Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ

... Θέλει δεν θέλει ο κόσμος θα πρέπει να φάει το σανό που του πετάει το σύστημα και να αναδειχθούν σε πολιτική δύναμη χώροι με γνήσια αντεθ...

...
Θέλει δεν θέλει ο κόσμος θα πρέπει να φάει το σανό που του πετάει το σύστημα και να αναδειχθούν σε πολιτική δύναμη χώροι με γνήσια αντεθνικά χαρακτηριστικά. Αντιγράφουμε επ' ευκαιρίας από το ιστολόγιο των φίλων και συνεγατών του Αντίβαρου...

Γκαιμπελικό παιχνίδι των μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών υπέρ των Οικολόγων-Πρασίνων

Γράφει ο “πραγματικὀς οικολόγος”

Γκαιμπελικό παιχνίδι των μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών υπέρ των Οικολόγων με τις βαθιά μειοδοτικές θέσεις για τα εθνικά θέματα.

ΟΛΟΙ οι εκδότες, καναλάρχες και τηλε-δημοσιογραφοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τις ακραίες θέσεις των Οικολόγων Πράσινων για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής. ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ όμως για να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους, το εθνικό δηλαδή ακροατήριο, που το ΜΟΝΟ που γνωρίζει είναι: Οικολόγοι Πράσινοι = οικολογία.

Πρόκειται για αισχίστου είδους πλύση εγκεφάλου απο τα ΜΜΕ υπέρ των Οικολόγων Πράσινων, μέχρι και ο Κύρτσος τους αποθέωνε προχθές…

Για να δούμε αν πάρουν έστω και 2% αν μάθει ο κόσμος τις καλά κρυμμένες θέσεις τους…
Οι θέσεις των ΟικοΠράσινων για την εξωτερική πολιτική πάντως δεν θα μείνουν κρυφές:
Την Δευτέρα 18 Μαΐου 2009 και ώρα 7:30μ.μ., τα περιοδικά και οι εφημερίδες Οικολογείν, Χριστιανική και Άρδην διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: Ευρώπη και εκλογές: Η οικολογία και οι «Πράσινοι», η οικονομική κρίση, η είσοδος της Τουρκίας στην Ε.Ε. Ομιλητές θα είναι οι: Γιάννης Σχίζας, Γιώργος Καραμπελιάς, Γιάννης Ζερβός, Σταύρος Λυγερός και Στάθης Σταυρόπουλος (ΣΤΑΘΗΣ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (Ακαδημίας και Γενναδίου 8 – 7ος Όροφος).

Για να δούμε μερικές “ωραίες” πρόσφατες θέσεις των Οικολόγων

Τρεμόπουλος 1

http://www.bulls.gr/read_op.php?oid=1276&mid=192 Συμμετοχή Τρεμόπουλου στην κίνηση κατάδοσης της χώρας ως υποθάλπουσας εγκληματίες πολέμου που συμμετείχαν στην σφαγή των Μουσουλμάνων στην Σρεμπρένιτσα της Βοσνίας.Μεταξύ άλλων αναφέρεται:“Έλληνες «εθελοντές» (οι επώνυμες μαρτυρίες τους έχουν δημοσιευθεί) πολέμησαν στη Bοσνία με τον Kάρατζιτς και τον Mλάντιτς και –ατιμάζοντάς την– ύψωσαν την ελληνική σημαία στη Σρεμπρένιτσα την ώρα της μεγάλης σφαγής. H Eλληνική Πολιτεία έχει συνεπώς την υποχρέωση και συγγνώμη να ζητήσει δημοσίως από τις οικογένειες των 8.000 σφαγιασθέντων και να απαιτήσει να λογοδοτήσουν όσοι έλληνες «εθελοντές» συνέπραξαν στο μεγάλο έγκλημα και οι γνωστοί-άγνωστοι που τους ενέπλεξαν. Tο απαιτούμε”.Με άλλα λόγια, καταγγέλλεται το ελληνικό κράτος στο εσωτερικό και διεθνώς ως έχον συμμετοχή στο ολοκαύτωμα της Σρεμπρένιτσα, επειδή, πιθανώς κάποιοι Έλληνες πολίτες πήγαν με δική τους πρωτοβουλία στη Βοσνία εκείνα τα χρόνια, προσφέροντας, όπως είναι σε όλους γνωστό –ακόμη και στους εισαγγελείς του ειδικού διεθνούς δικαστηρίου που ΔΕΝ άσκησαν καμία δίωξη εναντίον κανενός Έλληνα-, ανθρωπιστική βοήθεια, ασχέτως τι παραμύθια σέρβιραν μετά στους συγχωριανούς τους. Και λυπημένοι όλοι αυτοί –μεταξύ τους και ο Τρεμόπουλος- που δεν παραπέμφθηκε η Ελλάδα, συντάσσουν το κατάπτυστο κείμενο ζητώντας από την Ελλάδα να ζητήσει συγνώμη, να αναγνωρίσει δηλαδή την ενοχή της και συνεπώς να ζητήσει … από μόνη της να παραπεμφθεί και αυτή στην Χάγη μαζί με τον Μιλόσεβιτς και τους άλλους πραγματικά υπαίτιους αυτής της μελανής σελίδας της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας.

