
"Η συμφωνία του Βουκουρεστίου θα ανοίξει σύντομα, το Μακεδονικό ζήτημα θα κλείσει. Το Αιγαίο μας, αυτό της Μακεδονίας, πρέπει να το επιστρέψετε, Για ότι κακό έχετε κάνει θα μας το πληρώσετε, Εάν δεν το επιστρέψετε, θα το πληρώσετε στον θεό, θα καείτε απο φλόγες"
...
Ένα μνημείο μίσους εναντίον της Ελλάδος αποκαλύπτει το http://history-of-macedonia.com μέσα από ένα σκοπιανό τραγούδι με τίτλο "Έλληνες δολοφόνοι" κάποιου Ορσε Στεβκόφσκι από το γειτονικό μόρφωμα. Δείτε το βίντεο που συνοδεύει τους στίχους και διαβάστε παρακάτω την μετάφραση.
...

Οι στίχοι στα Ελληνικά απο το Σκοπιανό τραγούδι του Μίσους:
...
Eι, Έλληνες Δολοφόνοι, αρκετά με τα ψέματα σας στον κόσμο,
Δεν σας πειράζει το όνομα, αλλά σας πειράζει το Αιγαίο
Ο χρόνος έχει περάσει, η συμμαχία σας έχει καταρρεύσει
όλος ο κόσμος ξέρει τι κάνατε, έχετε αποσπάσει την αρχαία Μακεδονία
Η συμφωνία του Βουκουρεστίου θα ανοίξει σύντομα, το Μακεδονικό ζήτημα θα κλείσει
Το Αιγαίο μας, αυτό της Μακεδονίας, πρέπει να το επιστρέψετε,
Για ότι κακό έχετε κάνει θα μας το πληρώσετε
Ει, Έλληνες Δολοφόνοι, πως δεν ντρεπόσαστε να αλλάξετε το όνομα Μακεδονία
πάντα ήταν και θα παραμείνει, το όνομα Μακεδονία
όλος ο κόσμος ξέρει τι κάνατε, έχετε αποσπάσει την αρχαία Μακεδονία
Η συμφωνία του Βουκουρεστίου θα ανοίξει σύντομα, το Μακεδονικό ζήτημα θα κλείσει
Το Αιγαίο μας, αυτό της Μακεδονίας, πρέπει να το επιστρέψετε,
Για ότι κακό έχετε κάνει θα μας το πληρώσετε
Εάν δεν το επιστρέψετε, θα το πληρώσετε στον θεό, θα καείτε απο φλόγες,
θα σας συγκλονίσουν οι θεοί, στα επόμενα 300 χρόνια όλα τα νησιά θα καταποντιστούν
Δεν νιώθω λύπη που θα καείτε, ούτε και θα λυπηθώ επειδή θα πνιγείτε
Αλλά λυπάμαι γιατί δεν θα περπατώ στο κέντρο της Μακεδονικής ‘Σολούν’
Κόκκινο κρασί δεν θα πιώ, ένα “Μακεδονικό” τραγούδι μας να τραγουδώ.
...
Στεβκόφσκι ΦΥΛΑΞΟΥ... ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ! Μήπως θα έρθεις και στο πανηγύρι της Μελίτης; Τα αστεία με την Ελλάδα τελείωσαν... ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ!

24 σχόλια

  1. ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΚΟ(Ρ)ΠΙΑ ΜΥΑΛΑ.
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ Α... ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΑΣ ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ,ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΑΦΗ;ΠΩ ΠΩ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ellines min sas kanoun na hasete tin psyxremiasas olli to kseroun ti ta pi ellinas ke ti mpori na dimiourgisi afta ine skyles pou gawgisen den erxoun antigrisma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ellines Ellines min sas fowisoun ine skyliaa pou gawgisoun mono otan erti i ora o kolokotronis ta ine prosta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν ήμουν άθεος, θα παρακαλούσα τον θεό να μου κάνει την χάρη να κόψω το λαρύγγι ενός από δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κουφαλεσ σκοπιανοι θα παρετε το τριτο το μακρυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχθρός μας δεν μπορεί να είναι ο χαζός/σκλάβος σλάβος, αλλά τα αφεντικά του.

    Τα αφεντικά του κατευθύνουν και την Ελλάδα. Και τους Έλληνες πολιτικούς.
    Τυχαία για παράδειγμα είναι ο Παπανδρέου πρόεδρος της Σοσσιαλιστικής Διεθνούς;


    Αλλά, όλαααααα αυτά έρχονται δεύτερα μπροστά στον κακό μας εαυτό.
    Μπροστά στον απαίδευτο εαυτό μας.
    Που ακόμα και ο "Ελληνισμός" που εκφράζουμε είναι στην καλύτερη περίπτωση ένας φιλλενισμός μέσα απο το δυτικό τρόπο σκέψης.

