Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

... ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ ΚΑΝΑ ΤΟΥ Ε.Λ.Α. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ. Πατέρας ενός παιδιού είναι ο δολ...

...
ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ ΚΑΝΑ ΤΟΥ Ε.Λ.Α. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ.

Πατέρας ενός παιδιού είναι ο δολοφονημένος Αστυνομικός που έπεσε σήμερα τα ξεημερώματα (6:20) από τις σφαίρες τουλάχιστον δύο δραστών. Ο Αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής εκετελούσε υπηρεσία φύλαξης έξω από το σπίτι γυναίκας, μάρτυρα κατηγορίας για την υπόθεση του ΕΛΑ και πρώην σύζυγος του εμπλεκόμενου με την τρομοκρατική οργάνωση Αγγελέτου Κανά. Ο Αστυνομικός δέχτηκε τουλάχιστον 15-20 σφαίρες και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Στον αγαπημένο ιστότοπο του επικεφαλή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Σφακιανάκη, στο Ιντυμίντια, έχουν ήδη αρχίσει τα πανηγύρια για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Αστυνομικού από τα συντροφάκια τους. Χαρακτηρίζουν μέσα στην παράκρουση τους ακόμη και... "εργατικό ατύχημα" την δολοφονία, ενώ χαρακτηρισμοί του τύπου "σκατά στον τάφο του μπάτσου" παραμένουν αναρτημένες εδώ και ώρα, χαρακτηρίζοντας απόλυτα, ολόκληρο τον χώρο στον οποίο κινούνται οι υπεύθυνοι, οι θαμώνες και οι θαυμαστές του ιστότοπου, χώρος που ταυτίζεται πολύπλευρα με αυτόν των τρομοκρατών.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 13.15: Πριν από τρία λεπτά το γνωστό φασιστοκάναλο διέγραψε όλα τα σχόλια που είχαν γίνει για την δολοφονία του Αστυνομικού, προφανώς για να μην εκτίθονται οι δηλωσίες προστάτες τους. Συνεργάτες και πληροφορίες αυτός ο χώρος είχε πάντα και μέσα στην Αστυνομία και αυτό το γνωρίζουν πλέον όλοι. Σίγουρα όμως κάποιοι στην ΓΑΔΑ ή την Κατεχάκη δεν το έχουν συνειδητοποιήσει.

42 σχόλια

  1. Αλήτη Πάκη παραιτήσου!!!
    Όχι άλλος νεκρός Έλληνας Αστυνομικός!
    Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι να δούμε τι θα ξεράσετε τώρα από τις τηλεοράσεις των εργολάβων........
    Πρέπει να αντιδράσουν οι "έλληνες πολίτες" επιτέλους...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μη λησμονήσει ο μεγαλοδημοσιογράφος "ταρζάν", να δώσει βήμα στον Ξηρό για να αιτιολογήσει τη δράση του...
    Και ο ταρζάν μας, με 5 "φύλακες" ολημερίς... αμ πώς...
    Ε ρε Ελλάδα πόσα παιδιά σου πρέπει να φάς ακόμα ωστε να ξυπνήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ;
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALA AYTOI STO APLYTOSIDE EKTOS OTI TOY OTI EINAI ANTHELLINES KAI EPANASTATES TOY PLIKTROLOGIOY EINAI KAI SKOYLIKIA STIN PSIXI TOYS AN DIAVASATE TA OSA EGRAFAN GIA TON OIKOGENIARXI POY SIKOTHIKE TO PROI NA PAEI STIN DOYLEIA TOY KAI TON DOLOFONISAN TA KOKKINA FIDIA GROYPOYSKOYLA TIS KOKKINIS TROMOKRATIAS MONO ORGI THYMO KAI EKDIKISI THA SAS PROKALOYSAN- STO DIAOLO OLOI TOYS ETSI OPOS SKOTOSAN ENAN 40XRONO PATERA ANILIKOY PAIDIOY NA TOYS KOPOYN TA XERIA KAI NA TOYS VGOYN TA MATIA-MIA ZOH DOLOFONOYN TA KOKKINA SKILIA OPOY VRISKETAI ANTHELLINES APLYTOYS KAI LOIPA GROYPOYSKOYLA TIS KOKKINIS XOYNTAS TSAKISTE TA LIOSTETA H ELLADA DEN PAITHENEI KAI DEN SVINI H ISTORIA TIS RE MALAKES KOKKINI DOLOFONOI -ZHTO H ELLINIKI ASTYNOMIA-PROKROYSTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ! ΕΧΩ ΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΣΕ 52000000 ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ! ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 1 ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΧΙΣΙΜΟ ΤΑΧΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΡΑΚΙΝΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ! "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΝΑΛΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΜΕΝΑ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ? ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ! ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ! ΟΛΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΛΑ ΧΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. “Ως τη χειρότερη επίθεση μετά τον περασμένο Δεκέμβριο χαρακτηρίζουν τα ξένα μέσα τη σημερινή δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού. Σύμφωνα με τη «yahoo! news», το σημερινό επεισόδιο σηματοδοτεί αναζωπύρωση των μαζικών κινητοποιήσεων που κορυφώθηκαν το Δεκέμβριο, λίγες μόνο ημέρες πριν τα πολυαναμενόμενα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, στα οποία πρόκειται να παρευρεθούν πολλές εξέχουσες προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο”

    Αυτό τους ενδιαφέρει τους πούστηδες, “αναζωπύρωση των μαζικών κινητοποιήσεων”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε, πού πάμε!
    Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αστυνομικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εργατικό ατύχημα μπορεί να ήταν.
    Νεκρό γιατί να έχουμε, είναι η άσχημη η φωτιά, στα πατζάκια μας, στη "βιτρίνα" των αναρχο-Ταλιμπάν, δεν ξέρω...

    Εμένα με ενδιαφέρει αν θα έχουμε άλλο 1 τέτοιο... εργατικό ατύχημα, σε προσωπικό με αρβύλες, σε νυχτερινό παράγοντα, στον έτερο του Σπύρου θεοδώρου, σε... δεν ξέρω ποιόν, δεν ξέρω με τί ακόμα - και τέλος πάντων πόσοι "Βακρινοί" μπορεί να κυκλοφορούν ή άλλα απίστευτα αραβικο-ρωσο-αλβανικά προφίλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΔΙΑ ΑΠΑΓΧΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΕΣΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΡΕΜΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. An den exoun "ergatika Atyxhmata" 5-6 aplytoi anarxikoi,den prokeitai na hremhsoun.
    Exoun Lyssaksei ta anarxokoumounia.
    As kanoun kati aytoi pou exoun thn Dynatothta.
    Eykairies yparxoun pampoles,otan exoun parei thn Dosh tous ta karkiniarika stoixeia as poume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι αστυνομικοί πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αλλιώς τα λυσσασμένα κόκκινα σκυλιά θα τους σκοτώσουν έναν- έναν.Πρέπει να οργανωθούν ομάδες αυτοάμυνας και κάποιοι ύποπτοι να "δικαστούν" συνοπτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To athens indymedia george soros, ειχε προαναγγειλει τη δολοφονια αστυνομικου τις προηγουμενες μερες. Με κειμενο που ειχε το ιδιο υφος με τη σημερινη προκηρυξη της τρομοκρατικης "σεχτας".
    Οσοι επισκεπτονται το indy, γνωριζουν καλα τι λεω.
    Τα ερωτηματα που προκυπτουν ειναι το εξης :
    1.Πως γνωριζει το athens indymedia george soros, τις κινησεις κ τα χτυπηματα τρομοκρατικων οργανωσεων ??
    2. Απο που αντλει τις πληροφοριες του κ ποιοι επιτελους ειναι οι συντακτες τετοιων καταπτιστων προκηρυξεων ??
    3. Γιατι ενω το athens indymedia george soros λειτουργει παρανομα εδω κ χρονια, δεν επεμβαινει ο εισαγγελεας ?
    4. Ποια μορφη εχει η επιχειρηση κ πως ειναι δηλωμενη - αν ειναι - στην εφορια ??
    5. Πληρωνει φορους ?? αποδιδει φπα ??
    6. Απο που χρηματοδοτειται ??