Τρεμόπουλος 2

http://ecology-salonika.org/lib/?p=421 Η αυθεντική σαφής προτίμηση του Τρεμόπουλου για την ονομασία της οδού Αποστόλου Παύλου στην Θεσσαλονίκη ως Κεμάλ Ατατούρκ, καταγεγραμμένη στο ίδιο το site του Τρεμόπουλου!

Τρεμόπουλος 3

http://panosz.wordpress.com/2008/04/10/tsamides/#comment-36290Τρεμόπουλος υπέρ του να ανακινηθεί θέμα Τσάμηδων, με προσωπική αφήγηση για τις σφαγές και το παιδομάζωμα που έκανε ο ελληνικός στρατός…

Τρεμόπουλος 4

http://ecology-salonika.org/lib/?p=421 (Τι καλά που περνούσαμε μαζί με τους Τούρκους…) «…στους πρόσφυγες, πέρα από την πίκρα και τον πόνο για τον ξεριζωμό, δεν υπήρχε το μίσος για τους Τούρκους που υπάρχει τώρα. Το μίσος και η εμπάθεια καθώς και η ανιστόρητη, υστερική και άδικη σύγκριση του Κεμάλ με τον Χίτλερ είναι προϊόν της δεκαετίας του 90 και τής προσπάθειας ορισμένων κύκλων να αναθεωρήσουν την πρόσφατη ιστορία μας γράφοντας και λέγοντας ότι τους κατέβει (για διάφορους λόγους). Με μια λέξη είναι προϊόν του εθνολαϊκισμού”.

Χρυσόγελος

http://efhbos.wordpress.com/2009/02/12/xrysogelos/ Χρυσόγελος για το «Μακεδονικό»: Υπέρ του αυτοπροσδιρισμού των Σκοπιανών, υπέρ της αναγνώρισης μειονότητας «Μακεδόνων» στην Ελλάδα, υπέρ της επίσημης διδασκαλίας από το ελληνικό κράτος των «μακεντόντσι» (σε ποιους άραγε;).Έφηβος: Ποιες είναι οι θέσεις σας για το «Μακεδονικό»;Νίκος Χρυσόγελος: Για το «Μακεδονικό», οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις έχουν τεράστια ευθύνη γιατί δεν επίλυσαν το θέμα αυτό τότε που υπήρχαν ρεαλιστικές δυνατότητες για επίλυση.Για πολλά ακόμα χρόνια η εκκρεμότητα μπορεί να κάνει ζημιά στη χώρα:- Στο εξωτερικό εφημερίδες, χάρτες, εγκυκλοπαίδειες, τουριστικοί οδηγοί, αναφέρουν πια όλο και πιο συχνά τη γειτονική χώρα ως «Μακεδονία» και την ελληνική Μακεδονία όλο και συχνότερα ως σκέτη Βόρεια Ελλάδα.- Η ιστορική μνήμη των ξένων αφορά κυρίως την πολυεθνική Μακεδονία του 1900 και ελάχιστα την αρχαιότητα και το Μ. Αλέξανδρο (που θεωρείται επίκαιρος όσο και ο Μ. Ναπολέων).Η μέχρι τώρα θέση των Πράσινων στο ευρωκοινοβούλιο απηχεί σε μεγάλο βαθμό την αρνητική διάθεση της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης απέναντι στα ελληνικά επιχειρήματα. Δεν είναι εύκολα κατανοητός ο φόβος μιας ευρωπαϊκής χώρας, που ανήκει στις 29 πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, με οικονομικούς παράγοντες που ελέγχουν πάνω από το 1/3 των δραστηριοτήτων της γειτονικής χώρας. Μπορεί να μετριαστεί μόνο με την εκλογή ευρωβουλευτή από τους Οικολόγους Πράσινους, που θα μπορεί να θέτει τις θεμιτές, όχι παράλογες, ελληνικές ευαισθησίες με όρους κατανοητούς από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.Στο πρόγραμμα των Οικολόγων Πράσινων αναφέρεται ότι καμιά εθνότητα (στην ευρύτερη γεωγραφική Μακεδονία) δεν είναι πιο Μακεδόνες από τις υπόλοιπες και ότι το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού αφορά και τις περιφέρειες (άρα και την ελληνική Μακεδονία). Δίπλα στα 2,5 εκατομμύρια Έλληνες Μακεδόνες μπορούν να υπάρχουν και συμπολίτες μας με διαφορετική εθνοτική συνείδηση και ταυτότητα. Γιατί θα πρέπει να το φοβόμαστε αν δεν συνδέεται με αλλαγές συνόρων ή απειλές; Δεν είναι λογικό να γίνουν αποδεκτοί με τον αυτοπροσδιορισμό που χρησιμοποιούν στη γλώσσα τους, ως Μακεντόντσι, που δε θίγει σε τίποτα τους Έλληνες Μακεδόνες”;

