Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

Σας το είπαμε πριν λίγες ώρες ότι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Εχουμε συμπλοκές κατοίκων με λαθρομετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα και κατ...

Σας το είπαμε πριν λίγες ώρες ότι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Εχουμε συμπλοκές κατοίκων με λαθρομετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα και καταστροφές! Θα σας ενημερώσουμε για νεώτερα

26 σχόλια

  1. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ (ΝΑΙ! Ο "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ" ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥΣ) ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ "ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ", ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ (GUARDIA CIVILE)ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΕ ΟΣΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
    1. ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ.
    2.Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΑ ΑΠΟΣΟΒΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.
    3. ΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ: ΛΙΩΣΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΜΕ ΠΑΝΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ?!!!!!
    ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες ρε κακομοιρη, που θα μιλησεις για την Ισπανικη Επανασταση ετσι. Ο λαος μια χαρα ζουσε στις κολλεκτιβες, βλακα ε βλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι πολιτικάντηδες δεν άνοιξαν τα σύνορα και οποιος θέλει μπαίνει και ότι θέλει κάνει? και οι πολίτες που διαμαρτύρονται τους ψηφισαν και τους ψηφίζουν ακόμα!

    και στο κάτω κάτω λογικά να το πάρουμε αυτοί όλοι πεινασμένοι και μη, ξένοι, τι φταίνε που "εσύ" άνοιξες την πόρτα στο σπίτι σου ήρθαν να φάνε κάτι.. πρέπει να τους σκοτώσουμε γιατί είναι πεινασμένοι?
    εγώ θα πρότεινα να τους φορτώσουμε αναλογικά σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη που στην ουσία έχουν πληρώσει τους δικούς μας κλεφταρεους επιδοτώντας τους να τους μαζεύουμε εδώ λες και το κράτος μας είναι κέντρο διερχομενων! και άλλοι τρώνε τις επιδοτήσεις και οι άλλοι τα πλήθη τω μεταναστών!

    Θέλω να δω την μέρα που βλάκας έλληνας θα ξυπνήσει και δεν θα τρώει κουτόχορτο από διαφορους απατεώνες πολιτικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. DEN MAS KATELAVAN STON POLEMO OI ITALOI THA MAS KATALAVOYN EN ETH 2009 OI AVGANOI OI PAKISTANOI KAI OLOI OI KOPRIA KAI VROMIA AYTO EINAI TO KRATOS TOY PROKOPI AGAPITOI ANAGNOSTES TOY STOXOY ANTEPITHESI TORA NA MHN TOYS AFISOYME AYRIO NA KANOYN SIGENTROSI ARKETA MAS VROMISAN THN OMORFI ATHINAMAS EJO OI JENOI TSAKISTE TOYS ANTHELLINES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΡΑΝΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟ NO PASARAN ΕΓΙΝΕ HAN PASADO. ΜΗ ΣΚΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΕΦΤΑΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ) ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φοβάμαι ότι νοιώθω δέος, για τους Αγιο-Παντελεήμονες κατοίκους.

    Να κατέβαινα να βάψω μία περίμετρο από οδούς γαλανή, και με σπρέυ στον τοίχο 'Αγαθονήσια Παντού' ;

    Άσε, εδώ τρέχουν και δεν φτάνουν να προλάβουν λίγη παραπάνω τάξη, να έχουν και τις συμβολικές 'εξάψεις' μου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΧΗΜΑ ΤΡΟΠΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ) ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει! Διαλέξτε την πλευρά που θα πάρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε που υποστηρίζεις ότι ο λαός ζούσε "μια χαρά" στις κολλεκτίβες, ή είσαι άσχετος από Ιστορία ή είσαι αναρχοάπλυτος κι εσύ! Σε παραπέμπω στο βιβλίο "Κολλεκτιβισμος και Αυτοδιαχείρηση στην Ισπανία 1936-1939" γραμμένο από τον Αουγκουστίν Σέχυ, ο οποίος δεν ανήκει στον "Δεξιό χώρο", αλλά έχει το σθένος να δείξει ότι στις περιοχές που ήλεγχαν οι Αναρχικοί, ο Λαός ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ να συμμετάσχει στις κολλεκτίβες, αλλιώς του έπαιρναν την περιουσία και τον εξόριζαν, με σοσιαλ(η)στικό τρόπο! Οπότε, ίσως πρέπει να ξανασκεφτείς το ποιος πραγματικά είναι ο ΒΛΑΚΑΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοπρία και βρώμα ήταν ρε και οι έλληνες που πηγαίναν στην αμερική και τη γερμανία??
    Έλεος, βολεψάκηδες. Αυτοι οι μετανάστες (οι σύγχρονοι δούλοι) έχουν τραβήξει τα πάνδεινα και εσείς αντι να τα βάλεται με το ίδιο το σύστημα που δημιουργεί αυτές τις ανισσότητες (που είναι η ίδια η ιδέα του κρατους) τα βάζεται με το αποτέλεσμά του.

