Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανακοίνωση Συμβουλίου «Ουράνιου Τόξου» κατά Χρυσής Αυγής...

«Κεντρικό Συμβούλιο, 23 Ιουνίου 2009: Συνεδρίασε στο Νέρεντ (Πολυπόταμο) το Κεντρικό Συμβούλιο του κόμματος. Τα μέλη του Συμβουλίου εξέθεσα...

«Κεντρικό Συμβούλιο, 23 Ιουνίου 2009: Συνεδρίασε στο Νέρεντ (Πολυπόταμο) το Κεντρικό Συμβούλιο του κόμματος. Τα μέλη του Συμβουλίου εξέθεσαν τις συνθήκες που επικράτησαν κατά την προεκλογική περίοδο στις επιμέρους περιοχές της Μακεδονίας και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.
Παρουσίασαν τα θετικά στοιχεία και εντόπισαν τα λάθη που σημειώθηκαν.
Το γενικό συμπέρασμα που προκύπτει, είναι ότι τα μέλη του κόμματος βρέθηκαν σε αυτές τις εκλογές αντιμέτωπα με μια συντονισμένη συκοφαντική επίθεση όλων των καθεστωτικών δυνάμεων εναντίον του Ουράνιου Τόξου.
Σημειώνουμε χαρακτηριστικά:
…Την επίθεση των Χρυσαυγίτων κατά την παρουσίαση του ελληνο-μακεδονικού λεξικού, τις παραμονές των εκλογών στην Αθήνα…
Επιθυμούμε επίσης να πούμε στο μεγάλο αριθμό των Μακεδόνων που δεν κατορθώσαμε να πείσουμε να μας ψηφίσει, πως θα σταθούμε αυτοκριτικά στην μέχρι τώρα πορεία μας και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ελπίζουμε να συναντηθούμε στο προσεχές μέλλον, στον κοινό αγώνα για τη διατήρηση της μακεδονικής ταυτότητας, του πολιτισμού και της αξιοπρέπειάς μας.
Γκόρε Γκλάβατα Το Κεντρικό Συμβούλιο του Ουράνιου Τόξου»!

10 σχόλια

  1. μακαρι ολοι οι ελληνες να ηταν σαν τους χρυσαυγιτες.ειναι οι μονοι που κατεβαινουν στο δρομο και φωναζουν.ειναι πατριωτες εθνικιστες με ανδρεια ηθος τιμη αξιοπρεπεια .,ευτυχως που υπαρχουν και μας εμψυχωνουν.η λασπη που ριχνουν εναντιον τους η νεα ταξη δεν μας αγγιζει.αιμα τιμη χρυση αυγη ζητω η ελλας.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν ειδα το βιντεο στη χρυση αυγη εριξα γελιο που δεν περιγραφεται.,ειδικως με τον παλιατσο κλοουν με το φιογκο,,χεστηκανε οταν μπηκαν οι χρυσαυγιτες απο το φοβο τους οι μαιμουδες βοσκο βαλλια και τα λοιπα αποβρασματα...εις ανωτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αγιάσει το χέρι τους.

    Προσέφεραν υπηρεσία στην Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την προηγούμενη Κυριακή στο πάρκο του Αγ.Νικολάου στη Νάουσα είχαν συγκέντρωση οι πολιτικοί πρόσφυγες του εμφυλίου με διοργανωτή της εκδήλωσης το ΚΚΕ.Αυτοί είναι τα μιάσματα που εκδιώχθηκαν από τον ελληνικό στρατό.Βρέθηκα εκεί τυχαία και διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι μιλάγανε σλάβικα. Λαέ της Μακεδονίας οργανώσου γιατί οι βρωμιάρηδες γυφτοσκοπιανοί αλωνίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θελουμε την ελλαδα ,ελληνικη.την ομορφη πατριδα μας πισω καθαρη χωρις ξενους βρωμια πρακτορες και κυριως χωρις προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ,Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΙΠΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ,ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η ντοριτα σενιοριτα θα επισκεφτει τα γυφτοσκοπια για να πουνε τι΄΄΄ τι δουλεια εχει με τους γυφταρεους βουλγαροσπρεματους .το αγαλμα του μεγαλου αλεξανδρου πως θα το περασουν απο τη θεσσαλονικη για να παει στα σκοπια.παλι προδοσια προβλεπω.ειναι επικινδυνη ειναι εφιαλτισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. RE PEDIA MIPOS STIN FLORINA DEN ZOUN PLEON ELLINES; DIOTI GIA NA ALONIZOUN AFTI ELEFTHERI KATI TETIO PREPI NA SINVENI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TSAKISTE TOYS SKOPIANOYS KAI TA ANTHELLINIKA KATHARMATA TOY SYRIZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.