Παρασκευόπουλος-Τρεμόπουλος

http://www.ecogreens.gr/gr/modules.php?name=News&file=article&sid=759Θέση υπέρ της αναγνώρισης της ΦΥΡΟΜ ως Μακεδονία, με βάση το “δικαίωμα” του αυτοπροσδιορισμού για το οποίο αγωνίζονται οι “πράσινοι”.”Για μας είναι δεδομένο ότι η ευρύτερη Μακεδονία έχει πολυεθνική ιστορία αιώνων και καμιά εθνότητα ή χώρα δεν είναι «πιο Μακεδόνες» από τις υπόλοιπες».

ΥΓ. Δείτε και αυτό

20 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ' ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΗΡΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ(ΟΠΩΣ Η "ΗΡΩΪΚΗ" ΔΑΣΚΑΛΑ ΓΚΙΝΗ Ή ΓΚΙΝΟΒΑ). ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ " ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΣΛΑΒΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑ - ΛΟΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ.
    Κλείσ’ το βιβλίο
    Την αυγή σφάξαν μια κόρη
    Αιματοπότες άνθρωποι
    Κι όλη τη μέρα κλαίγαν τα δέντρα που είδανε το φόνο
    Τέσσερα χιλιόμετρα έξω απ΄ τα Γιαννιτσά . Ρίτα Μπούμη-Παπά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός ή ποιοί τους χρηματοδοτούν;;;; Μάλλον αυτοί που τους προβάλλουν. Μεγαλοκαναλάρχες, (μεγαλο;;)δημοσιογράφοι, Σόρος, μεγαλομασώνοι και γενικά όλο το ανθελληνικό κατεστημένο. Θαυμάστε σκεπτικό!!!! "Επειδή ο λαός είναι δυσαρεστημένος από τα κόμματα εξουσίας και γνωρίζοντας πολύ καλά τι σημαίνει αριστερα λέω 'γω, "καταφεύγει" στους πράσινους" δηλαδή δεν πάει στην Σκύλλα, αλλά οδεύει ολοταχώς προς την Χάρυβδη. Στους ανθέλληνες που έχουν οχυρωθεί πίσω από το φυσικό περιβάλλον, αλλά ετοιμάζουν το περιβάλλον των αφεντικών τους. Αν μας αξίζει ο τρεμόπουλος (τρέσσας θα ονομάζετο στην Σπάρτη. ο τρεμούλας δηλαδή) τότε ας τον λουστούμε. Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη, Στόχε, αλλά πώς ο Ιωάννης Μεταξάς επέτρεψε το 1938 να ονομαστεί η Αποστόλου Παύλου "Κεμάλ Ατατούρκ"; Μας οφείλεις μία εξήγηση εμάς τους αναγνώστες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα τα κομματα ειναι ακρως ανθελληνικα.Αποδειξη τα χαλια μας απο το το 1974 εως σημερα.
    Το καθενα με την αποστολη του.Αλλοι επετρεψαν τους κουμουνιστες και Εθνικους σφαγεις και προδοτες να εχουν κομμα !!!!!!!
    αλλοι διαλυσαν σχολεια αλλοι στρατο αλλοι οικογενεια, και ολοι τους μαζι, μετα φοβερου μισους, χτυπουν την Αγια του ΧΡΙΣΤΟΥ ορθοδοξη Εκκλησια και αυτο γιατι χαριν Της ειμαστε ακομη Ελληνες και ομιλουμε την Ελληνικη.
    Απλα ενα ακομη μαντρι να μαντρωθουν και οι τελευταιοι....
    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ 0 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

    ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ.

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΤΖΕΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 19/5/09 2:09 πμ

    Δεν επέτρεψε, ΔΙΕΤΑΞΕ! Η πολιτική προσέγγισης Ελλάδος-Τουρκίας είχε αρχίσει το 1928 από τον επανακάμψαντα Ελευθέριο Βενιζέλο. Αυτή την πολική συνέχισε και ο Μεταξάς, ο οποίος παρέστη στην Άγκυρα το 1938 στην κηδεία του Κεμάλ Ατατούρκ και υπέγραψε "Σύμφωνον Φιλίας και μη Επιθέσεως".
    Πρόβλεπε ότι ερχόταν πόλεμος εκ Δυσμών και Βορά, τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει ώστε να έχει τα μετόπισθεν του κατά το δυνατόν εξασφαλισμένα; Παρά την αποτυχία της πολίτικης αυτής, χάριν της οποίας αποσιωπήθηκε η γενοκτονία των Ποντίων επί 75 χρόνια, οι μειοδότες που μας κυβερνούν την συνεχίζουν.
    Πιστεύω να σου λύθηκε η απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον είδα χθες στον ALTER, όπου τον στρίμωξε άγρια ο Αϊβαλιώτης (ΛαΟΣ) με το θέμα του ονόματος των Σκοπίων, στο οποίο επιμελώς απέφυγε να απαντήσει, περιοριζόμενος σε προσωπικές επιθέσεις κατά του Αϊβαλιώτη και αοριστολογίες του τύπου «είμαστε υπέρ της καλής συνεργασίας των βαλκανικών λαών» και άλλες παρόμοιες τρίχες. Τι σχέση έχει η οικολογία, η οποία είναι ένα ρεύμα φυσιολατρικό (όχι βέβαια με την θρησκευτική έννοια του όρου), με την πολιτική; Φυσιολάτρης, όπως και ζωόφιλος, τα δύο αυτά συνήθως συμβαδίζουν, μπορεί να είναι ο οιοσδήποτε, ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων. Αυτό και μόνο δείχνει τι σόι απατεώνες και αρλουμπατζήδες είναι οι διάφοροι Τρεμόπουλοι. Συνεργάτες του «ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ» που προσπαθούν να παρασύρουν κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φίλε 19/5/09 2:09 πμ είναι μεγάλο ψεύδος για τον Μεταξά!!
    Το έψαξα δεν ισχύει!!
    Το είχε πει πριν χρόνια στο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησιάς ο Βλάσης Αγτζίδης!! Αυτός ο τύπος να φανταστείς υπογράφει το αφιέρωμα σε δύο τόμους του προδοτικού σταθμού ΣΚΑΪ για τους Ποντίους!!
    Μην ακούτε την προπαγάνδα της συμμορίας "γνωστής καταγωγής" που κατέχουν τα ΜΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολύ κουβέντα υπάρχει για την λαθρομετανάστευση αλλά βασικά το προβλημα είναι οι ελληνες μαιμούδες που φτιαχνουν οι πολιτικοι με τις πολιτογραφησεις
    πχ Την παρασκευη στην νομαρχια ο Μιχας ορκιζει ''ελληνες ΄΄ αλλους 600 υπηκοους καζακσταν,τουρκιας,λιβυης κλπ!
    Στις 23 μαιου ο συνασπιστης δημαρχος καισαριανης εγγραφει αφρικανακια στο δημοτολογιο σε τελετη στις επταμιση στην πλατεια! που πάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα πρεπει να κινητοποιηθουμε ωστε να αποκαληφθειο βρωμικος ρολος του κομματος αυτου.Εγω προσφατα ακουσα τις θεσεις τους για τα εθνικα θεματα και ΕΦΡΙΞΑ.Οι περισσοτεροι πιστευουν οτι οι οικολογοι εχουν να κανουν με το περιβαλλον αλλα αυτο ειναι μεγαλο ψεμα.Πρεπει οπωσδηποτε να μεινουν εκτος Ευρωβουλης αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει οι Ελληνες να μαθουν για τα ΑΙΣΧΗ που εκπροσωπει.Ακομη και ο πιο διεθνιστης Ελληνας δεν μπορει να αποδεχθει αυτες τις μπουρδες που λεει ο Τρεμοπουλος και το κομμα του για τα εθνικα ζητηματα.Φοβαμαι δε, οτι ειναι επικυνδινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Τρεμόπουλος είναι σκοπιανός (δηλαδή μακεντόντσκι όπως θέλουν να λέγονται, στα όνειρά τους) στην καταγωγή, όπως ο Βοσκόπουλος. Δεν είναι έλληνας και φαίνεται και από το έντονα κίτρινο χρώμα του δέρματός του (οι ορίτζιναλ βούλγαροι είναι κίτρινοι στο δέρμα ως ταρτάροι, δηλαδή μογγολική-τουρκική φυλή). Επίσης ψάξτε για στο google για το όνομα koroveshi για να δείτε την καταγωγή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ!ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Ε!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΔ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ(ΔΗΘΕΝ)???? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ και πολύ καιρό αυτά ήταν γνωστά για τους οικολόγους. Το κακό όμως δεν σταματάει εδώ.

