Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ;

.. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ... Ως αντισυγκέντρωση χαρακτηρίζουν διάφορα ΜΜΕ την αυριαν...

..
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ
...
Ως αντισυγκέντρωση χαρακτηρίζουν διάφορα ΜΜΕ την αυριανή συγκέντρωση μνήμης και τιμής για την Άλωση της Πόλης, που πραγατοποιεί με συνέπεια τα τελευταία χρόνια η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης, την 29η Μαϊου.

Τον χορό για την διαστρέβλωση ξενίνησε το "Βήμα" (δείτε εδώ) η εφημερίδα δηλαδή που ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ και αναγκάστηκε μετά από δικαστική απόφαση να αλλάξει το όνομα της από "Ελεύθερο Βήμα" σε "Βήμα" σκέτο για να μπορέσει να κυκλοφορήσει ξανά μετά την απελευθέρωση. Το ίδιο βεβαια ισχύει και για τα "ΝΕΑ" το αδερφάκι του "Βήματος" που κυκλοφορούσε με τον τίτλο "Αθηναϊκά Νέα" αλλά κι αυτό ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.

Με αυτήν την... δημοσιογραφική κληρονομιά είναι φυσικό να χαρακτηρίζουν αντισυγκέντρωση την καθιερωμένη πια εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης και ως συγκέντρωση την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΑΖΩΞΗ της Ομόνοιας, αφού όπως και τότε ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.
Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να νοιώθουν ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ όσοι εργάζονται και "δημοσιογραφούν" με ψεύδη σε τέτοιου είδους έντυπα, αν βέβαια δεν δρούν με πλήρη συνείδηση υπέρ της "Νέας Τάξης" και των αφεντικών τους.

Πάντως ότι και να λένε, ότι και να γράφουν κι αυτοί και ΟΣΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ τους αντιγράφουν, (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ) οι Έλληνες που δεν ξεχνούν θα δώσουν υπερήφανη παρουσία αύριο Παρασκευή στις 7 το Απόγευμα στην πλατεία Μητροπόλεως.
(Όσοι αντιγράψουν την τακτική αυτή να ξέρουν ότι θα καταγραφούν και θα ελεγχθούν. Όλο και κάποια ράματα θα βρούμε για την γούνα τους. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ)

11 σχόλια

  1. Άπαντες οι γνήσιοι Έλληνες οφείλομεν όπως προστρέξομεν εις την εκδήλωσιν. Τα σιωνοκρατούμενα μέσα μαζικής ενημερώσεως και εις το παρελθόν επεχείρησαν να φιμώσουν τον πατριωτικόν παλμόν του λαού μας. Έχομεν φτάσει εις το σημείον να απολογώμεθα δια το ότι είμεθα Έλληνες. Ναι, Έλληνες κύριοι. Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Πολη ηταν το σπαθι. Η Πολη το κονταρι. Η Πολη ηταν το κλειδι, της Ρωμανιας ολης. Σωπασε Κυρα Δεσποινα και μη πολυδακρυζεις. Παλι με χρονια, με καιρους. Παλι δικα Σου, θα ναι...
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!
    ΡΕ! ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ!
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ (ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΔΕΣ ΚΛΠ) ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ..
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!
    ΡΕ! ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ!
    DISTIHOS GIA SENA I TAGMATASFALITE OPOS TOUS APOKALIS DEN SINERGASTIKAN ME TOUS GERMANOUS. TA IPOTITHEMENA KOUMOUNIA SINERGASTIKAN. KE OHI PERISOTERA GIATI EHO OLA TA ENGRAFA SINERGASIAS POU EHOUN IPOGRAPSI ME TOUS GERMANOUS. MIN TA SKALIZIS LIPON GIATI VROMANE, KE VROMANE POLI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ρωμανία και αν επέρασεν, ανθει και φέρει κι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παλι προσπαθειτε να αλλαξετε την ιστορια για να φανατισετε τον κοσμο;

    Ποιοι ηταν συνεργατες των γερμανων ξερει ολη ελλαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβαστε ειδησησ απο Ε Τυπο




    Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία στο Π. Φάληρο
    Παρασκευή, 29.05.09
    Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας, η ανθρωποκτονία με θύμα 44χρονο υπάλληλο περιπτέρου, πατέρα τριών παιδιών, που είχε γίνει στις 28 Φεβρουαρίου του 2008, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο, προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση στην κοινή γνώμη.

