Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ "ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ" ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

"Για 1η φορά ένα πολιτικό κόμμα παίρνει πρωτοβουλία για τον εορτασμό από την Βουλή της Επετείου του ηρωικού «Κινήματος του Ναυτικού» κα...

"Για 1η φορά ένα πολιτικό κόμμα παίρνει πρωτοβουλία για τον εορτασμό από την Βουλή της Επετείου του ηρωικού «Κινήματος του Ναυτικού» κατά της δικτατορίας.
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης απέστειλε την εξής επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δ. Σιούφα:
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Το ηρωικό «Κίνημα του Ναυτικού» της 22ας προς 23η Μαΐου 1973 ήταν κορυφαία αντιστασιακή πράξη και στόχευε στην ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης ώστε να αποκατασταθεί η Δημοκρατία στον τόπο μας .
Κορυφαίοι αξιωματικοί , όπως ο τ. Αρχηγός ΓΕΝ Ναύαρχος ε.α. κ. Νίκος Παππάς, οι 32 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί αλλά και το πλήρωμα του «Βέλους» διακινδύνευσαν την ζωή τους και την ασφάλεια των στενών συγγενικών προσώπων τους και παρείχαν πολύτιμες υπηρεσίες στην Δημοκρατία μας , ενώ η αποδοχή τους είναι καθολική και διακομματική.
Δυστυχώς, κανένα πολιτικό κόμμα ως τώρα δεν πρότεινε τον επίσημο εορτασμό της κορυφαίας αυτής αντιστασιακής πράξεως από την Βουλή των Ελλήνων, του ακρογωνιαίου θεσμού της Δημοκρατίας μας στην επαναλειτουργία τού οποίου στόχευε η ηρωική πράξη του Ν. Παππά και του «Βέλους».
Έχουμε την τιμή, αξιότιμε κ. πρόεδρε, να προτείνουμε την καθιέρωση τού επίσημου εορτασμού από την Ολομέλεια της Βουλής της σημαντικής αυτής επετείου για την Δημοκρατία μας στις 22 Μαΐου κάθε έτους , με πρώτο εορτασμό από φέτος που συμπληρώνονται 35 χρόνια από την αποκατάσταση της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών στην πατρίδα μας.
Με εκτίμηση
Γ.Καρατζαφέρης
Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ"

21 σχόλια

  1. ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ SEX, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΟΙΩΣ.
    Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ (ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ)ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ" ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ.
    ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΛΥΦΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗ ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ. ΑΜΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΕΤΟΙΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αντι να συμφιλιωθείτε μελώνετε μετξύ σας και κατηγοράτε ο ένας τον. Λάθη κάνει ο Καρατζαφέρης δε λέω, αλλά λάθη κάνει και η Χρυση Αυγή.
    Εδώ είναι μια καλή κίνηση και ωφείλουμε να συχαρούμε το Κ. και όχι να τον καταδικάσουμε.
    Επίσης ο Χουντικός δεν είναι εθνικιστής, αλλά δεν την πρόταση με τη χούντα

    -Μαρίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος ήταν και το στεφανι που αφησε για τους Εβραίους, καθώς επίσης και ο αστράτευτος (μεχρι πρότεινος) που εχει στο κόμμα του, και ο μουσουλμάνους στο ψηφοδελτιο του, και η συνεργασία του με τον πνευματικό του πατερα το 1993 οταν ξεπούλησαν τη Μακεδονική Γη, λάθος επίσης και όσοι τον ψήφισαν...

    Πάντοτε με εκτίμηση
    Σπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kalla ine me ta kala tou o karantzaferis; den antelifthi akoma pos osi ellines ton psifisane, ton psifisane gia tis patriotikes tou tasis. edo lipon apodikniete pos i parimia, to opios mpleki ma ta pitoura ton trone i kotes , telika ine alithia tou oti opios ginete melos tis ierodoulis dimokratias apeti ke to meridiotou apo tis visites. a re foukera ipikoe ellina ti se perimeni akoma ean den papsis na ise opados tis ierodoulis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διόρθωση:
    ..μαλώνετε μεταξύ σας και...ο ενας τον άλλον
    δεν καταλαβα την πρόταση με την χούντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ"! ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ Η ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"(ΝΑΙ ΟΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ, ΟΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"(ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΓΩ) ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙ "ΞΕΦΥΓΕΙ" ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ...

    (ΞΑΝΑ)ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ Ή ΑΚΟΜΗ;

    ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ (ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ) ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ... ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ή ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑ!

    ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ.

    ΜΑΚΗ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ "ΕΜΠΛΕΞΕΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 9/4/09 6:47 μμ

    Να κάνει σεξ; Στήσου! Αν και αμφιβάλλω αν είναι κτηνοβάτης. Ποιος σου είπε, ρε φιλάρα, ότι δεν είναι καθαρός Έλληνας, όποιος δεν ήταν χουντικός, ή αντιστρόφως; Ποιος είσαι εσύ που κρίνεις ποιος είναι πατριώτης και ποιος όχι; Όσοι έγλειφαν κατουρημένες ποδιές επί δικτατορίας ήσαν "καθαροί"; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;

    _______________________

    Μπράβο στον Κ. Συμφωνώ απολύτως με την πρότασή του. Ο τότε πλωτάρχης και νυν ναύαρχος ε.α. Νικόλαος παπάς έδειξε ότι υπάρχουν αξιωματικοί που τιμούν τον όρκο τους κι έχουν αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τη δημοκρατία η Ελλάς τη γέννησε. ΑΛΛά "Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι καταχράστηκε το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."

    Η διδακτορία ανήκει σε αυτούς που μας έφεραν τη βασιλία και η φιλοβασιλικοί όσο έλληνες και να νοιώθουν κάνουν λάθος.
    Επίσης με το καταπόσο η δημοκρατία πάει καλά στις μέρες μας όχι δεν πάει καλά γιατί από πίσω κρύβονται άλλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ lIGHT ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ?

    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο δημοκράτης δεν είναι ο δεξιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντίσταση κατά της δικτατορίας προέβαλαν και βασιλόφρονες, Μαρίνο, όπως ο Σαβούρας και ο ναύαρχος Παπαδόγγονας, οι οποίοι βασανίστηκαν άγρια στο ΕΑΤ/ΕΣΑ. Μην μασάτε, λοιπόν, ότι την δικτατορία έφεραν οι βασιλόφρονες. Μην αφήνετε την αριστερά να καπελώνει τα πάντα. Μην της χαρίζετε έτσι την Αντίσταση, όπως της χαρίσατε και το Πολυτεχνείο, με το οποίο αρχικά δεν είχε καμμία σχέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ ΤΟ ΣΤΟΧΟ
    Ο Καρατζαφερης ειναι αυτος που θα φερει ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΑΡΝΕΙΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.

    ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΑΒΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΥΠΕΞ

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ....Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ.... ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΗ Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η αναφορά μου στη βασιλεία ήταν πως ξένοι μας έφεραν τον βασιλιά για να μας ελέγχουν. Για αυτό και οι φιλοβασιλικοί έχουν λάθος σε αυτό το σημείο. Υπήρξαν καλές στιγμές υπό τους βασιλείς μας. Αλλά δεν ξέρουμε πότε θα καβλώσει με συχγωρείς για την έκφεαση του κάθε πρίγκιπα να γινει αργότερα καλός βασιλιάς.
    Εξάλλου όλοι οι Βασιλείς της Ελλάδος να ήταν Μασώνοι, αν όχι όλοι οι περισσότεροι. Και οι Μασόνοι ευθύνονται για πολλά κακά του τόπου τούτου κι συνεχίζουν να μας καταστρέφουν.

    @ikaros
    Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη παράταξη που μπορείς να υποστηρίξεις αληθινά, παρά τη φιλοναζιστική πολιτική της. Γιατί σε αντίθεση με το ΛΑΟΣ λέει ξεκάθαρα τις απόψεις της και δεν ρίχνει μαλακίες μέσα μέσα όπως άλλοι. Μπορεί η ιδεολογία του ΛΑΟΣ να βασίζεται στο ότι δεξια-αριστερα καμια διαφορά και πρέπει να το ξαναπροσεγγίσουμε αλλά τελικά πέφτει και αυτό θύμα των αριστερών.

    Απο την πόλη του Κινύρα
    Μαρίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Μαρίνο

    "Και οι Μασόνοι ευθύνονται για πολλά κακά του τόπου τούτου κι συνεχίζουν να μας καταστρέφουν."