    θα πρέπει να μας παραξενέψει το γεγονός ότι ξαφνικά πετάγονται κόμματα και κομματάκια με άκρως ανθελληνικές θέσεις και ύποπτα στελέχη που κανονικά μόνο η ΕΥΠ θα έπρεπε να ασχολείτε μαζί τους. ακόμα πιο ύποπτο αλλά και εξοργηστικό είναι το γεγονός ότι τους δίνουν πολύ μεγάλη δημοσιότητα συγκεκριμένα ΜΜΕ αλλά και ποσοστά σε γκάλοπ που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε στην αποστολή που του είχαν αναθέσει. Ο Ελληνικός λαός δεν μάσησε και το 18% του Αλέξη έγινε 5% και είναι αμφίβολο αν θα υπάρχει μετά από δυο τρείς εκλογικές αναμετρήσεις.
    Αυτό σημαίνει ότι χάθηκε πολύ χρήμα και χρόνος από την SOROS & Σια.

    Η λύση βρέθηκε σε μορφώματα και καρικατούρες του στυλ τρεμόπουλου. Προσπαθούν να εκμεταλευτούν την δυσαρέσκεια του εκλογικού σώματος γιατα μεγάλα κόμματα και με λύσα θέλουν να κατευθήνουν την ψήφο των αγανακτησμένων στα τσιράκια τους.
    Η λογική είναι ένας ευρωβουλευτής από τον έναν ένας από τον άλλον και για 4 χρονάκια μια χαρά θα την κάνουν την δουλειά-προδοσία τους. τα βλέπουμε άλωστε τι γίνεται στην ευρωβουλή με τους προδότες του ΣΥΡΙΖΑ.

    Επίσης να ασχοληθήτε και να ψάξετε και για κάτι κομματα τύπου ΔΡΑΣΗΣ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ κτλ... Μιλάμε για σφηκοφωλιές...

    ΥΓ Για τους δυο μεγάλους βόθρους, τον πράσινο και τον μπλε, δεν νομίζω ότι έχουμε πολλά να πούμε.