    Και έπειδη κάποιος μίλησε για τον ισπανίκο εμφύλιο, μια απο τις σημαντικότερες επαναστάσεις της ιστορίας, ας μας πει με στοιχεία και όχι μπουρδολογίες τι και που έγινε το γεγονός (αν και αμφιβάλλω αν έγινε όντως) και να μας πει καλύτερα για την guernica (έγινε και πίνακας απο τον picasso) που οι εθνικιστές με τη βοήθεια του χιτλερ την ισσοπέδωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 22/05/09 2:42.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ , ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΓΟΠΟΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΠΛΥΤΑΚΟ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Ή ΤΟΝ ΌΠΟΙΟ ΕΧΘΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ; ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ ΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : Ή ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ Ή ΔΙΑΛΕΞΕ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αλήτη ΠΑΚΗ θα το πληρώσεις ακριβά όλο αυτό το χάλι εσύ και η υπόλοιπη συμμορία της πουστρό-νουδούλας.....
    Τώρα αποδεικνύεται περίτρανα ότι τον Μακαριστό Χριστόδουλο τον "έβγαλαν" από την μέση για να βάλουν τον κουμμουνιστή Τζερόνυμο που δεν βγάζει άχνα για τις ορδές των ξένων βαρβάρων που λεηλατούν την χώρα και τις ζωές μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ:

    ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
    Καθημερινά, ολόκληρες φουρνιές λαθρομεταναστών καταφτάνουν στην Ελλάδα μας γιατί απλά κανείς άλλος πλέον δεν τους δέχεται. Και το χειρότερο είναι ότι όλοι τους αυτοί είναι ισλαμιστές φανατικοί στη μεγάλη πλειοψηφία τους...Ένα λάθος να κάνεις και χωρίς να το καταλάβεις μάλιστα αφού ο πολιτισμός, τα ήθη και έθιμα τους, μας είναι άγνωστα, σου πήραν το κεφάλι με τη χατζάρα. Είδατε τι έγινε πριν 2 χρόνια όταν κάποιοι Δανοί δημοσιογράφοι δημοσίευσαν ένα σατιρικό σκίτσο του Μωάμεθ χωρίς φυσικά να ξέρουν ότι απαγορεύεται η απεικόνιση του Μωάμεθ από το Κοράνι και κάηκε το σύμπαν σε όλο τον κόσμο σχεδόν. Αυτό το Μεσαίωνα θέλετε στην Ελλάδα μας και συνεχίζετε να μας τους φέρνετε όλους αυτούς τους περίεργους τύπους που δεν ξέρουμε αύριο κιόλας τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν στη χώρα μας; Το περίμεναν ποτέ οι Αμερικάνοι ότι θα τους έριχναν τους δίδυμους πύργους, οι Ισπανοί και οι Άγγλοι περίμεναν ποτέ να τους ανατινάξουν στο Μετρό; Εσείς αλήθεια τι περιμένετε άραγε; Κάτι διαφορετικό;

    Αλλά ας μπούμε στο θέμα. Είχα χθες μία σύντομη κουβέντα με έναν αξιωματικό της Αστυνομίας γνωστό μου, ο οποίος μου εκμυστηρεύτηκε ότι υπάρχει εντολή από τον κύριο Πάκη και τον κύριο Μαρκογιαννάκη και με σύμφωνη γνώμη του κυρίου Τσιατούρα, ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ οι λαθρομετανάστες από τους αστυνομικούς στο δρόμο γιατί όλοι τους σχεδόν οι αλλοδαποί είναι παράνομοι και θα πρέπει μετά να τους συλλάβουν. Οι σποραδικές "σκούπες" γίνονται καθαρά για το θεαθήναι... και το μεγάλο πρόβλημα είναι το ότι δεν έχουν πουθενά χώρο να τους κρατήσουν εάν τους συλλάβουν, ούτε στα κρατητήρια της αστυνομίας που είναι εδώ και χρόνια τίγκα από κρατούμενους, τους οποίους μάλιστα ταΐζουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί με τα δικά τους χρήματα, ούτε χώρος πλέον υπάρχει στις φυλακές οι οποίες μάλιστα "φιλοξενούν" μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερους εγκλείστους από όσους είχαν σχεδιαστεί εξ αρχής να φιλοξενούν οι φυλακές στην Ελλάδα!!!!