    7. Μηπως γνωστοι Ελληνες - Λακης,Τσιπας, Κουτοβικ,- κρυβονται απο πισω απο αυτη τη τρομοκρατικη γιαφκα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσο σκληρό κι’ αν ακούγεται, μήπως ο Φαλμεράυερ είχε τελικά δίκιο;;; Κατοικούν Έλληνες σ’ αυτήν την χώρα;;; Κατοικούν απόγονοι Σαλαμινομάχων, Μακεδονομάχων και όλων των αγωνιστών που έβαψαν με το αίμα τους τα άγια τούτα χώματα έχοντας μόνο ένα ιδανικό. Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;;. Ή κατοικούν αναφορατζήδες μπριζολολάτρες, κομματόσκυλα του κερατά, απάτριδες βολεψάκιδες κηφήνες;;; Ποιος και τι μας μετάλλαξε σε άβουλα ανθρωπάκια. Θυμάμαι παιδάκι ακόμα την διαδήλωση στην Αθήνα για τους ήρωες Καραολή και Δημητρίου. Πού είναι τέτοιες διαδηλώσεις που είναι τέτοιες εθνικές παραστάσεις;;; Σήμερα μόνο αν ο διαιτητής «αδικήσει» κατά την γνώμη μας την ομαδάρα «Αγανάκτηση» Άνω-Κάτω Αγγουρίτσας, μόνον τότε ξεσηκωνόμαστε και το «παίζουμε» ζόρικοι. Μας σκοτώνουν τα παιδιά (είτε με σφαίρες είτε με ναρκωτικά είτε στην άσφαλτο), και ‘μεις καθόμαστε και τους κοιτάμε από τηλεοράσεως απαθείς να πω; σαν ηλίθιοι να πω; σαν από άλλο γαλαξία να πω;; Δεν ξέρω. Έχω τρελαθεί. Μπορεί το κάθε αληταριό του κερατά να σκοτώνει ανεξέλεγκτα και ατιμώρητα;; ποιος το διόρισε δικαστή το καθίκι;; ποιος «νόμος» και ποια «δημοκρατία» επιτρέπουν τέτοια πράγματα;;; Δεν υπάρχει πολίτευμα, δεν υπάρχει συμμαχία, δεν υπάρχει συνασπισμός δεν υπάρχει ιδεολογία, δεν υπάρχει θρησκεία ή οτιδήποτε άλλο , το οποίο θα δίνει άλλοθι ή θα συναινεί, στην διάλυση ενός έθνους. Δεν είναι δυνατόν στο όνομα της δημοκρατίας ή του φασισμού ή του σοσιαλισμού η του κομμουνισμού ή οποιουδήποτε –ισμού, να διαλύεται το έθνος των Ελλήνων. Οι διάφοροι καραγκιόζηδες που το «παίζουν» υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι, νομάρχες ή οτιδήποτε άλλο, καλά θα κάνουν να βάλουν φραγμό στα καραγκιοζιλίκια τους, διότι (πλην ελαχίστων γραικύλων και δοσίλογων ) η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού σε όποιο κόμμα και αν ανήκει, δεν θέλει ούτε επιθυμεί την διάλυση του Ελληνικού Έθνους. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα όπλα. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Το δικό μου το’ χω γεμίσει. Το σύνθημα του Αρχηγού περιμένω. Θα ακουστεί άραγε;;;; Η θα έχουμε άλλο ένα Thanks giving στους πάτρωνες και τους νταβατζήδες. Ας στείλουμε επί τέλους στο διάολο κι' ακόμα παρα πέρα όλους τους ανίκανους που μας κυβερνούν και όλη την τσογλαναρία που τους υποστηρίζει.(συγνώμη για το μακροσκελές σχόλιο, αλλά δεν πάει άλλο. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. SILIPITIRIA KAI SEVASMOS GIA TON ASTYNOMIKO KAI SKATA KAI KATARES GIA TOYS KOKKINOYS DOLOFONOYS TA KOKKINA SKILIA OI ANARXOBOLSEVIKOI AFISAN ORFANO ENA ANHLIKO PAIDAKI NA PSOFISOYN OLOI TOYS KAI NA PANE STO DIAOLO OI PAKIDES KAI OLOI OI POLITIKANTIDES- PELOPONISIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξυπνατε αδερφιααααααααααα.Φτανει πια.Τσεκουρι και φωτια στους ανθελληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θελω να δειτε μια διαφορετικη προσεγγιση της δολοφονιας:
    α)ΜΗΝ ΑΘΩΩΝΟΥΜΕ τον νεκρο Αστυνομικο χωρις να εξετασουμε την συμπεριφορα του,αν υπηρξε ανταξια Ελληνα Αστυνομικου.
