Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Βλέποντας την φωτογραφία θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει τίτλο "άνοιξε το Τριώδιο στην Τουρκία", αφού την ημέρα της Αρμενικής Γενοκτ...


Βλέποντας την φωτογραφία θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει τίτλο "άνοιξε το Τριώδιο στην Τουρκία", αφού την ημέρα της Αρμενικής Γενοκτονίας, οι... πολιτισμένοι τούρκοι ντύνονται οθωμανικά και ποζάρουν μπροστά στα μνημεία της "σύγχρονης Τουρκίας" για να γιορτάσουν την την "εκστρατεία" τους, στον Ά Παγκόσμιο Πόλεμο, στην Καλλίπολη!
Για την ιστορία: Η Χερσόνησος της Καλλίπολης ήταν γνωστή ως Θρακική Χερσόνησος στα αρχαία χρόνια. Η χερσόνησος κατοικείτο κυρίως από Έλληνες μέχρι την αρχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Τότε, οι Έλληνες εκτοπίστηκαν από τις Οθωμανικές αρχές στο εσωτερικό της Μικράς Ασίας ή σφαγιάστηκαν, για λόγους εθνοφυλετικής κάθαρσης. Οι Οθωμανοί έστησαν αμυντικές οχυρώσεις στη χερσόνησο με Γερμανική βοήθεια.