    Δεδομένου μάλιστα ότι μόνο στην Αθήνα και την Αττική υπολογίζονται οι μετανάστες σύμφωνα με την αστυνομία, σε πάνω από ενάμισι εκατομμύριο (!!!!!!) και μιλώ μόνο για τους παράνομους και όχι όσους έχουν εξασφαλίσει πράσινη κάρτα, καταλαβαίνετε ότι πλέον η χώρα μας έχει παραδοθεί στους λαθραίους και δεν υπάρχει πλέον καμία απολύτως προοπτική να δούμε καλύτερες μέρες όπως σας τάζουν. Μάλιστα ο Πάκης συνεχίζει να ευχαριστεί τους λαθραίους που επιλέγουν την χώρα μας σας τόπο προορισμού τους! Τα αστεία τελείωσαν και πλέον χρειάζονται πολύ δραστικές λύσεις για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε, λύσεις οι οποίες δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστούν από τη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ούτε φυσικά από το ΤΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ ή τους Οικοπόρδους Παπαράσινους.

    Μάγκες αν δεν το καταλάβατε, πάει η Ελλαδίτσα μας που κατάφερε να ζήσει επί 3000 χρόνια τουλάχιστον. Μας κατέλαβαν οι κατακτητές εισβολείς εν καιρώ ειρήνης και μας έπιασαν στον ύπνο.

    Και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι ακόμα να ξυπνήσουν....

    Και εκτός από τη χολέρα τον τύφο και την πανούκλα που θα έχουμε σύντομα στην Αθήνα μας, θα σας πω ότι όλη η Αλ Κάιντα βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν τολμούν να αρχίσουν οι απελάσεις λαθραίων γιατί θα έχουμε επιθέσεις ισλαμιστών καμικάζι με βόμβες σε λεωφορεία, μαγαζιά και πλατείες…. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    Πολύ ωραία τα καταφέρατε όλοι εσείς που δώσατε την εξουσία στην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. Να δω τι θα κάνετε τα ψίχουλα που σας τάζουν ρε μάγκες οι πολιτικάντηδες σας, όταν θα φάτε μία ωραία βόμβα στο κεφάλι από τον φευγάτο ισλαμιστή τρομοκράτη καμικάζι που θα περνάει τυχαία δίπλα σας.…. και θα περιμένει να σας τινάξει στον αέρα όλους εσάς τους "άπιστους", για να πάει μετά στον παράδεισο να κάνει όργια με 70 χανούμισσες... Έτσι του είπε ο Αλλάχ... και ο μαλάκας το πίστεψε...


    http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/05/blog-post_22.htmlξύλο στον Πάκη, έτσι όπως του το 'χωσε ο απατημένος σύζυγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΞΩ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΣ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΑ,ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΕΣ"-"ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ".
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 22/05/09 2:42.

    ΠΟΣΟ ΦΘΗΝΟΣ ΕΙΣΑΙ!
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
    ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝΕ, ΑΥΤΑ ΛΕΤΕ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΠΡΙΝ ΞΑΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙΣ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΥΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το πιο αστειο ειναι οταν γελοια αποβρασματα σαν εσας τα τσιρακια των αστων κανετε μαθηματα για τον ισπανικο εμφυλιο.χαχαχαχαχ
    μιλατε κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλα καναν στην ισπανια και τους περναν τις περιουσιες.
    ειχαν λιγοι μαζεψει περιουσιες και οσοι δεν ειχαν αναγκαζονταν και δουλευαν σε οσους ειχαν με μισθους πεινας.αν το να δουλευεις και την πλειοψηφια των κοπων σου να την καρπονεται το αφεντικο ειναι δικαιοσυνη τοτε εγω ειμαι εσκιμοος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙ 2:42-22/5 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΕΓΙΝΕ 16-24/8/1937. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΕΡΝΙΚΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ) ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1937 ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΕ Η ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΜΑ ΔΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ. ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΜΟΡΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΓΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝ ΜΠΛΟΥΜ. ΧΑΣΑΤΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΑΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΟΧΙ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μόλις φάνηκε ΑΔΡΑ η σοβαρότητα όχι απλώς του "προβλήματος" αλλά της ΑΛΩΣΕΩΣ της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες!

    Οι λαθρομετανάστες όχι μόνο δεν κρύβονται πιά αλλά και επιτίθενται εναντίον Ελλήνων προκειμένου να αποκτήσουν τον ΕΛΕΓΧΟ μέσα στην ίδια την Χώρα που τους φιλοξενεί.

    Υπερβαίνοντας σε αριθμούς κάθε επιτρεπτό όριο, κατάλαβαν πια ότι αποτελούν ΔΥΝΑΜΗ η οποία μπορεί να τους καταστήσει κυρίαρχους της ελληνικής κοινωνίας μετατρέποντάς την σε "ορμητήριο" μιας επεκτεινόμενης προς την Ευρώπη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ!

    Δεν υπάρχει δευτερόλεπτο για χάσιμο!