    β)ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΑΦΟΡΑ του νεκρου Αστυνομικου προς την υπηρεσια του οτι εχει αρκετα χρονια σε αυτη την θεση και εχει γινει γνωστος ακομα και στις πετρες με αποτελεσμα να τιθεται σε κινδυνο η ζωη του και η ζωη του μαρτυρα;
    γ)ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ τετοια αναφορα προς την υπηρεσια του,ηταν ενας βολεψακιας που μπηκε στην Αστυνομια για να παιρνει εναν μισθο! Με αλλα λογια, δεν ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ απο την μερια του ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, να σπρωξει τα αποκοιμισμενα ανωτερα βοδια της Αστυνομιας προς την σωστη κατευθυνση.Εκτος απο τους ανωτερους του που υπηρξαν εγκληματικα αδιαφοροι,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,αν δεν εκανε αναφορα για οσα συνεβαιναν,δεν φερει μονον ευθυνη αλλα θελει και μεταθανατιες καρπαζιες!!
    δ)Οταν δεχεσαι καποια διαταγη και βλεπεις οτι ειναι παρανομη,ο κανονισμος λεει τι πρεπει να κανεις.ΤΟ ΕΚΑΝΕ;;;Οχι!
    ε)
    Γιατι μπηκε στην Αστυνομια;Για να κοιμαται ορθιος;;;Μηπως για να ακολουθει τους διαφορους Εθνοπροδοτες ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς απο κοντα ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΕΙ Η ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;
    Μηπως για να μην φερνει αντιρρησεις σε ανωτερους και να κυλαει η μερα και να τρεχει ο μισθος;
    Εν κατακλειδι:Προσπαθω να πω οτι αν τα πραγματα πανε θεοστραβα στην Χωρα μας,δεν φταινε μονον οι επανω..Φταιει και η αφεντια μας που παρακολουθει απαθως τα τεκταινομενα.
    Φαντασθειτε τον θανοντα Αστυνομικο,να εχει κανει επιστολη προς τις εφημεριδες του Πατριωτικου χωρου και να ζητα την γνωστοποιηση του θεματος.
    Ο Αστυνομικος αυτος,ισως ηταν καποιος απο τους χιλιαδες ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ως προς τα Εθνικα θεματα και την καταντια της Χωρας.Καποιος που του μιλας για την Ελληνικη Ιστορια και αυτος σου μιλαει για ποδοσφαιρο και τσοντες!
    ΑΣ ΔΟΥΜΕ επιτελους,κατω απο το χαλι.Ας δουμε πως επρεπε να ενεργησει ο ιδιος εφοσον η υπηρεσια του δεν τον καλυπτε..
    ΕΓΩ,εχω τουλαχιστον 2 στερησεις βαθμων διοτι ΑΡΝΟΥΜΑΙ να υπακουσω σε παρανομες εντολες.ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ;
    Ναι!!!Συμφωνα με τους νεοΕλληνες,ειμαι μαλακας που δεν εκανε το κοροιδο για να παιρνει βαθμους και να περναει καλα!
    Κασι επειδη βλεπω καποιους να μιλανε για ΕΛΛΑΔΑ που τρωει τα παιδια της,να επαναλαβω τα λογια ενος Ελληνα Ιστορικου:
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!
    Οσοι μιλανε για Κρατος,ας παψουν να μιλανε για Κρατος.Δεν υπαρχει Κρατος..Αυτοκαταργηθηκε!!Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ.Βλεπεις Αστυνομικους οι οποιοι στερουνται Εθνικης συνειδησεως!!!Αξιωματικους των Ενοπλων Δυναμεων χωρις Εθνικη συνειδηση.Και οταν λεω Εθνικη συνειδηση,εννοω ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ.
    Εχουμε φθασει στην αρχη του τελους.Αν δεν αντιδρασουμε δυναμικα ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ,η Ελλαδα παει περιπατο.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΕΛΕΤΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ.