    Πρέπει να βλέπουμε βαθύτερα.
    Πρέπει να σκεφτόμαστε βαθύτερα.

    Πάντως, το να στοχοποιούμε ως εχθρούς είναι άλλη μια παγίδα, η οποία δεν σε αφήνει να δείς οτι και αυτό σε εμποδίζει απο το γίνεσαι καλύτερος.

    Το χουμε επισημάνει οτι "μας κουνιούνται πολύ".
    Εμείς πως θα γίνουμε καλύτεροι σε όλα όμως;

    Παίδεια;
    Νοοτροπία;
    Τρόπος Σκέψης;
    Γνώσεις;
    Δράση;
    Ανάλυση;

    Ας διατηρήσουμε την ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΜΑΣ, όπως λεει και ο γιανναράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re paidia,afiste tous na prospathisoun na paroun ti Makedonia afou ti theloun toso poly!to theama tha exei poly plaka!ego prosopika tha paro pop corn kai tha arakso se kapio lofo ekso apo to Polykastro tou Kilkis!entelos tyxaia vriskontai 2 epilarxies armaton maxis Leopard.arage tha xreiastoun kai oi 2?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ!
    ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΕ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΥΧΙΟΥΝΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΑ ΧΑΦΤΟΥΝ, ΑΛΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟΡΩΝΤΑΣ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΡΙΟΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ).
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΥΓΜΙΟΤΥΠΑ. ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΙΓΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ (ΑΣ ΤΟ ΛΥΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΤΛ).
    Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΗΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝΙΖΟΥΝ (ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ πχ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΩΝ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ).
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΕΙΣΑΙ (ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΓΡΟΘΙΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ!)ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΧΡΩΝΟΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΤΡΙΤΩΝ (ΠΧ ΓΕΡΜΑΝΩΝ).
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ela flag video>racist content
    na katebei apo youtube asap

    outws h' allws oi skopianoi de diabazoun ta sxolia sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΡΕΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ !!!

    ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ
    =============
    ~ ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ ~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμορφωτα και γυφτοθρασυδειλα γυφτοσλαβακια των γυφτοσκοπιων.....
    ...μιαρα βδελυγματα της συμ-πτωματικης βρωμερης συγκυριας που σας δημιουργησε...παρακαλαμε μιασματα να ερθετε προς τα κατω..γιατι τοτε θα δειτε οτι δεν ειμαστε μονο λογια σαν εσας..θα δειτε στον ελαχιστο δυνατο χρονο που σας εχει μεινει, πως θα περασετε στην ανυπαρξια απο καθαρο ελληνικο ατσαλι..δεν θα προλαβετε να νοιωσετε τον πονο ρουφιανοι..θα ειναι ακαριαιο...ελατε..τι περιμενετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΣΛΑΒΙΚΑ ΣΚΑΤΑ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ.

    ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΛΛΑΔΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριοι, η Ελλάς χαρακτηριζόταν ανέκαθεν για την στωικότητα και την υπομονή της, για την φιλειρηνικότητα και την αποφυγή άσκοπων συγκρούσεων, σε διπλωματικό επίπεδο. Δεν υπήρξε ποτέ ο «τσαμπουκάς» της γειτονιάς. Δεν πολέμησε, παρά μόνο όταν δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Και όταν αυτό το έκανε, το έπραξε με φειδώ, γενναιότητα, πολεμικό ήθος και αποτελεσματικότητα μέχρι το τελικό στόχο, χωρίς υπερβολές και κομπασμούς! Εδώ όμως, οι μαριονέτες των ΗΠΑ και του Σόρος δεν αποθρασύνθηκαν! Απλά αφέθηκαν ελεύθεροι να εκφράσουν το απύθμενο μίσος που ανέκαθεν είχαν για τους Έλληνες, ως Σλάβοι και πολιτισμικοί ουραγοί των Ελλήνων. Όποτε αποτόλμησαν έως τούδε να το εκφράσουν εμπράκτως, το πλήρωσαν ακριβά και επώδυνα. Διότι η θρασύτητά τους αποτελεί ύψιστη ύβρη και σύληση της Ιστορίας μας και των προγόνων μας, είναι όμως στη μοίρα μας να περιστοιχιζόμαστε από τέτοιους γειτόνους και να πρέπει κατά καιρούς να τους θυμίζουμε ποιοι είμαστε και ποιοι είναι… Να είστε έτοιμοι λοιπόν για να τους το ξαναθυμίσουμε συντόμως! Τους εχθρούς μας θα τους τακτοποιούμε έναν-έναν. Η ώρα των σιωνιστών θα έρθει αργότερα… Τώρα ας ακονίσουμε λίγο τα άρματα για μερικά λαρύγγια!! Γιατί ξεχνάνε γρήγορα….
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ.

    ΕΛΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΤΟ 40' ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. προς ενημέρωση:

    "The President of the Republic of Macedonia, Ghorge Ivanov, dismissed Viktor Dimovski from the post of Director of the Intelligence Agency (Agenciata na razuznavanie, AR). Aleksandar Botsinov has been appointed as the new head of the agency, news agency MIA reportrs, referring to the statement of president's Cabinet.

    Dimovski was the head of ther agency since September 2007. He was named by the then President Branko Tsrvenkovski to replace the previous intelligence service’s director Kire Naumov who resigned from the post.

    The new Director of the Intelligence Agency Аleksandar Botsinov has worked at the Security and Counterintelligence Directorate. He is a son of the late former head of the General Staff of Macedonian Army (1993-96) and one-time Admiral of the Yugoslavia's Navy, Colonel-General Dragolyub Botsinov, MIA adds.
    Given that the Head of State is responsible for appointment of the agency's director, the replacement was expected, nonetheless, the procedure was rather hastened following Dimovski's activities in the opposition SDSM, daily Vest notes.

    Last Sunday, Viktor Dimovski was given a high-ranking position of the Central Council of the SDSM. The President's cabinet described this move as "surprising and disappointing," the paper marks."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όσο ασχολείστε μαζί τους, τόσο τους δίνετε αξία. Αφήστε τους αναπάντητους και θα δείτε ότι θα κόψουν τις προκλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ολοι οι σκοπιανοι ειναι για το ψυχιατρειο νομιζουν οτι ειναι στα αληθεια μακεδονες?δεν ειναι στα καλα τους ο μεγας αλεξανδρος μιλουσε ελληνικα υπαρχει στην γερμανια στηλη που εχει τον μεγα αλεξανδρο με επιγραφη που λεει ευχαριστω τους θεους που εγγενηθηκα ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. AIMA TIMH
    Elate na tin parete Slavi.....
    Emis i apli An8ropi o LAOS 8a polemisoume........
    H Politiki mas ti kani apo 1990?
    .........TIPOTA.......
    Kimounte or8i kai gemisoun tis Tsepes tous ta BODIA.
    Ego sas grafo apo Germania kai 8elo na kserete oti emeis as kai imaste makria imaste panta dipla sas.
    Imaste mia krifi spira peripou 350 atoma me to Onoma NEA DYNAMH.

    Sas Xereto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η στωικότητα και η υπομονή των δειλών μας έχει φάει!

    Να μην ξεχνάμε: η καλύτερη άμηνα είναι η επίθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. aderfia afto den ine tipota. Rhixte mia matia sto Youtube ke tha dite oti i Turkoalvani kanun chirotera.Echun pari oli tin politistiki klironomia tis Epiru mas
    ta tragudia tus chorus mas, echun kani olus tus agonistes tu 21 alvanus
    apokalun tin eleftheri Epiro Mas Tsamurya. Kyrii synergates tus ine kapii agathiarides "Arvanitikos Syllogos" den xero an sas ine gnosti
    kapios Aristidh Kolja, lene oti ta hellenika dimotika tragudia ine met
    afrasmena ap t alvanika. Kene helle
    nikes simees, vrizun ton ellinikis
    katagogis dimarcho tis Chimarrhas
    Bollano. Ascholithite ke m aftus
    kante antepithesi meso Youtube,ke pro panton tragudate ta ipirotika
    dia passon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν θα την πάρουνε ποτέ τη γη των Μακεδόνων
    την χώρα την Ελληνική, το χάρμα των αιώνων.
    Στη γη που η Ελλάδα μας την έχει για καμάρι,
    δεν θα πατήσει βάρβαρος, εχθρός δεν θα την πάρει.
    Δεν θα πατήσει βάρβαρος,
    εχθρός δεν θα την πάρει.
    Την χώρα των προγόνων μας κανείς δεν θα την πάρει,
    γιατ' είναι χώρα ελληνική, της Μάνας γης καμάρι.
    Δεν θα πατήσουνε ποτέ το χώμα που αιώνες
    πότισαν για την λευτεριά με αίμα οι Μακεδόνες.
    Για την Μακεδονία μας, Ελλάδα μας γενναία,
    σκληρά θα πολεμήσομε τον κάθε επιδρομέα.
    Στρατός φτερά και ναυτικό, κρατούν γερά την λόγχη,
    για να απαντήσουν στον εχθρό το τρίτο «Μέγα όχι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.