    ΥΓ Για τους κόκκινους δεν λέω κάτι. Αυτοί είναι πολύ απασχολημένοι με τις επιχειρήσεις τους και επιπλέον αποτελούν μουσειακό κομμάτι... Για να βλέπουν οι επόμενες γενιές σε τι κατάντια μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο είδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 19/5/09 12:34 μμ

    "Κατά την περίοδο της «επίθεσης φιλίας» προς την Τουρκία την περίοδο 97-99 πρότεινα να επαναφέρουμε το όνομα της οδού Αποστόλου Παύλου, κάθετης στην οδό Αγίου Δημητρίου, που μέχρι το 1955 ονομαζόταν οδός Κεμάλ Ατατούρκ, όνομα που είχε αποκτήσει επί δημαρχίας Κοσμόπουλου (πατρός) με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν πέθανε ο Κεμάλ Ατατούρκ (1938)."(Γιάννης Μπουτάρης)

    Δεν νομίζω ότι κάνει λάθος ή δεν ξέρει, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παλιοφασίστα Τρεμόπουλε!! Παλιοφασιστικά πράσινα σκούληκα!! Στα σκατά να πάει το διεθνιστικό, αντεθνικό, ρατσιστικό και φασιστικό σας κόμμα!!
    Κάντε τα πάντα για να διαδώσετε τι πραγματικά είναι αυτό το κόμμα! Να μάθει ο κόσμος πως δεν είναι οικολογική κίνηση αλλά ένα διεθνές δίκτυο. Πίσω από την οικολογία κρύβουνε το ρατσισμό και το φασισμό τους. Ασίγαστο ρατσιστικό μίσος κατά των Ελλήνων! Προσπαθούν να μας το επιβάλουν με το ζόρι. Να το περάσουν από την πίσω πόρτα. Να βροντήσουν τα blogs! Όσους ξέρετε και δεν ξέρετε να μάθουν τι λένε και τι πιστεύουν για την Ελλάδα. Να μην μπει αυτό το κόμμα στη βουλή. Αντιρατσιστική κίνηση εναντίον των «Οικολόγων Πράσινων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην φοβάστε πάντως. Τα γκαλόπ είναι ψεύτικα. Βάζουν ένα 3% (ψέμα) αν ο κόσμος πειστεί και το πάει πράγματι στο 3% το ανεβάζουν στο 6%. Αυτό πήγαν να κάνουν και με το Τσίπρα που το βαλαν ότι έφτασε 18% και μόλις είδαν ότι ο Έλληνας δεν μάσησε καταποντίσθηκε στο 5 στα τωρινά προεκλογικά γκάλοπ. Μη μασάτε ούτε και τώρα! Πάρτε το προσωπικό καθήκον να τους κρατήσουμε πάση θυσία έκτος Ευρωβουλής. Προέχει η ενημέρωση του κόσμου γι’αυτό. Και στο facebook όσοι έχουν και στους γνωστούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η οικολογία σαν πολιτικό κόμμα είναι μία απάτη. Η οικολογία είναι το περιτύλιγμα για να προσελκύσουν ανθρώπους ευαίσθητους για το περιβάλλον. Η ουσία είναι ο ανθελληνισμός και ο εθνομηδενισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κουκουλο-Ταλιμπάν και Ξ.ΥΡΙΖΑ τ' αρχίδια μου,
    λαθρο-Ελλαδιστάν και Μ.ΥΡΙΖΑ στο "Πράσινο".

    Αφγανο-Πακιστάν στης πόλης τα τσαντίρια μου,
    "βαράει" ο ψηφοφόρος και το πουλί του, "λάστιχο"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς τον Κωνσταντίνο

    Τράβα πες στον Αιβαλιώτη πρώτα να πάει να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία την οποία αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι ο 40χρονος ματραχαλαίος επαγγελματίας ψευτοπατριώτης και μετά να στριμώχνει αντιπάλους του με τη βουλευτική ασυλία του ΛΑΟΣ.

    Εμείς ριψάσπηδες εκπροσώπους δεν γουστάρουμε.

    Όπως δεν γουστάρουμε ούτε την Τζαβέλλα το κολητάρι του Κόκκαλη. Γι' αυτό θα στραφούμε σε άλλα ψηφοδέλτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ενα ωραιο πρασινο οικολογικο αγγουρι για καθε οι-ΚΩΛΟ-γο καραγκιοζη.Με τις φωκιες και τις παπαρουνες θα κανετε πολιτικοι ρε μαλακες;Θα ηθελα να φυγω απο αυτην την χωρα,αλλα και οι αλλες ειναι χειρωτερα τωρα.Υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.