    Βλεπουμε εκπομπες οπου υβριζονται Εθνικα ιδανικα αιωνων και γινεται αΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ να διαμαρτυρηθουν!!Να πουν εστω μια λεξη!Βγαζουν τον σκασμο!!!Και αναρωτιεσαι:Τι στο διαβολο;Την στολη με τα αστερια γιατι την φοραει;Για μοστρα;;;
    Δεν φταινε, λοιπον,μονον οι Αναρχοτετοιοι..Φταινει και οι ΑΝΑΡΧΙΔΕΣ "ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ".

    Ο εχων ωτα,ακουειν ακουετω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΟΡΙΣΤΟ ΦΟΒΟ, ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΚΑΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ! Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ!ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΕΓΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΓΕΜΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΩ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TO EHO KSANAGRAPSI KE TO EPANALAMVANO: ME EFHOLOGIA DEN GINETE DOULIA. ASTINOMIKI VGALTE TOUS SIGASTIRES KE PARTE TON NOMO STA HERIASAS ALIOS TA IDIA THA PATHENETE KATHE TOSO. KE NA TOUS EXIGISETE OTI OPIOS THELI NA ZI SE ZOUGKLA AS PAI STIN AFRIKI I STA KIPARISIA...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο εχων ωτα,ακουειν ακουετω.

    17/6/09 11:27 μμ

    THELO NA PISTEVO FILEMOU POS YPARHOUN POLI ME TO DIKOSOU SKEPTIKO STIN ASTINOMIA. GIATI LIPON DEN DIMIOURGITE MIA OMADA METAXISAS KE NA VALETE OSOUS PREPI STON HORO POU TOUS ANIKI; GNORIZETE POLI KALA OTI MPORITE. TORA GIATI DEN TO KANETE AFTO DEN MPORO NA TO XERO. MIA PROSPATHIA OMOS DEN VLAFTI..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 17/6/09 11:27 μμ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. AFOU TO IDYMEDIA DIAPRATH TOSES PARANOMIES OPOS KALESMA SE BIEPRAFGIES KATA ANTROPON,YBRISMOUS ASTYNOMIKON OPOS TO MBATSOS POU EINE PARANOMO,KALESMATA GIA DIAPRAXH EGLHMATON.OLA AYTA EINE PARANOMA.AN PERIMENOUME APO TO KRATOS SOTHIKAME.DEN YPARXH KAPIOS ELLHNOFRONAS DIKIGOROS H AKOMA KAI APLOI POLITES NA TOUS ARXISOUME STIS MYNISEIS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ:
    Α)ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΛΩΝ.
    Β) ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
    Γ)ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
    Δ)ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΕΧΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΞ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ. ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΣ. ΟΜΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ.Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗ ΜΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ...
    ΑΝ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ!
    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΒΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κρέμαλα τώρα σε όλους τους αναρχοάπλυτους και τους προστάτες τους (ροζ Αλέξης, ιοί κτλ).
    Αυτοί είναι ο εσωτερικός εχθρός που είναι πολύ πιο ύπουλος από τον εξωτερικό.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρέπει οι ίδιοι οι αστυνομικοί να αντιδράσουν.Να κάνουν "στάση" και να μην φυλάξουν ξανά κανέναν πούστη πολιτικάντη ή διαπλεκόμενο επιχειρηματία, δημοσιογράφο.Μέχρι να αποφασιστεί ο ρόλος και οι αρμοδιότητες των αστυνομικών και επιτέλους να αλλάξει ο νόμος περί χρήσης όπλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πότε άραγε θα ξυπνήσουν οι Ελληνες αστυνομικοί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Δεν φταινε, λοιπον,μονον οι Αναρχοτετοιοι..Φταινει και οι ΑΝΑΡΧΙΔΕΣ "ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ"."
    Εδώ ο κύριος Αντωνιάδης έβγαινε στα κανάλια και καμάρωνε για το πόσο άθεος είναι, τι να λέμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Διαβαζω για χειροδικειες και γελαω. Εχετε σκοτωσει πολλα ατομα καποιοι εδω μεσα και περιμενετε απο καποιους ενστολους να κανουν το ιδιο...Το να εχει το οπλο καποιος απο το να το χρησιμοποιησει εχει διαφορα απο 'δω μεχρι απεναντι.