    Δράστες, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Ασφάλειας Ταξίαρχος Γιάννης Δικόπουλος, είναι τρεις νεαροί Αλβανοί 20, 18 και 19 ετών, μέλη συμμορίας.

    Εκείνος, που πυροβόλησε τον 44χρονο Βορειοηπειρώτη, επειδή προσπάθησε να προβάλει αντίσταση, ήταν ο 20χρονος, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 8 Απριλίου του 2009, σε ένοπλη συμπλοκή με ομοεθνείς του, στον Άγιο Παντελεήμονα. Ήταν μέλος μιας από τις δυο μεγάλες συμμορίες Αλβανών, οι οποίες αλληλοεξοντώθηκαν πριν από ένα χρόνο στο κέντρο της Αθήνας. Ο πόλεμος αυτός, που ξεκίνησε για το ποιος ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, άφησε πίσω του δεκατρείς νεκρούς, δύο από τους οποίους είχε σκοτώσει, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος φονιάς του υπάλληλου του περιπτέρου.

    Ο δεύτερος από τους ληστές, 18 ετών, βρίσκεται ήδη στη φυλακή για ληστείες και εξεταζόμενος ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια το φόνο του 44χρονου Βορειοηπειρώτη. Ο τρίτος αναζητείται.




    Καθηστε και σκεφτηται σε πιο βαθος εχουμε βρεθει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kai oi papades pou sunergastikan pou tous vazeis? h theoreis oti den egine pote? an thes sou stelno links me fotos kai eggrafa. oi kaloi xristianoi.... oi kaloi ellines... molis to sumferon anavei lampaki allazoun meria.
    mhpos to ethno-patriotiko ideologhma mpazei apo pantou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @29/5/09 2:58 μμ

    Εξ ορισμού, όσοι είναι δοσίλογοι, δεν είναι πατριώτες, ότι ταμπέλα και αν φόρεσαν οι ίδιοι στους εαυτούς τους (του δεξιού,του αριστερού, του πατριώτη, του προδότη) . Τώρα εσύ έρχεσαι και μας λες πως δεν είσαι πατριώτης αλλά ανθέλληνας γιατί κάποιοι που μπορεί να το έπαιζαν πατριώτες πρόδοσαν την πατρίδα τους. Κάπου εσύ φάσκεις και αντιφάσκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιοι ηταν συνεργατες των γερμανων ξερει ολη ελλαδα!!
    LATHOS FILEMOU TO PIOI ITAN DOSILOGI KE PRODOTES XEROUN MONON OSI EPIMONA EPSAXAN NA MATHOUN TIN ALITHIA KE I ALITHIA INE, POS I IPOTITHEMENI KOUMOUNISTES, GIA NA PAROUN TIN EXOUSIA STA HERIA TOUS DEN DISTASAN MPROSTA SE TIPOTA. XEKLIRISAN PERIPOU 160.000 ELINES KE PRODOSAN TIN ELADA GIA TON VOMO TIS EXOUSIAS.KE GIA TA PERI HITES KE TETIA ASTA STIN AKRI. ENGRAFA PRODOSIAS IPARHOUN MONON GIA TOUS PRODOTES.KE MIN XEHNAS TO PEDOMAZOMA TO EKANAN I KOUMOUNISTES KE OHI I HITES. ARKETA SAS AFISANE NA KANETE MNIMOSINO ME XENA KOLIVA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να μας πουν τα κουκια ;
    Αυτα δεν καταλαβαν τι εγινε μπροστα στα ματια τους με την διαλυση και επομενως το αναφαρμοστο και διαβολικο ιδεολογημα του Μαρξ και του Λενιν.
    Θα καταλαβουν την πλυση εγκεφαλου που εχουν υποστη ;
    Αυτοι ειναι προδοτες εκ βλακειας,αλλα η ποινη ειναι η ΙΔΙΑ.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.