    Έχεις δίκιο. Φταίνε που έφτιαξαν την Φιλική Εταιρεία και απελευθέρωσαν την Ελλάδα από τον Οθωμανικό ζυγό. :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να σου το θέσω αλλιώς. Το τελευταίο μεγάλο πλήγμα του Ελληνισμού, η Τουρκικη Εισβολή στη Κύπρο, συνδέει άμεσα τους μασώνους. Επίσης αυτοί εισχωρουν σε κόμματα, πχ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τα οποία έγιναν και τα πιο δημοφιλή παρά τα παράπονα και προεισοποίησεις τόσο της άκρας αριστεράς όσο και εθνικιστικών οργανώσεων. Επίσης οι Μασόνοι υποστήριξαν το Κομμουνισμό(της χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμου) αλλά και το καπιταλισμό. Επίσης αποφασίζουν σε συμβουλια πρίν απο εσένα για εσενα. Αν αποφασίσουν οι Μασόνοι να επενδύσουν στον Εθνοσοσιαλισμό, αυριο η Ελλάδα θα γίνει όπως η Ναζιστική Γερμανία.
    Επίσης η Φιλική Ετσαιρία δεν υπήρξε μασονική οργάνωση. Γιατί όταν έγινε ο αγώνας "δεν σκέφτηκαμε όυτε πόσοι ήμεθα.......". Οφείλουμε τιμή στην Φιλική Εταιρεία και στους ιδρυτές της. (Α! Επίσης ευθύνονται και για της δύο αλώσεις της Πόλης), όπως τιμη δίνουμε στον Βενιζέλο. Επίσης το σήμα της Μεγάλης Στοας της Ελλάδος είναι ο φοίνικας , που παρεπιπτόντως ήταν το σήμα της Χούντας , και επισης παρεπιπτόντως έχουν και οι δύο διασυνδέσεις με το πραξικόπημα του '67, με το πραξικόπημα του '74 στην Κύπρο, και την εισβολή, όπως και διασυνδέσεις με την εισχώρηση της CIA στα της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Μαρινος

    Η ΧΑ ειναι κολλημενη σε ξεπερασμενα μοντελα της δεκαετιας του 30. Μου θυμιζουν τους γελοιους τους κομμουνιστες που ακομα δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι η ΕΣΣΔ κατερευσε Η ανοησια που εκανε η ΧΑ ειναι να συνδεσει τον ελληνικο εθνικισμο με το ναζισμο. Τεραστιο λαθος πολιτικα που εγω δεν προκειται να το συγχωρησω ποτε.

    Επι της ουσιας μπορει ο Παππας να ειναι ΛΟΥΣΤΡΟΣ αλλα ασχετα απο αυτο, ο Καρατζαφερης προσπαθησε να σπασει ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ και να ανεβασει καπως το κυρος των ενοπλων δυναμεων στην πολιτικη ζωη της χωρας.
    Στην ουσια προσπαθησε να διαλυσει το μυθο της αριστερας που λεει " οι κακοι στρατιωτικοι που μονο χουντες ξερουν να κανουν και εμεις οι καλοι αριστεροι που ειμαστε θεματοφυλακες της συνταγματικης νομιμοτητας"

    Απο καθαρα πολιτικης αποψης ηταν μια ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.

    Δυστυχως καποιοι συμπατριωτες μας ειτε απο υπερβολικη βλακεια και φανατισμο, ειτε σκοπιμα, δεν μπορουν να δουν τιποτα αλλο περα απο τη μυτη τους.

    Οταν τους λες οτι μ' αυτα και μ' αυτα οι αλλοι εχουν κυριαρχησει παντου, σου απαντουν πως φταιει ο Καραμανλης ο γερος. Ναι συμφωνω μαζι τους φταιει ο Καραμανλης, αλλα ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ??? Πρεπει να αποβαλουμε αυτο το νεοελληνικο κουσουρι που εχει περασει βαθεια στο dna μας και συνοψιζεται στο οτι "για ολα τα δεινα που μας βρισκουν φταινε μονο οι αλλοι και ποτε εμεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εύγε στον "Μαρίνο",

    ευτυχώς που υπάρχουν εθνικιστές που και νου έχουν και σκέπτονται

    δεν τρωνε ολοι κουτοχορτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ..ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ @@ ΜΟΥ.ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Ανωνυμος 14/4/09 12:51 μμ
    Ευτυχώς είναι δικαίωμα μας ακόμα να σκεφτόμαστε.
    Αλλά δεν το εκμεταλλευόμαστε. Για αυτό πληθαίνουν οι αριστεροί. Παρουσιάζουν το κομμουνισμό σαν τη σωτηρία του κόσμου.

    @Χίτης
    Χμ....Η 21η Απριλίου ήταν επανάσταση για 2 μέρες. Δες τα κακά που προξένησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.