Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ

Στη Ρηγίλλης σταμάτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις φορείς και συλλόγους Ποντίων που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τα πρωτοφανή εγκλήματα των το...

Στη Ρηγίλλης σταμάτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις φορείς και συλλόγους Ποντίων που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τα πρωτοφανή εγκλήματα των τούρκων στον Ποντιακό Ελληνισμό. Δεν επιτρέπουν ούτε σε εκπροσώπους να παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην τουρκική πρεσβεία, μη τυχόν και... δυσανασχετήσουν οι φίλοι και κουμπάροι του πρωθυπουργού! Σύμφωνα δε με πληροφορίες και σε αυτή την περίπτωση η "αυτοκράτειρα" Θοδώρα έχει βάλει το χεράκι της... Ούτε τα ποτάμια αίματος των προγόνων μας δεν σέβονται οι πολιτικάντηδες!

6 σχόλια

  1. Ελληνική Φυλή ο μεγαλύτερος Εχθρός Σου είναι: Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ. Ελληνική Φυλή τι φωνάζεις; Μπήκαν κλέφτες στο μανδρί; Εάν σου βαστά έμπα διώχτους. Ελληνική Φυλή είσαι ΑΝΗΘΙΚΟΣ: διότι θέλεις οι Φραγκικοί Στρατοί και Στόλοι να Σου φυλάν τ' αμπέλια ΣΟΥ. Κυρά τ' αμπέλια Σου φύλατα μόνη Σου. Κι άφηνε τον Κόσμον ήσυχον. Ελληνική Φυλή δε μας λες; ΚΟΚΟΤΑ κατάντησες και δε Σε μέλλει και δε μιλάς για τίποτε άλλο παρά ποιός Φράγκος σε χάιδεψε και ποιος σε φίλησε και τίνος αρέσεις; ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. Σας θυμίζει κάτι;;; Αν ναί συνέλθετε. Αν όχι, ε! τότε τραβάτε κατά Καπερναούμ και είσθε άξιοι της μοίρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TELIKA EHO MIA APORIA. I POLITIKI PLIRONOUN TOUS ASTINOMIKOUS I I FOROLOGOUMENI ELLINES. EAN SINVENI TO PROTO TOTE KE EGO MAZITOUS TOUS PLIRONOUN I POLITIOKI APO DIKATOUS LEFTA GIA NA EPIVALONTE STOUS SKLAVOUS. EAN OMOS PLIRONONTE APO TOUS FOROLOGOUMENOUS ELINES GIATI INE ENANTION AFTONON POU TOUS PLIRONOUN. MPORI NA MOU DOSI MIA APANTISI KAPIOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΠΛΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ. Ε, ΚΑΙ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ; ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ, ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ, ΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΣΤΑΛΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΟΧΙ!!!
    ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ; ΟΧΙ!!!!
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΓΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ (ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΠΙΟΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΔΕΙΛΟΙ, ΑΒΟΥΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΥΡΡΕΙΟ. ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΟΣΚΑΝΕ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MHN ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ, ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΑΠΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΣΤΑΧΤΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗ ΘΟΥΜΕ - ΕΧΕΙ ΜΑΓΙΑ-.
    Σκεφθείτε αυτούς εκ των εχθρών μας που είναι σάπιοι εκ γεννετής,δεν τους σώζει τίποτα. Η κάθαρση είναι νόμος του Θεού απαράβατος, αν μπορούν ας τον αποφύγουν.
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ! ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ? ΕΑΝ ΝΑΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ, ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΩΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ! ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΚΜΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ! ΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πράγμα είναι "Φως-Φανάρι".
    Με την επιλογή της Μαριέτας Γιαννάκου στην ευρω-ηγεσία, ζούμε πεθαίνοντας.

    Από τη μία το βιβλίο Ιστορίας της 6ης Δημοτικού που πέφτει στα γόνατα και γλύφει.

    Από τη άλλη, ο κουμπάρος.

    Σε τρίτο χρόνο, ο Πρασινο-Κεμάλ, ο Τρεμόπουλος, για εναλλακτική παγίδα ψηφοφόρων.

    Δηλαδή άμα βγάλουμε τίποτα σημαίες "Κεμάλ Λεβέντης" μπορεί και να ανοίξει πάλι η Βουλή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.