    Οι ελλαδίτες "κυβερνώντες" είναι κρυμμένοι στις τρύπες τους και θα παραμείνουν μέσα σ' αυτές 'ευφυώς" κρυμμένοι, όσο οι λαθρομετανάστες θα κυριαρχούν στην Χώρα. Οι Έλληνες δεν θα πρέπει να παραμείνουμε δευτερόλεπτο αδρανείς διότι οι λαθρομετανάστες-εισβολείς ενισχύονται στην εγκληματική τακτική τους όσο ο χρόνος κυλάει!

    Έλληνες, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ Κ Α Θ Ε ΤΡΟΠΟ Τ Ω Ρ Α !!

    E/T

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. DEN GINETE DOULIA ME LOGIA. PREPI NA ARHISOUN AN INE DINATON KE AVRIO TA ERGA.PROTA AP OLA THA PREPI NA SISTITHI MIA OMADA ANTHROPON POU THA ENTOPIZI PIOI ERGODOTES DINOUN DOULIA SE LATHREOUS. EFOSON INE SIGOURI POS INE ALITHES TOTE MIA ALI OMADA THA SPAI STO XILO TON ERGODOTI. AFTO GIA PROTI DOSI. EAN SINEHISI NA KANI TO IDIO LATHOS, TOTE ITIMORIA MEGALONI.KATASTROFI TIS EPIHIRISIS. I DE ASTINOMIKI PREPI NA APOFASISOUN PIOUS THA STIRIZOUN. KE I LOGIKI LEI POS OTAN PISTEVIS POS ISE ELLIN TO GENOS THA STIRIXIS TOUS ELLIN TO GENOS.EAN AFTO DEN GINI ENOITE POS KE I ASTINOMIKI INE ANTHELINES. DIOTI ME TO NA AFINOUN 300 SKOULIKIA NA SFETERIZONTE TIN PATRIDA TOUS GIA ENA MISTHO PINAS POU TOUS DINOUNE TOTE PREPI NA MPOUNE KE AFTI STO STOHASTRO TON ELLINON TO GENOS. OSO GIA TON TIPO ME TIN MANDRITI AS PAI STO YOU TOUB KE NA PSAXI GIA >>TEROSTORM<< KE EKI THA APALAHTI APO TIN IDEA POS TA GAIDOURIA PETANE. KE TELOS MIN APOTHETETE TIS ELPIDESAS STON STRATO. O STRATOS PLEON INE GIA NA FILAI TOUS NEOUS TYRANOUS TIS ANTHROPOTITOS KINOS NEA TAXI......KE AN THELETE NA LITOURGISI TO MIALO TON ELLINON XANA ME LOGIKI PREPI I ELINES NA KLISOUN TIS TILEORASIS......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμε 22/05/2009 02.42, προφανώς δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις Ελληνικά, διότι δεν χρησιμοποίησα "μπουρδολογίες", σου έδωσα και βιβλίο ομοϊδεάτη σου που μπορείς να ξεστραβωθείς. "Κολλεκτιβισμός και Αυτοδιαχείριση στην Ισπανία 1936-1939" από τον Αουγκουστίν Σέχυ! Όσο για το που συνέβη... ΠΑΝΤΟΥ! Σε όλες τις πόλεις και χωριά που καταλάμβαναν οι σοσιαληστές, έκαναν τα ίδια... Και όχι στους "πλούσιους", αλλά και στους απλούς βιοτέχνες-βιοπαλαιστές. Και αυτός ήταν και ο λόγος που ο απλός λαός είδε ότι οι αναρχικοί ήταν καλοί στη θεωρία, αλλά στην πράξη ήταν στυγνοί μηδενιστές και μπαχαλάκηδες(που ισχύει μέχρι και σήμερα). Γι αυτό και τους γύρισε την πλάτη στο τέλος! Διάβασε και κανένα βιβλίο... που να είναι γραμμένο από ΑΛΗΘΙΝΟ επαναστάτη και όχι από ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ! Καλό θα σου κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μα δεν ειπα ρε βλακακο οτι δεν ισχυει αυτο που λες.αυτο που ειπα ειναι οτι καλα καναν και το κανανε.στο κατω κατω οποιος ηθελε να εχει ατομικη ιδιοκτησια θα ειχε αλλα προφανος δεν θα ειχε δικαιωμα σε αυτα που παραγηγαν απο τα απαλλοτριωμενα μεσα παραγωγης οι υπολοιποι...και στο κατω κατω οι αποφασεις περνονταν ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ μεσω ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ που κανα στο καθε χωριο.αυτο αλλοστε ειναι αναρχια.
    οποτε γενικα καλο ειναι να διαβασεις τι λεει η αναρχικη θεωρια πριν ξαναανοιξεις το στοματακι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.