Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Αδελφοί μου Συνέλληνες, «εσχάτη ώρα εστί»…»

.. ME ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ... «Ας αφυπνισθούμε όσο είναι ακόμη καιρός για να μη τυχόν θρηνήσουμε...

..
ME ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
...
«Ας αφυπνισθούμε όσο είναι ακόμη καιρός για να μη τυχόν θρηνήσουμε στα ερείπια της κοινωνίας και της Πατρίδος.» Μήνυμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κυρίου Ανδρέα:
...

«Το νέο κρούσμα δολοφονικής επιθέσεως εναντίον Αστυνομικών, στην καρδιά της Αθήνας, αυξάνει το αίσθημα της ανασφάλειας στους πολίτες, ενώ παράλληλα προκαλεί αγανάκτηση και οργή. Η κατάσταση είναι σχεδόν ανεξέλεγκτη. Διότι, πέραν των εγχωρίων κακοποιών, έχει έλθει στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, πλήθος Αλβανών, Ρουμάνων, Πακιστανών, Γεωργιανών κλπ, που ασύστολα παραβαίνουν τους νόμους και λυμαίνονται την Πατρίδα μας, απειλώντας την ζωή και την περιουσία των κατοίκων των Αθηνών και των μεγάλων αστικών κέντρων.
...
Εκφράζοντας τα αισθήματα του ποιμνίου της ακριτικής μου Επαρχίας, απευθύνομαι προς κάθε αρμόδιο και με όλη τη δύναμη της ψυχής μου λέω με πόνο και οδύνη: ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ.
Είναι καιρός να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια τις διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις να διαδηλώνουν διεκδικώντας περισσότερες οικονομικές απολαβές. Δεν βλέπουμε, όμως, παλλαϊκές συγκεντρώσεις για την πάταξη της τρομοκρατίας, την ενίσχυση της Αστυνομίας, την κατάργηση της ασυδοσίας στους Πανεπιστημιακούς χώρους, την κατίσχυση του ηθικού νόμου του Ευαγγελίου στην Παιδεία και στην Δημόσια ζωή.
Αδελφοί μου Συνέλληνες, «εσχάτη ώρα εστί». Ας αφυπνισθούμε όσο είναι ακόμη καιρός, για να μη τυχόν θρηνήσουμε στα ερείπια της κοινωνίας και της Πατρίδος. Σύνθημά μας να είναι: ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Γι’ αυτά και μόνο αξίζει κανείς να ζη, να αγωνίζεται και να πεθαίνη».
..

Αντιγραφή από http://www.xrushaugh.org/

6 σχόλια

  1. kala ta leei....poly kala alla poios koimismenos ton akouei!!! Ma tosh anais8hsia pleon bre aderfe....MA TOSHHHHHHHHH....pou 8a paei auth h katastash? Exw suxa8ei ta panta..den paei allo adelfia ...twra na 3ekinisoume thn dikh mas epanastash gia thn patrida mas, twra pou mas xreiazetai...pou mas lhsteuoun (me prwto kaikalutero to kratos), pou mas biazoun swmatika kai psuxika, pou mas skotwnoun pou pou pou.... na mhn paei parapera h balitsa ws edw...ftanei pia

    Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΕΤΑΙ "ΤΣΟΥΝΑΜΙ"...

    ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΑΓΧΟΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΣ !!! ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΓΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ , ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΗΣΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ! ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.