    Ημαρτον με τις αηδιες καποιων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. προς 1:19
    περίμενε τότε τους επόμενους Ολυμπιακούς αγώνες, όποτε γίνουν, αν ζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από κάθε είδους δεξιές/αριστερές ιδεολογίες. Αντε γαμηθήτε και εσείς και αυτοί, μαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητέ κύριε "Ο έχων ωτα,ακουειν ακουετω. 17/6/09 11:27 μμ". Η προσέγγισή σου και σωστή είναι και πραγματική. Είναι όμως η μία πλευρά του προβλήματος, την οποία εσύ πιθανόν να έχεις ζήσει από πρώτο χέρι, και ‘μεις βιώνουμε τα αποτελέσματα. Στέκομαι όμως στην αφαίρεση μιας ζωής (έστω κι αν ο μακαρίτης ήταν όπως λες ένα άβουλο βολεμένο δημοσιουπαλληλάκι). Ποιός είναι αυτός ή αυτοί που αποφασίζουν ποιός θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες και τα "πιστεύω";; Ποιός τους διόρισε θεούς, ή δικαστές;;; Αν κάποιος κάνει σ' αυτούς ή στις οικογένειές τους το ίδιο θα τους αρέσει;;; Παραδέχομαι ότι ο άκρατος κομματισμός, έχει μετατρέψει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας σε "παιδικές χαρές" και «τσίρκο». Σύμφωνοι!!! Αυτό όμως δεν δίνει το δικαίωμα στον οιονδήποτε (ανεγκέφαλο) να αφαιρεί ζωή με το έτσι θέλω ή με το σκεπτικό ότι χτυπώντας τον υπάλληλο θα "συγκινηθεί" το αφεντικό. Είναι σαν να χ....κε η φοράδα στ' αλώνι. Ξέρεις (απ' ότι συμπεραίνω απ' τα γραφόμενά σου) πολύ καλά, ότι "στήθηκε" ολόκληρο θέατρο με τον ανθ-υπό-τρομοκράτη που του έδωσαν μια κροτίδα για να σκάσει στο χέρι του, για να αρχίσει το τρελό φαγοπότι που λέγονταν ολυμπιακοί αγώνες ( π.χ. το C4I "παίζει" στα κανάλια μέχρι σήμερα) και γιατί έτσι είπαν τ' αφεντικά στους διορισμένους υπαλλήλους τους που το "παίζουν" πολιτικοί. (αν κρεμάσουν τους πολιτικούς, οι «δικοί» μας θα πάνε άδικα). Σήμερα που χίλια-μύρια προβλήματα βασανίζουν τους Έλληνες, μια δολοφονία στην τύχη δεν δίνει κάποιες λύσει σε κάποια αδιέξοδα;;;; Σ’ αυτήν την χώρα δεν χρειάζονται «αυτιά». Μυαλό χρειάζεται για να σκεφτεί να δώσει αποτελέσματα. Όμως με τον καθημερινό και 24ωρο βιασμό της νοημοσύνης μας από τα μαζικά μέσα εκμαυλισμού περιμένουμε προκοπή;;; Και ο νοών νοήτω. (Ελλάδα έχεις ταλέντο. Έλληνες σκεπτόμενους δεν έχεις.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. den ksero an diabasate tin Prokyrhksh,alla ayto pou grafei gia mbatsous pou trone Ntonats,H apo Amerikh mas erxetai (to keimeno)lege me soros & cia,H apo POLY Blammena poustrakia pou ta MME kai eidika h TV tous exei kanei Plysh Engefalou.Giati?
    Ma...oi monoi mbatsoi Ellhnes pou trone Ntonats einai se ena Diafhmistiko ths Nova,an 8ymastai.
    Ego pantos pisteyo stin Proti ekdoxh.