6 σχόλια

  1. EPIDI TO OTHOMANIKON DIKEO DEN EHI EFARMOSTI DIA NOMOU AKONI STIN EVROPI, LOGO MAC DONALT GE GENIKA GRIGORON FAGITON, THELOUN NA MAS TO EFARMOSOUN DIA MESOU TIS ISAGOGIS TIS TOURKIAS STIN EUROPAIKI EPIKRATIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EKEI HRAKLEIDHDES, DHMOUS KAI DHMHTRADES TOUS KREMANE ANAPODA. GI'AFTO 8A EXOUN PATRIDA OTAN EMEIS 8A EIMASTE PARARTHMA THS ALVANIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά έχουν σαν ιστορία οι Μογγόλοι αυτά δείχνουν. Τί θα έπρεπε δηλαδή να προβάλλουν. Την Τροία, την Αλικαρνασσό την Μίλητο, την Τραπεζούντα, την Κωσταντινούπολη, την Νίκαια, τί τέλος πάντων;;; Σε κλεμμένα χωράφια διαβιούν, με κλεμμένες αρχαιότητες πλουτίζουν, χάριν της Ελληνικής ιστορίας έχουν τουρισμό, θέατρο δεν ξέρουν τι σημαίνει, το πρώτο βιβλίο γραμματικής της διαλέκτου που μιλούν Έλληνας τους τό'γραψε (Αδοσίδη τον έλεγαν), το 1908 άκουσαν για πρώτη φορά την λέξη ελευθερία και επειδή νόμιζαν ότι ήταν άνθρωπος της ετοίμασαν γιορτή υποδοχής, τουλάχιστον ας δείξουν ότι κι' αυτοί έχουν "προσφέρει" κάτι στην ανθρωπότητα!!! Σφαγές Αρμενίων, Σφαγές Ελλήνων, Τάγματα εργασίας, πάλι Σφαγές, εκτοπίσεις, ξανά Σφαγές, θάψιμο ζωντανών ανθρώπων, πάλι Σφαγές (όπως λέει και ο Κ. Πλεύρης, "η ιστορία της τουρκίας δεν είναι ιστορία. Είναι το ποινικό μητρώο αυτής της χώρας"). Όλα αυτά είναι που οι (δήθεν) πεπολιτισμένοι "Ευρωπαίοι" θέλουν να εντάξουν στην ιστορία τους, αγωνιζόμενοι να μετατρέψουν τους Μογγόλους σε Ευρωπαίους μην γνωρίζοντας πως "ο λύκος κι'αν εγέρασε κι'άλλαξε το μαλλί του, ούτε την γνώση άλλαξε ούτε την κεφαλή του." Και σείς εγχώρια γιουσουφάκια να τους χαίρεστε!!!! Α! ξέχασα!! Διαφημίζουν ότι το γιαούρτι εφευρέθηκε στην Τουρκία "στα πολύ παλιά χρόνια" παραβλέποντας με μαεστρία να αναφέρουν ότι όταν κατασκευάστηκε η γιαούρτι στην Ελληνική Μικρά Ασία στην προ Χριστού εποχή, δεν υπήρχε Τουρκία και Τούρκοι ούτε σαν λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ tvn 1.25;Αγαπητέ μου δε σε ξέρω, αλλά το μικρό μεν, μεστό δε κείμε- νο σου δείχνει ότι όχι μόνο είσαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, αλλά ξέρεις και ιστορί- α! Σου βγάζω λοιπόν το καπέλο και σε ΣΥΓΧΑΙΡΩ εγκαρδίως γι' αυτό.
    Ο μακαριστός πια πατέρας μου ήρθε από τη Σινώπη, το 1923 σε ηλικία 9 ετών, ρακένδυτος, άσιτος και σερνά-μενος από μια θειά του, που τον πε-ριμάζεψε. Χωρίς γονείς, αδέλφια- ή-σαν 6!- και έγινε ΔΟΥΛΟΣ, για να μπορέσει να ζήσει!! Διγείτο λοιπόν ότι-μαλλον- κατά τη γενοκτονία των Ποντίων κύκλωσαν τσέτες το σπίτι του στη Σινώπη, όπου κυβόταν ο πα- τέρας του-παππούς μου- και του φώ
    ναξαν ότι, αν δεν έβγαινε έξω θα έβαζαν φωτιά να τον κάψουν αυτόν και την οικογένειά του! Τότε αναγκάστηκε να πάρει μια κουβέρτα, αποχαιρέτησε φιλώντας παιδιά και γυναίκα και έφυγε. Από τότε δεν τον ξαναείδαν ΠΙΑ...! Μετά 6μηνο πέθανε και η μάνα του! Έτσι μια ολόκλρη οικογένεια έμεινε στους 5 δρόμους! Αυτοί ΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ οι Τούρκοι κι όχι μόνο στην
    Ευρώπη, αλλά και εκεί, που είναι πολύ τους πάει! Σ. Κων/νίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΙΣΧΥΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ, ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΔΩ ΑΦΕΙΔΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΕΣΦΑΞΑΝ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ! ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ, ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4:11. Και που ξέρεις πόσα λεφτά είχε ο Χριστόδουλος; Τραπεζίτης τους ήσουνα; Εγώ ξέρω ότι είχε ένα σπιτάκι μόνο, το δώρισε και τα θρησκευτικά κειμήλια που έμειναν μετά τον θάνατο του δεν νοιάστηκε κανείς να τα προστατεύσει.
    4:52 Μπερδεύονται μερικοί και λένε ότι η Εκκλησία έχει τεράστιο πλούτο. Όταν λέμε για τον πλούτο της Εκκλησίας μιλάμε για χιλιάδες εκκλησίες που λειτουργούν, μοναστήρια και άλλα εκκλησιαστικά ακίνητα. Ναι έχει ακίνητη περιουσία η Εκκλησία της Ελλάδος, όχι ράβδους χρυσού. Και όσοι περιμένουν να φάνε από την Εκκλησία είναι γελασμένοι.
    7:40 Ποίοι δεξιόυλιδες; Όχι σα αυτούς στο «Ράδιο Αρβύλα» που κάνουν μια παλιοεκπομπή και και πέρνους ένας θεός ξέρει πόσα, χωρίς να κάνουν τίποτα και το λένε «Σάτυρα»!. Και ερωτώ, πώς καταλαβαίνουν με τόσα λεφτά που παίρνουν τα προβλήματα του Έλληνα;
    7:13 Εγώ πάντως θα πρότεινα να κάνουμε και μια βόλτα από του Αλαβάνου, μετά στου Λάκη, του Τριανταφυλλόπουλου με το Θέμο, κτλ κτλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.