    Giati ZWA,pou ekanan tetoio pragma,Apokleiatai na kataferoun na grapsoun otideipote,akoma kai aythn thn Kataptysth Prokyrhksh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αν σκεφτούμε ότι πίσω από κάθε μορφής τρομοκρατία στην Ελλάδα κρύβονται οι ξένες μυστικές υπηρεσίες,ας σκεφτούμε αυτό το χτύπημα που αποσκοπούσε?Άποψη μου είναι ότι θέλει να δώσει ώθηση στα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου να συνεχίσουν να εκδηλώνουν επιθέσεις στην Αστυνομία ,παρουσιάζοντας την ευάλωτη,και σε κάποιους αστυνομικούς έναυσμα για μη νόμιμες συμπεριφορές σε βάρος νεαρών με "περίεργες" εμφανίσεις ή αλλοδαπών.Γενικά να δημιουργήσει ένα κλίμα στο οποίο θα είναι εύκολη η παραγωγή συμβάντων σαν αυτό που "πυροδότησε" τα γεγονότα του Δεκεμβρίου.Όσο για τον δολοφονημένο συνάδελφο,καλό σου ταξίδι αδερφέ,και κουράγιο στην οικογένεια του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η Ελληνική αστυνομία είναι γεμάτη από άπραγα παιδάκια, αγοράκια και κοριτσακια, που παίζουν όλη μέρα με τα κινητά τους. Αυτά θα πιάσουν τα αιμοσταγή κόκκινα σκυλιά του Αλαβάνου και της Κουρτοβικ ? Άμα έχεις ζωσμένα τ΄άρματα πρέπει νάχεις και ψυχή για να τα κρατήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καποιος στο στελευταιο του σχολιο,γραφει οτι Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

    Κανενας δεν θελει να παραστησει τον Δικαστη και να αφαιρεσει ανθρωπινη ζωη.Ωστοσο,εδω λεμε οτι δινουμε την τελικη μαχη:ΜΑΧΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
    Δεν θα σας κανουμε την χαρη..ΔΕΝ θα εξαφανισθουμε μεσα στην νυχτα ΧΩΡΙΣ να δωσουμε σκληρη μαχη.Και η μαχη γινεται ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
    Να και μια αποδειξη κατευθειαν βγαλμενη απο την ματωμενη Ιστορια μας:
    "ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΡΕΦΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΜΟΥ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΝ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΦΡΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΤΟΥΣ.
    ΘΕΛΩ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΠΟΝ ΠΡΟΣ ΒΛΑΒΗΝ ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΛΕΘΡΟΝ ΤΩΝ,ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ".
    Λοιπον "Ζωρζ",ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΛΕΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.Πηγαινε να βρεις τον Βαλλιανατο και την παρεα του.
    Θα περιμενε κανεις οτι θα ανησυχουσες μηπως τυχον χαθει ο ελεγχος και σκοτωθουν αθωοι.Αλλα εσυ,δεν το θετεις ετσι.Δεν ανησυχεις για κατι τετοιο.Θελεις να θεσουμε την ανθρωπινη ζωη επανω απο καθε αλλο ιδανικο και ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για την πνευματικη δολοφονια του Εθνους που επιχειρειται απο κονδυλοφορους και μη.
    Ξερεις, η δολοφονια δεν γινεται μονον με το οπλο ΑΛΛΑ και με τις γραφιδες.Και με την προπαγανδα.
    Κανενας δεν θελει να σκοτωσει κανεναν.Αλλα ειμαστε υποχρεωμενοι να υπερασπιστουμε ΟΧΙ ΤΗΝ αριστερη η δεξια ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ-οπως ανοητα και επιδερμικα το εθεσες-αλλα τις ριζες μας.Τα παιδια μας.Τα ιδανικα μας.Δεν εχει αλλο χωρο πισω μας για οπισθοχωρηση.Τειχος ΘΕΟΡΑΤΟ υψωνεται..και γραφει ΕΛΛΑΔΑ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. μα ρε παιδια πως οι μπατσοι να μη θελουν το ιντυ αφου βλεπουν οτι ποριες και εκληλωσεις γινονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΑΠΟΨΕ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 24 ΣΦΑΙΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ, Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΕΡΩΝ;
    MHΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ, ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΟΡΦΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ;
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο (ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ), ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΤΟΥ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟΥ ΠΟΥ EΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ;
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΟΡΓΗ, ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣIΓΟΝΤΑΡΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ JERONYMO O ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΑΓΟΣ
    ΕΚ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΥΠΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ, Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΑΚΟΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΑΡΧΩΝ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αλήθεια που είναι ο παππουλάκος, δεν έχει να κάνει καμιά βαρύγδουπη δήλωση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ "ΠΑΚΗ"!!!

    ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αυτη η γρια τσατσα με την περουκα ο πακης ποτε θα παραιτηθει επιτελους να ξεβρωμισει ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Επαναλαμβανω:Κανενας δεν θελει να παραστησει τον Δικαστη.Υπαρχουν Δικασται οι οποιοι ειναι εντεταλμενοι απο την Πολιτεια προς τουτο.Ωστοσο,ειμαστε σε σημειο που πρεπει να αποφασισουμε ΑΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ η ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ..Εμεις και τα παιδια μας.Δεν εχουμε το δικαιωμα να στερησουμε το αυριο απο τα Ελληνοπουλα.Σας πληροφορω οτι η θανατικη ποινη,ισχυει σε αρκετα πολιτισμενα Κρατη και την επιβαλλουν Δικασται.ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ η εννοια του Κρατους,δεν θα καναμε αυτη την συζητηση.
    Η εκτελεση ενος ανθρωπου,ειναι δυνατον να οδηγησει σε περιεργες ατραπους και πρεπει να ειναι αιτιολογημενη ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του καθενος ΑΛΛΑ με την κοινη λογικη,τα ιδανικα των προγονων,τα διδαγματα της Ιστοριας του Εθνους και τις πραξεις του ορισμενου ατομου.
    Στην περιπτωση του Αστυφυλακα,η αιτιολογηση ειναι η ακρατη Αναρχοκομμουνιστικη ιδεολογια,της βιας και του εγκληματος, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ του Αστικου Κρατους και ως τετοιος θεσμος στρεφεται εναντια στα 'ΛΑΙΚΑ"-δηλαδη κομμουνιστικα- δικαιωματα οποτε πρεπει να χτυπηθει αμειλικτα! Θα δειτε οτι θα επικαλεσθουν γενικολογες αναφορες χωρις συγκεκριμμενες αιτιες.Προκειται για τυφλα και θλιβερα κομματοσκυλα που συρονται απο τη κοκκινη μυτη καποιων κατσαπλιαδων της Στεππας!!!
    Αν οι Κομμουνιστες σεβοντουσαν τα "ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ",θα ζηταγαν δημοψηφισμα για το Μεταναστευτικο.Στην πραγματικοτητα,μας γραφουν στ'αρχιδια τους!Και γω,τους γραφω στα δικα μου και καθε φορα που συναντιομαστε φροντιζω να τους τσαλακωνω!
    Παντως εγω,θελω να τονισω κατι στον κυριο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ και τους ανθρωπους του ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟ:Κυριε Παυλοπουλε,δεν θα εισαι συνεχεια Υπουργος και ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ,δεν θα εχεις μονιμως προστασια...Καποτε,θα παψουν να σε φυλανε και ΤΟΤΕ...το Εθνος ΘΑ ΣΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΣΚΛΗΡΑ.
    Εχεις και παιδια.Αυτη η προδοσια που διαπραττεις εναντιον του Ελληνικου Εθνους,θα σε ξεκληρισει εκ θεμελιων.ΔΕΝ ειναι μακρια αυτη η ωρα.Και εαν ζεις,το οφειλεις στο οτι δεν υπαρχει ο εξοπλισμος που υπαρχει ελευθερα σε αλλα Κρατη.Εχεις 35 εικονισματα στο γραφειο σου και απατας την γυναικα σου συστηματικα ενω σε δερνουν οι απατημενοι συζυγοι ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΙΣ ΚΑΙΡΟΝ!!!
    ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ την Ελλαδα,παιρνεις χρηματα απο ξενους ως ανταλλαγμα για να φερνεις ξενους ενω προκαλεις σκανδαλο διοτι αγνοεις το Ευαγγελιο το οποιο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΙΜΑΣ!
    Εισαι ο ιδιος ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.Μονον αυτος μπορει να επιδειξει τοσο ποταπη συμπεριφορα.
    Θελεις να χτισεις τζαμι κατοπιν εντολων του Αρχικιναιδου που κρυβεται πισω σου..Ανθρωπε μου,δεν αντιλαμβανεσαι τι θα συμβει στην Χωρα ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΛΟΣ η ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ και ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ ενω ατιμασει και το σωμα του βαζοντας του ενα αγγουρι στον πισινο;;;
    Καταλαβαινεις τι θα συμβει την επομενη ημερα;;;Καταλαβαινεις οτι θα ερθει THE JUDGEMENT DAY;;;
    Θα καει ολη η Ελλαδα!!!
    Κυριε,φυλαγε μας ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟΝ ΣΟΥ Παυλοπουλο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.